yacol 01.05.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Mam ja sobie na ogrodzie ławkę i stół ale one są z przeciętych na pół belek i porozłaziły się a na środku zrobiły się takie wielkie szpary. Czym to wypełnić ? Kawałek próbowałem w zeszłym roku jakąś szpachlówką akrylową ale sie kruszy więc tym nie. Macie jakieś pomysły ? Gdzieś czytałem że jakas zywica, ale jaką ? Taką samochodową co to są w zestawach razem z matą z włókna szklanego ? A moze szpachlówką samochodową ? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 06.05.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mam ja sobie na ogrodzie ławkę i stół ale one są z przeciętych na pół belek i porozłaziły się a na środku zrobiły się takie wielkie szpary. Czym to wypełnić ? Kawałek próbowałem w zeszłym roku jakąś szpachlówką akrylową ale sie kruszy więc tym nie. Macie jakieś pomysły ? Gdzieś czytałem że jakas zywica, ale jaką ? Taką samochodową co to są w zestawach razem z matą z włókna szklanego ? A moze szpachlówką samochodową ? Z góry dziękuję za pomoc Nie wiem jakie masz te szpary, U mnie też w ogrodzie mam stół i ławy z bardzo grubych beli przeciętych wzdłóż na pół. Bale sezonowałem, ale i tak porobiły się szpary, takie na 1-4 mm. Pomalowałem je bejcą 2x, następnie rzadką lakierobejcą. Szpary wypełniłem w zeszłym roku brązowym silikonem i jeszcze raz pomalowałem lakierobejcą. Teraz są bez zarzutu Może za 2 lata odswieżę kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts