wkozaz 07.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Co tak ucichło na forum I nikt zdjec swoich ambrozji nie wstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MastiW 08.12.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Chyba nastała zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkozaz 08.12.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no niestety zima! MastiW jak idzie budowa?? jakies nowe ciekawostki?? czytales moze moje zmiany?? co sadzisz o nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MastiW 08.12.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no niestety zima! MastiW jak idzie budowa?? jakies nowe ciekawostki?? czytales moze moje zmiany?? co sadzisz o nich?? Witam. U mnie już prawie też zima. Jeszcze tylko hydraulik swoje zrobi i chyba do marca spokój. Zmiany ok. Tylko podcienia bym nie likwidował (moje zdanie - znasz je). A widzę, że jednak 3 pustaki a nie 2,5 na poddaszu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkozaz 08.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Tak daje 3 ale calkowita wysokosc 3pustaki+wieniec+murlata 120cm!Podaj jeszcze raz jak mozesz jaka masz h scianki do dolnej krawedzi okna bo gdzies mi wcielo te zapiski moje! wiec od podlogi bedzie rowno 120cm do dolnej krawedzi okna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkozaz 08.12.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 kurcze dobrze ze mi przypomniales! spojrzalem na projekt policzylem i wyszlo ze musze dac pustaki 24+24+12+wieniec 25+ murlata 16+krokiew 20= 1,24m wysokosc parapetu weluksa i tak powinno byc chyba dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika Jacek 15.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witamy sąsiadów! Właśnie kupujemy działkę pod następną Ambrozję , w Wielkopolsce. Pytanie do Magdy i Łukasza, Agnieszki100 i wasji, bywamy we Wrocku i chcielibyśmy kiedyś obejrzeć Wasze domki, możemy się jakoś umówić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 18.12.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 chętnie się z Wami umówimy, właśnie robi się dach a między świętami mają wstawiać okna i bramę garażową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika Jacek 18.12.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzięki wasja, wybieramy się wprawdzie do Wrocławia, ale w związku ze śniegiem i mrozem odpuścimy już sobie wizytację w tym roku życzymy Zdrowych i Wesołych Świąt oraz żeby pogoda na budowie była łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 23.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 wstawiłam pare zdjęć w moim dzienniku... i przy okazji Życzę Wszystkim Forumowiczom Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkozaz 23.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Zdrowych Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich forumowiczow a wszczegolnosci budujacych AMBROZJE!! Oby Wasze ambrozje powstawaly bez problemow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirox 24.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 zdrowych radosnych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia bogatego Gwiazdora pięknych AMBROZJI fachowców z prawdziwego zdarzenia spadku cen itp itp TE ŚWIĘTA JUZ W NASZEJ AMBROZJI wstawi bym zdjęcia ale nie mam jeszcze internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schildza 01.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witamy wszystkich w nowym roku. na święta dostaliśmy wspaniały prezent, po długiej ciężkiej walce mamy pozwolenie na budowę. teraz jeszcze kredyt i na wiosnę ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz i Magda 05.01.2010 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witamy sąsiadów! Właśnie kupujemy działkę pod następną Ambrozję , w Wielkopolsce. Pytanie do Magdy i Łukasza, Agnieszki100 i wasji, bywamy we Wrocku i chcielibyśmy kiedyś obejrzeć Wasze domki, możemy się jakoś umówić ?? Oczywiście, zapraszamy do obejrzenia naszej Ambrozji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkoss 05.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam sympatyków Ambrozji w nowym roku, jestem zainteresowany projektem Ambrozja II aktualnie jestem na etapie kupna projektu, Ambrozja prezentuje się bardzo kusząco, jest ktoś z okolic Rzeszowa kto buduje bądź wybudował ten domek? planowany zakup z projekty.ign proszę o pomoc w podjęciu decyzji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deccorador 07.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam Zastanawiamy się nad budową tego pięknego domku tylko chciałbym wcześniej zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości Ambrozja i moje pytanie do : Magdy i Łukasza wasja Czy istnieje taka możliwość żeby zobaczyć wasze domki ? Czekam z niecierpliwością na odpowiedź piszcie na e-mail: [email protected] pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz i Magda 07.01.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Oczywiście. Zapraszamy Na podany adres wysłałam numer kontaktowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MastiW 08.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam wszystkich.U mnie kładą centralne, wodę, kanalizę. Definitywnie zrezygnowałem z płaszcza wodnego w kominku (jak będę chciał ciepłą wodę i ciepełko w domu to zejdę do kotłowni i napalę - sama przyjemność).Właśnie kupiłem kocioł firmy beretta k 25 na paliwa stałe...myślę, że dobry wybór.Pozdrawiam.http://www.beretta.pl/berettapl/web/pol/catalog/productdetail.jsp?id_prodotto=209&id_level1=25[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schildza 08.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 czy ktoś robił przy ubieganiu się o kredyt harmonogram i kosztorys? bo mamy z tym mały problem. nie tyle z kosztorysem co z rozplanowaniem poszczególnych etapów budowy. do tych co już to mają za sobą, jaki system stropu wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pion 09.01.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Mamy już wszystkie papiery ruszamy od 1 marca okolice Radomia czy ktoś buduje Ambrozję w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts