Łukasz i Magda 25.03.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Coraz więcej nas Ale cóż... wkońcu to najpiękniejszy z pięknych domków Pozdrawiamy wszystkich miłośników cudownej Ambrozji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaak23 27.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 My rowniez zdecydowalismy sie na Amrozje. To najpiekniejszy projket jaki ogladalismy!Tyle, ze nasz architekt-doradca narzeka, ze niie ma w nim piwnicy i miejsca na skladowanie opalu. Jak wy sobie z tym poradzicie? Jak macie zamiar ogrzewac, bo my raczej standardowo wegiel lub drewno, nie gazem.No i nie wiem co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirox 28.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ja zastosowałem ogrzewanie kominek z pałaszczem wodnym, solary, i dodakowo na wrazie "wu" gaz piec jednosekcyjny ariston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirox 28.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ps dodałem nowe fotki po wylaniu posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz i Magda 28.03.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 My rowniez zdecydowalismy sie na Amrozje. To najpiekniejszy projket jaki ogladalismy! Tyle, ze nasz architekt-doradca narzeka, ze niie ma w nim piwnicy i miejsca na skladowanie opalu. Jak wy sobie z tym poradzicie? Jak macie zamiar ogrzewac, bo my raczej standardowo wegiel lub drewno, nie gazem. No i nie wiem co robic? My raczej będziemy robić pompy ciepła, które są w rzeczywistości tylko niewiele droższe, niż standardowe ogrzewanie, a przede wszystkim jest to system praktycznie bezobsługowy: nie musisz martwić się o węgiel, żeby w zimie dokładać do pieca, pilnować... itd. Dzisiaj oglądaliśmy u znajomych, wszyscy bardzo sobie chwalą ten system. Za tydzień będziemy mieli wycenę pomp pod Ambrozję, także napiszę ile to kosztuje. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz i Magda 28.03.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ps dodałem nowe fotki po wylaniu posadzek Oglądamy, podziwiamy i prosimy o więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz i Magda 28.03.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Mirox, mam pytanie czy robiliście coś z oknami od frontu (kuchnia, łazienka+kotłownia) czy one mają wymiary dokładnie takie jak w projekcie, bo wydają się troszeczkę mniejsze niż na wizualizacji projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luka80 30.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ps dodałem nowe fotki po wylaniu posadzek no fotki extra! i jakieś większe, fajnie mógłbyś jeszcze zrobić zdjęcie miejsca gdzie na projekcie jest wykusz i stół, chce zobaczyć ile tam jest teraz miejsca po usunięciu przez Ciebie wykuszu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msliw 03.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam wszystkich.Na wstępie chciałbym wszystkim pogratulować podjęcia jednej z najważniejszych decyzji w życiu, jaką jest budowa domu.Wraz z żoną jesteśmy na etapie wyboru projektu. Podejrzewam, że jak Wy wszyscy przeglądaliśmy tysiące projektów i w końcu trafiliśmy na Ambrozję - w naszym przypadku Ambrozja II. W głowie mamy już parę przeróbek, które chcielibyśmy wprowadzić do projektu. Jesteśmy z małopolski,(obecnie okolice Krakowa) czy ktoś z Was buduje może ten domek w naszych okolicach (mam na myśli małopolskie lub województwa sąsiadujące) i czy ewentualnie moglibyśmy kiedyś przyjechać na chwilkę i zobaczyć jak ten domek wygląda w rzeczywistości?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal123 04.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jesteśmy z Kielc, czy ktoś z Was buduje może ten domek Ambrozja I w naszych okolicach i czy ewentualnie moglibyśmy kiedyś przyjechać na chwilkę i zobaczyć jak ten domek wygląda w rzeczywistośc albo prosze o jakieś sugestje co do zmian w tym domku. dzieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 06.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam Podobnie jak Wy również będziemy budować Ambrozję 2. Jestem z wami od początku. Działkę zakupiliśmy rok temu, projekt też, a budowę zaczniemy zaraz jak uporamy się z papierami.Zmiany jakie wprowadziliśmy są niewielkie : likwidacja spiżarni, pomniejszenie pokoju na dole o szerokość schodów, zamiast drzwi balkonowych w tym pokoju okno, i jak się uda przeniesienie komina na stronę salonu aby powiększyć kuchnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 06.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 http://screeny.pl/116599 moja działeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekmark 07.04.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wasja ,jestem też z okolic Brzegu i mam projekt Ambrozja 2 zaczynam budowe po świętach mój mail ,[email protected] , może wymienimy pa rę zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halina T. 07.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam serdecznie.Zdecydowałam się na Ambrozje II -wersję. podstawową.Mam prośbę do budujących,z której strony świata macie wejście do domu? Prawdopodobnie będę miała od północy lub ewentualnie od zachodu(to gorszy wariant). Pozdrawiam.javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka100 08.04.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Wasja ,jestem też z okolic Brzegu i mam projekt Ambrozja 2 zaczynam budowe po świętach mój mail ,[email protected] , może wymienimy pa rę zdań. Witam.Mam nadzieje że budujecie w Brzegu koło Oławy.Bo mam nadzieje ze bedziemy obserwowac swoje domki. Ps.Czy może zmienialiscie cos w tym projekcie? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 08.04.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Agnieszka100tak to jest Brzeg koło Oławy również się cieszę z tego powodu. Ja wyżej napisałam co będę zmieniać jak wrócą projekty od architekta to wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marchewka80 11.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich budujących i planujących budowę Ambrozjii. Zupełnie przypadkowo natrafiłam na ten domek bo właściwie byłam już zdecydowana na granat. Jednak po obejrzeniu go na żywo stwierdziłam że nie zadowala mnie rozplanowanie przestrzenne parteru stąd kolejne poszukiwania...No i w tym wszystkim Ambrozja - niezwykle ciekawy projekt. Mam ogromną prośbę do tych którzy budują ten domek w małopolsce lub świętokrzyskim - bardzo chciałabym obejrzeć Ambrozję na żywo i gdyby znalazł się ktoś chętny pokazać swoje gniazdko byłabym niezwykle wdzięczna...Oczywiście nie spieszy mi się bo fundamenty planuję dopiero sierpień - wrzesień - narazie załatwianie papierków... Będę niezwykle wdzięczna Mój email to [email protected] I jeszcze jedno Paulii999 na jakim jesteś etapie no i czy ewentualnie mogłabym kiedyś obejrzeć Twoje zmagania z Ambrozją??? Na razie życzę wszystkim spokojnych i zdrowych świąt Wielkanocnych Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirox 14.04.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 witam troszeczke mnie nie było okn a takie jak w projekcie bez zmian i sa całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 16.04.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam mirox oglądałam Twoje fotki bardzo ładny domek może nowe fotki dodasz, i napisz proszę jak wyglądają sypialnie na poddaszu chodzi mi o wymiary oraz ścianę kolankową jaka wysoka będzie na gotowo... dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli999 17.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 I jeszcze jedno Paulii999 na jakim jesteś etapie no i czy ewentualnie mogłabym kiedyś obejrzeć Twoje zmagania z Ambrozją??? kochana my jesteśmy na razie na etapie zalewania fundamentów( bo ciągle cos stało na przeszkodzie żeby rozpocząć budowę), ale jak tylko ściany pójda w górę to bardzo serdecznie Zapraszamy , bo na tym etapie to jeszcze nie ma co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts