Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOBIETKI, jakie telefony komórkowe Wam się podobają?

Recommended Posts

Maluszek :) N70 to moj "byly " telefon i ogolnie b. bylam z niego zadowolona (dobra bateria jak na tak spory i kolor. wyswielacz) i jakis taki mily w uzytkowaniu :)

Apple z tego co wiem - brak mozliwosci wysylania MMS'ow (rzadko to robie ale jednak możliwosc wyslania fotki chcialabym miec :))

ja mam taki

http://www.mobilegazette.com/images/sony-ericsson/sony-ericsson-w300i.jpg

dzieki córce mojej wspaniałej...kupiła sobie taki telefon , ale po pół roku jej się znudził i kupiła sobie inny a ten dała mnie w prezencie :D , a ponieważ mój stary łup już ledwie zipał i miałam kupić nowy - to przyjęłam ta propozycję z uśmiechem na ustach :D

jestem zadowolona...fajny, zgrabny, mały (mieści się w kieszeni koszuli) ...jednym słowem: prosty w obsłudze i wygodny :D

• 2 weeks później...
fajne te telefony, ale napiszcie ile wam bateria trzyma bo to np. dla mnie b. ważne. ładowanie co 2-3 dni mnie frustruje. miałem kiedyś philipsa (wyświetlacz był jeszcze bez czterystu tysięcy kolorów). ładowałem go co 14 dni przez 2 lata. na koniec niestety niefortunnie go upiekłem :( . teraz dotarłem do philipsa (z tych nowych generacji) w którym bateria ponoć trzyma 30 dni. z prywatnych opinii dowiedziałem się, że wytrzymują ok 2 tyg. to i tak nie źle. ale ten model nie jest przeznaczony na nasz rynek i sprowadzają go z zachodu i wgrywają polskie menu. szukałem, szukałem i nie znalazłem sprzedawcy więc dałem sobie spokój.

LG PRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a kobieco to Samsung E530 to rewelka, długo trzyma bateria, super nawigacja i szokująco dużo funkcji kobiecych, biorytm, kalendarzyk i inneeee, no i jest naprawdę ładny...

nie polecam Nokii z serii N, poszli max na ilość, podnosząc ceny, obniżając max jakość, a baterie trzymające przy użytkowaniu max dzień to żenada, a kiedys to nokia 3210 to była jakość, a wspomnienia idą ku alcatelowi za którym stałam w kolejce i kupowałam na kolor...:)

iphone, jest przereklamowany, aczkolwiek lanserski :wink:

ale dyskwalifikuje go w tej cenie brak:

dzwonków MP3/iTunes,

brak wbudowanego wsparcia dla gier,

brak wsparcia dla technologii Flash (nawet w przeglądarce) ,

brak MMS,

nie będzie można nagrywać filmów aparatem,

brak dyktafonu i wybierania głosowego,

brak obsługi technologii A2DP (Bluetooth stereo) ,

3G/HSDPA,

brak GPS,

niewymienialna bateria,

brak możliwości rozszerzenia pamięci (np. poprzez kartę pamięci) ,

lampy błyskowej i zoomu w aparacie,

brak wsparcia dla Windows Media.

nagrzewanie się podczas używania,

bateria musi być wymieniona przez Apple po 300-400 ładowaniach,

problem z kontami e-mail, jeśli usługodawca blokuje port 25,

wolny transfer EDGE,

brak przycisków do sterowania odtwarzaczem muzyki (są tylko wirtualne).