cHuligan 30.04.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Mam pytanie opłaca mi się uczyć na projektanta ogrodów ? Ile bym zarabiał ? ? Proszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Zawsze się opłaca uczyć. A ile zarobisz ? Zależy jak będziesz dobry, bo najpierw musisz zdobyć zlecenia. A przedtem trochę zdobyć doświadczenia. Więc na początku raczej będziesz ciężko zasuwał u kogoś. A za kilka- kilkanaście lat ...kto wie... Jak w kazdym biznesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cHuligan 01.05.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no mam nadzieje ze nie będzie tak źle, bo zamierzam sie długo uczyć...I mam nadzieje że znajdę prace projektanta ogrodów ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cHuligan 01.05.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 a wiecie może ile tak przeciętnie zarabiają projektanci ogrodów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 02.05.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Proponuję zajrzeć do działu "Pamiętajcie o ogrodach", dużo tam było na temat projektowania ogrodów i cen za różnego rodzaju zlecenia - od samego projektu bo całą realizację. A tak ze swojej strony to myślę, że napewno łatwiej utrzymać się z tego fachu w dużym mieście niż na prowincji, bo póki co jest to usługa raczej z tych "luksusowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cHuligan 03.05.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 No to prawda dlatego pewnie pracy będę szukał w większym mieście niż moje ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts