Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam. My rówież wybraliśmy ten projekt. Jesteśmy na etapie zdobywania pozwolenia na budowę. Mieszkamy w miejscowości Złocieniec tj. około 120 km od Darłowa. Mamy pytanko do Miroxa czy moglibyśmy kiedyś się umówić na spotkanie w celu obejrzenia waszego domku na żywo. Oczywiście jeżeli się nie obawiacie obcych bo jednak nas nie znacie. Czytamy cały czas wasze wypowiedzi i oglądamy przez was zamieszczone zdjęcia. Dajcie znać czy byłoby to możliwe. Wpadlibyśmy z naszymi maluchami na kilka minut. Obejrzenie na żywo domu, który zamierzamy zaraz wybudować wiele by nam pomogło. Nasz email http://[email protected]. Pozdrawiamy Renata i Piotr

Witam. My rówież wybraliśmy ten projekt. Jesteśmy na etapie zdobywania pozwolenia na budowę. Mieszkamy w miejscowości Złocieniec tj. około 120 km od Darłowa. Mamy pytanko do Miroxa czy moglibyśmy kiedyś się umówić na spotkanie w celu obejrzenia waszego domku na żywo. Oczywiście jeżeli się nie obawiacie obcych bo jednak nas nie znacie. Czytamy cały czas wasze wypowiedzi i oglądamy przez was zamieszczone zdjęcia. Dajcie znać czy byłoby to możliwe. Wpadlibyśmy z naszymi maluchami na kilka minut. Obejrzenie na żywo domu, który zamierzamy zaraz wybudować wiele by nam pomogło. Nasz email http://[email protected]. Pozdrawiamy Renata i Piotr

nie widzimy problemu jak bedziecie mieli czas zapraszamy :)

jestesmy malo bojaźliwi

Uwaga !!! mam wylane ławy pod fudamenty a to wszystko dzięki uprzejmości Magdy i Łukasza bardzo Wam dziękuje za namiary na Waszą ekipę no i za możliwość przyjazdu na Waszą budowę. A jak postępy na budowie czy macie już dach????

Mirox piękny ten Twój dom czekam na kuchnię i schody

Witam nowych Ambrozjowiczów

WITAM. Jestem pod wrażaniem ambrozji i prac jakie wkładacie w ich powstanie :)

Zamierzam rozpocząć budowę Ambrozji II na początku roku 2010.

Mam ogromną prośbę. Szukam takiego domku do obejrzenia, najlepiej w woj. Śląskim, ale nie wykluczam większej odległości.

Czy jest ktoś tak miły by udostępnił mi swój domek do obejrzenia??. Będę bardzo wdzięczny.

Proszę o info na gg 914099 lub skyp asia_jacek_gonera

Pozdrawiam.