marianek0 30.04.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ludzie ratujcie, jaki powinien być skład na wylewki w pomieszczeniach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 30.04.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 skład to cement piasek woda , przydałby sie jeszcze jakiś plastyfikator i np. włłókna jako zbrojenie przeciwskurczowe.Co do proporcji to nie wiem, bo nie chciało nam się chrzanić z wylewkami ręcznymi , zrobili z agregatu i wyszło idealnie równo i w 2 dni 260 m.kw. Polecam tą metodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marianek0 01.05.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 i ile zapłaciłes za te wylewki??.A jaki powinien być piasek do takich wylewek??, 0-2 mm to nie za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zico77 01.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 piasek powinien być płukany lub przesiewany 2-4 mm, cena to 12zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 01.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ludzie ratujcie, jaki powinien być skład na wylewki w pomieszczeniach?? A od czego masz do cholery kierownika budowy ? Już mnie mierżą głupie pytrania na temat - ratujcie . Chciałeś tanio to masz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 01.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Daruj sobie ręczne robienie wylewek, nigdy nie wyjda jak z agregatu i nigdy w takim krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 02.05.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A od czego masz do cholery kierownika budowy ? Już mnie mierżą głupie pytrania na temat - ratujcie . Chciałeś tanio to masz . Pozdrawiam Tak, myślę że powinien cię osobiście przeprosić, zapłacić za szkody których doznałeś i publicznie obiecać, że więcej tego nie zrobi. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 02.05.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 labas1 napisał A od czego masz do cholery kierownika budowy ? Już mnie mierżą głupie pytrania na temat - ratujcie . Chciałeś tanio to masz . Pozdrawiam Jak na górala to jesteś dziwnie g... A może zapłacił bardzo drogo i mu superfachowiec (czytaj : drogi naciągacz) tak sknocił ? miałem takiego drogiego - i musiałem go wywalić dwie lewe ręce i jeszcze koło niego musiałem latać, wziąłem dużo tańszego i zrobił super. Jak cię mierżą to nie czytaj - ktoś cię zmusza czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marianek0 02.05.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ludzie ratujcie, jaki powinien być skład na wylewki w pomieszczeniach?? A od czego masz do cholery kierownika budowy ? Już mnie mierżą głupie pytrania na temat - ratujcie . Chciałeś tanio to masz . Pozdrawiam Kierownik budowy jest dla .... na 10 moze 5 cos wie, taka prawda niestety.A różnią się tym że mają uprawnienia. Czyste zdzierstwo nie obrażając nikogo. A co do mojego pytania jeśli naruszało by to zasady forum to moderator by wyrzucił ten post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts