e-Mandzia 08.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 pawilon79, zapewne już odeskował, albo i nie , a ja napiszę i tak - deskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 08.09.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 jaro dzięki, dachowiec powiedział za pełne deskowanie 10zł/m2, a jak mi braknie desek to impregnowane w tartaku 550/m3. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 08.02.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Przeczytałam cały wątek i głównie deskowanie dotyczy dachówki jak piszecie blachy jedynie aby deszcz nie bębnił. Chcemy położyc dlachodachówkę i zastanawiamy się czy jest sens wydawac kasę na deskowanie, kierownik budowy powiedział nam że to jest strata pieniędzy. Ja osobiście mam wątpliwości, budynek mamy na górce i nieźle tam gwizda i chyba czułabym sie pewniej z deskowaniem. Ale wiecie ile ludzi tyle opini, muszę przyznac że niepotrafimy się z mężem zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts