Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam serdecznie.:):) miałabym pytanie...czy można by było zobaczyć Wasz domek w rzeczywistości ???? my jestesmy z podkarpacia dokładnie ropczyc tak wiec niedaleko rzeszowa, a zalezałoby nam bardzo widzieć taki dom w realu??? to jest moj e-mail... [email protected] bardzo prosze o kontakt

pozdr

Edytowane przez edytkaP.

Witam wszystkich.Jest może ktoś z okolic Łeby,kto buduje Ambrozje.Podoba mi sie ten projekt ale nie jestem pewna chciałabym go zobaczyć.:)

Witam.

Jestem z okolic Bytowa (jakieś 90 km). Trochę daleko, ale jakby co to zapraszam. Pod koniec roku mam zamiar się wprowadzić, także domek prawie gotowy. Pozdrawiam.

Hej,no ja razem z mężem mamy zamiar zacząć budowę narazie zaczynamy projekt robic,pozwolenia już są.:)A jak ta ambrozja wygląda w środku jest dosyć dużo miejsca,i czy duże są koszty wybudowania tego domu.Dzieki,a jak można prosić o jakieś fotki z budowy.:)

• 2 weeks później...

Trochę informacji z mojej strony. Ambrozja 2 skończona. Wczoraj kończyli elewację, a w środku wykańczanie czyli:

- brak drzwi wewnętrznych (mają być w połowie listopada)

- elektryka (brak oświetlenia sufitów podwieszanych)

- brak kompletu wypoczynkowego :)

W zasadzie reszta już jest.

http://mur-beton.eu/wp-content/uploads/2011/10/elewacja-ambrozja-2-e1319394440798.jpg

Więcej zdjęć na blogu i jak tylko elektryk porobi wszystko to będę zamieszczał kolejne zdjęcia.

Ktoś kojarzy jaka jest powierzchnia ścian zewnętrznych Ambrozji I ? bo chciałem sobie wynająć rusztowanie i nie wiem ile mam podać do wynajmu :) gdzieś znalazłem że 152 m2 a Drake pisał że 270 m2 mu wyszło :) projekt mam na budowie a nie będę tam jechał przez jakieś 2 dni :) i mnie męczy pytanie :)