Andrzej Wilhelmi 01.10.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Wszystko zależy jakie będzie krycie wstępne. Najekonomiczniejszym rozwiązaniem jest zastosowanie folii wstępnego krycia i dachówki cementowej np. Braas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolone 07.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Mam na drugi tydzień mieć robione deskowanie i na to papa. I tu moje pytanie, majstry chcą tę papę przybić papiokami a nie zgrzewać... A dopiszę jeszcze że tak zostanie na zimę a gonty dopiero na przyszłą wiosnę. Czy zgodzić się tak, czy wymusić zgrzewanie tej papy. I wogóle jaką konkretnie papę polecacie.?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 03.11.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 bolone zastosuj membranę podkładową Isola Isokraft, a gonty położysz sobie na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekwir 03.11.2019 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 na domu zbudowanym w 98 roku położyłem gonty ICO-PAL . Minęło 20 lat i nie chcę innego pokrycia dachowego Teraz zaczynam budowę nowego domu i zastanawiam się czy szukać ICO-PAL czy np. IKO będą porównywalne a może lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gontowy 17.11.2019 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 na domu zbudowanym w 98 roku położyłem gonty ICO-PAL . Minęło 20 lat i nie chcę innego pokrycia dachowego Teraz zaczynam budowę nowego domu i zastanawiam się czy szukać ICO-PAL czy np. IKO będą porównywalne a może lepsze? Spójrz na opcje dostępne aktualnie. W ciągu ostatnich 20+ lat wszystko się pozmieniało. Przede wszystkim jaki kolor oraz wygląd dachu. No i ten ICOPAL nie jest tym samym... Jak Iko... Jak ci wzystcy, bo ten gont co roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts