fildus 02.05.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 posiadam dzialke rolna o powierzchni 1,81 ha w miescie-Tarnówgrunty sa klasy V i VI ,chcialbym zmienic przeznaczenie tej działki na budowlana ,czy istnieje taka mozliwosc i co musze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 02.05.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 całą chcesz odrolnić czy tylko fragment pod budowe domku jednorodzinnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fildus 02.05.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 raczej całą jesli by sie dalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 02.05.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 dać to się pewnie da , tylko pewnie będziesz musiał sporo za to odrolnienie zapłacić , ja akurat też posiadam prawie 2ha ( klasa IVa i IVb i kawałeczek III ) i w tamtym roku na niej budowałem ale ja miałem odrolniony tylko ten kawałek pod którym stoi budynek i nic nie płaciłem , a tu masz o odrolnieniu:http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/przed-budowa/jak-odrolnic-grunt-pod-budowe-domu_,6320_21000.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fildus 04.05.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 słyszalem ze w przeciagu roku ma wejsc taka ustawa ze budujesz sobie najpierw dom na dzialce a potem oni ci odralniaja ten teren , wyznaczaja dzialeke i to wszystko za darmotez słyszeliscie o czyms takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjo 12.11.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 http://krakow.biznespolska.pl/wiadomosci/prasa/?cityid=krakow&contentid=155385 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts