Evil 02.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witam wszystkich, szukałem długo konkretnego forum, gdzie można znaleźć informacje o wykańczaniu wnętrz. Znalazłem Was, poczytałem, poczytałem spoooro poczytałem i jestem pełen podziwu. Tyle osób w jednym miejscu znający się na budowlance, wykończeniu itd. BRAWO. Postanowiłem dołączyć. Dlaczego? ano ostatnio zmagam się z remontem swojego, wreszcie własnego mieszkania. Zamierzam się przeprowadzić z moją dziewczyną do mikkroskopijnego mieszkanka w bloku 4 piętrowym o powierzchni 37m^2. Mało, mało, bardzo mało ale co poradzić. Zmagam się już teraz z tym etapem jak dla mnie "środkowym" czyli - po remoncie generalnym (wykonywany przez remontowców) - a przed zamieszkaniem. Czyli, gładzenie ścian, gruntowanie, malowanie itd... resztę w poszczególnych tematach znajdę i ewentualnie dopytam Pozdrawiam, i witam jeszcze raz, mam nadzieje że zostanę miło przyjęty, i jako nowy nie będę miał wiele wpadek. _______ Evil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Cześć Evil Czytaj, czytaj. A 37 mkw na początek to wcale nieźle - miałam tyle samo, ale wynajęte na początku małżeńskiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Cześć Evile!! Ja mam tylko 10m2 więcej niż Ty, więc spoko!!!! Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.05.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 witaj, Evil wspaniałych efektów remontowania życzę, pochwalisz się po zakończeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evil 03.05.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 witam, witam. Mówicie że 37m to nie mało... no chyba w momencie gdy ma się tam zmieścić kuchnia, łazienka i dwa pokoje aktualnie remont trwa, po zakończeniu jak odnajdę odpowiedni temat/dział postaram się pochwalić, o ile będzie czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts