Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no niestety zima! MastiW jak idzie budowa?? jakies nowe ciekawostki?? czytales moze moje zmiany?? co sadzisz o nich??

Witam.

U mnie już prawie też zima. Jeszcze tylko hydraulik swoje zrobi i chyba do marca spokój. Zmiany ok. Tylko podcienia bym nie likwidował (moje zdanie - znasz je). A widzę, że jednak 3 pustaki a nie 2,5 na poddaszu?

Pozdrawiam. :)

Witamy sąsiadów! Właśnie kupujemy działkę pod następną Ambrozję :D , w Wielkopolsce. Pytanie do Magdy i Łukasza, Agnieszki100 i wasji, bywamy we Wrocku i chcielibyśmy kiedyś obejrzeć Wasze domki, możemy się jakoś umówić ??

• 2 weeks później...
Witamy sąsiadów! Właśnie kupujemy działkę pod następną Ambrozję :D , w Wielkopolsce. Pytanie do Magdy i Łukasza, Agnieszki100 i wasji, bywamy we Wrocku i chcielibyśmy kiedyś obejrzeć Wasze domki, możemy się jakoś umówić ??

Oczywiście, zapraszamy do obejrzenia naszej Ambrozji :)

Witam sympatyków Ambrozji w nowym roku, jestem zainteresowany projektem Ambrozja II aktualnie jestem na etapie kupna projektu, Ambrozja prezentuje się bardzo kusząco, jest ktoś z okolic Rzeszowa kto buduje bądź wybudował ten domek?

planowany zakup z projekty.ign proszę o pomoc w podjęciu decyzji. pozdrawiam

Witam

Zastanawiamy się nad budową tego pięknego domku tylko chciałbym wcześniej zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości Ambrozja i moje pytanie do :

Magdy i Łukasza

wasja

Czy istnieje taka możliwość żeby zobaczyć wasze domki ? :)

Czekam z niecierpliwością na odpowiedź piszcie na e-mail:

[email protected]

pozdrawiam

Sławek

Witam wszystkich.

U mnie kładą centralne, wodę, kanalizę. Definitywnie zrezygnowałem z płaszcza wodnego w kominku (jak będę chciał ciepłą wodę i ciepełko w domu to zejdę do kotłowni i napalę - sama przyjemność).

Właśnie kupiłem kocioł firmy beretta k 25 na paliwa stałe...myślę, że dobry wybór.

Pozdrawiam.

http://www.beretta.pl/berettapl/web/pol/catalog/productdetail.jsp?id_prodotto=209&id_level1=25[/img]