gianti 03.05.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Do projektu indywidualnego potrzebuję wrysować kanały wentylacji mechanicznej (nie jest to przeróbka z grawitacyjnej). Projektant z uprawnieniami (bo taki mi jest potrzebny ze względu na otrzymanie pozwolenia na budowę za taki projekt łącznie z wyliczeniem całej instalacji pod względem wydajności, itp. powiedział 1000 zł. Dużo, mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emer 03.05.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ja robiłem to samo, biuro Bartosza wyceniło projekt na 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gianti 03.05.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Czyli bezpośrednio Bartosz oprócz sprzedaży swojego REKU prowadzi kompleksowe usługi tworzenia projektu i sprzedaży wszystkich potrzebnych do budowy wentylacji elementow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emer 03.05.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Dokładnie tak. Mają swoje biuro projektowe, więc dostaniesz komplet dokumentacji wraz ze wszystkimi wymaganymi pieczątkami. Można kupić tylko "hardware" i montować samodzielnie, lub zamówić komplet: projekt, reku z osprzętem, montażem i regulacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 13.05.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dokładnie tak. Mają swoje biuro projektowe, więc dostaniesz komplet dokumentacji wraz ze wszystkimi wymaganymi pieczątkami. Można kupić tylko "hardware" i montować samodzielnie, lub zamówić komplet: projekt, reku z osprzętem, montażem i regulacją. Jak dobrze że przypadkowo zajrzałem do tego działu. Jutro dzwonię do Bartosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts