zielonooka 09.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Maluszek N70 to moj "byly " telefon i ogolnie b. bylam z niego zadowolona (dobra bateria jak na tak spory i kolor. wyswielacz) i jakis taki mily w uzytkowaniu Apple z tego co wiem - brak mozliwosci wysylania MMS'ow (rzadko to robie ale jednak możliwosc wyslania fotki chcialabym miec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Zielona - w iPhonie możesz wysłać fotkę korzystając z emaila. czekam na nową wersję i chyba kupię sobie taki modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Zielona - w iPhonie możesz wysłać fotkę korzystając z emaila. czekam na nową wersję i chyba kupię sobie taki modelik. jaka Ty nowoczesna kobitka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.05.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Zielona - w iPhonie możesz wysłać fotkę korzystając z emaila. czekam na nową wersję i chyba kupię sobie taki modelik. jaka Ty nowoczesna kobitka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.05.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 ja mam taki http://www.mobilegazette.com/images/sony-ericsson/sony-ericsson-w300i.jpg dzieki córce mojej wspaniałej...kupiła sobie taki telefon , ale po pół roku jej się znudził i kupiła sobie inny a ten dała mnie w prezencie , a ponieważ mój stary łup już ledwie zipał i miałam kupić nowy - to przyjęłam ta propozycję z uśmiechem na ustach jestem zadowolona...fajny, zgrabny, mały (mieści się w kieszeni koszuli) ...jednym słowem: prosty w obsłudze i wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 18.05.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 fajne te telefony, ale napiszcie ile wam bateria trzyma bo to np. dla mnie b. ważne. ładowanie co 2-3 dni mnie frustruje. miałem kiedyś philipsa (wyświetlacz był jeszcze bez czterystu tysięcy kolorów). ładowałem go co 14 dni przez 2 lata. na koniec niestety niefortunnie go upiekłem . teraz dotarłem do philipsa (z tych nowych generacji) w którym bateria ponoć trzyma 30 dni. z prywatnych opinii dowiedziałem się, że wytrzymują ok 2 tyg. to i tak nie źle. ale ten model nie jest przeznaczony na nasz rynek i sprowadzają go z zachodu i wgrywają polskie menu. szukałem, szukałem i nie znalazłem sprzedawcy więc dałem sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 19.05.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wczoraj nabylem zonce PRADE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 19.05.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja mam od lat NOKIE 6310 ,zewzgledu na system glosnomowiacy w sa mochodzie! pozatym bardzo mnie smiesza biznesmeni rozmawiajacy przez komore podczas jazdyi(Biznesmenki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysia2006 20.05.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 LG PRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kobieco to Samsung E530 to rewelka, długo trzyma bateria, super nawigacja i szokująco dużo funkcji kobiecych, biorytm, kalendarzyk i inneeee, no i jest naprawdę ładny... nie polecam Nokii z serii N, poszli max na ilość, podnosząc ceny, obniżając max jakość, a baterie trzymające przy użytkowaniu max dzień to żenada, a kiedys to nokia 3210 to była jakość, a wspomnienia idą ku alcatelowi za którym stałam w kolejce i kupowałam na kolor... iphone, jest przereklamowany, aczkolwiek lanserski ale dyskwalifikuje go w tej cenie brak: dzwonków MP3/iTunes, brak wbudowanego wsparcia dla gier, brak wsparcia dla technologii Flash (nawet w przeglądarce) , brak MMS, nie będzie można nagrywać filmów aparatem, brak dyktafonu i wybierania głosowego, brak obsługi technologii A2DP (Bluetooth stereo) , 3G/HSDPA, brak GPS, niewymienialna bateria, brak możliwości rozszerzenia pamięci (np. poprzez kartę pamięci) , lampy błyskowej i zoomu w aparacie, brak wsparcia dla Windows Media. nagrzewanie się podczas używania, bateria musi być wymieniona przez Apple po 300-400 ładowaniach, problem z kontami e-mail, jeśli usługodawca blokuje port 25, wolny transfer EDGE, brak przycisków do sterowania odtwarzaczem muzyki (są tylko wirtualne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts