Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam sprawdzonej ekipy do tynków

Recommended Posts

Szukam "na dziś" sprawdzonych ludzi do zrobienia tynków wewnętrznych (cementowo-wapiennych). Okolice Wołomina.

Nasz tynkarz (polecany przez znajomych) jest strasznie NIEPOWAŻNY - umawiał się z nami (w styczniu) na zrobienie tynków, miał zacząć początek kwietnia. Niestety do dnia dzisiejszego "odciąga termin". Od trzech tygodni nie odbiera telefonów :evil: :evil: :evil: i niestety mimo zostawianych informacji na sekretarce, też się nie odzywa :evil: :evil: :evil: Jeśli możecie kogoś polecić.....bardzo proszę. Zdesperowani zachowaniem w/w znaleźliśmy następnych poleconych tynkarzy....ale niestety musimy na nich czekać trzy miesiące.

Kurczę aleeeee jestem wściekła :evil: :-?

MAJA35 bardzo dziękuję za ostrzeżenie. "Naszego" tynkarza :evil: i jego pomocnika polecił nam znajomy, był/jest bardzo zadowolony z jego/ich pracy. Na szczęście nie daliśmy mu (temu tynkarzowi) żadnej zaliczki. Ale strasznie szkoda mi terminu - czekaliśmy trzy miesiące :-? .

Nie mam zwyczaju dawać zaliczek, nooo..chyba, że muszę (okna, drzwi), jak do tej pory - murarze, dekarze, elektryk, koparkowy, producent szamba - wszyscy bez zaliczek, godni polecenia i nie zawiedli nas. Jedyni "partacze" to ekipa, która robiła nam fundamenty....a jakże upominali się o zaliczkę. :lol:

witam Pania.Polecam Pani ekipę która konczy wlasnie u mnie tynki tradycyjne cem- wap.Jest to naprawde godna polecenia ekipa .Aktualnie skoncza u mnie z tydzien i raczej maja wtedy wolna lukę.U mnie wzięli 22zł/m2,jest to cena z wyzszej półki ale naprawde warto zapłacic.Jest to ekipa 6 osobowa ze swoim pomocnikiem.Polecam Pan Jacek 0508825214

witam Pania.Polecam Pani ekipę która konczy wlasnie u mnie tynki tradycyjne cem- wap.Jest to naprawde godna polecenia ekipa .Aktualnie skoncza u mnie z tydzien i raczej maja wtedy wolna lukę.U mnie wzięli 22zł/m2,jest to cena z wyzszej półki ale naprawde warto zapłacic.Jest to ekipa 6 osobowa ze swoim pomocnikiem.Polecam Pan Jacek 0508825214

witam Pania prosze o podanie nr kontaktowego do Pani lub o tel pod nr 0508825214.wykonuje tynki cem-wap.

Pan wykonuje tynki sam? Czy poleca Pan ekipę? :roll: :-?

• 9 months później...

witam Pania prosze o podanie nr kontaktowego do Pani lub o tel pod nr 0508825214.wykonuje tynki cem-wap.

Pan wykonuje tynki sam? Czy poleca Pan ekipę? :roll: :-?

Ten gość sam się poleca udając osobę u której robił, nie polecam ekipy Jacka !!!!

Polecam firme Dobry Dom z Sochaczewa

Ekipa ktora wykonuje tylko Tynki

Posiada duza wiedze i fachowo wykonyje duzy rodzaj tynkow

adres

DOBRY DOM

NOWE MOSTKI 40

96-500 Sochaczew

tel. 506-434-718

[email protected]

wolny termin w Maju

zapraszam rowniez na moje forum temat TYNKI CEMENTOWO-WAPIENNE

A ja popieram tego typu akcje i dziekuje za ostrzezenie

obecnie pracuje nad stona www w ktorej znajdzie sie czarna i biala lista dla inwestora i wykonawce.

Obecnie duzo mowi sie tylko o nie solidnych wykonawcach

nie zapominajmy jednak ze czesto zdazaja sie przykre sytuacje ze strony inwestorow

ja stosuje kilka sposobow zapobiegawczych na tego typu sytuacje

-wazna jest spozadzic umowe

-pobieram co tygodniowe zaliczki za wykonana prace

-co chodzi o tynki nie robie tego hurtowo tylko krok po kroku pomieszczenie po pomieszczeniu dzieki temu klijent widzi co ma a mi latwiej jest wycenic wykonana prace

-jezeli jest to mozliwe staram sie uzyskac informacje od poprzedniego wykonawcy (np.murarzy) czy nie bylo zaleglosci w placeniu i jaki inwestor ma stosunek do wykonawcy