misha11 28.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Jak nie chcesz ryzykowac to weż kogoś ze starostwa, Panie które tam pracuja za tę kase zrobią ci adaptację bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 29.05.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Czesc Snopi, na mnie za adaptacja projektu..w Geobaksi zaspiewali 1000zl.. a zmian bylo malo..Mamy projekt s Archonu. W biurze Archonu na Bartyckej, za duzo zmian, zniany w scian konstrukcjinych, oknach, garazu, lukarniach..t.d... bez konstruktora chca 1000zl..zupelne normalna cena..Projekt zagospodarowania dzialki 700zl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 29.05.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Mam prośbę do szanownych Klubowiczów: czy możecie mi polecić jakiegoś sensownego i niedrogiego architekta do zrobienia adaptacji? W sumie zmiany które planuję są minimalne ale po tym jak kolega który zupełnie nic nie zmieniał w projekcie po zapłaceniu 1,5 tys dostał coś co rzekomo było adaptacją a w starostwie zostało całkowicie wyśmiane nie chcę ryzykować. Może ktoś korzystał z usług pana z Geobaksa z Babic? Jak zamawiałem u nich mapę to zaproponowali mi adaptację projektu. Pozdrówka Piotrek Cześć! Ja korzystałem z usług pani B. Mazur (pracuje w urzędzie gminy). Miło, spokojnie, terminowo i niedrogo. Poprowadziła mnie za rękę przez wszystkie urzedowe sprawy. Za adaptację projektu, projekt zagospodarowania działki + pomoc w kompletacji dokumentów = 1,3tys. Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaneta 29.05.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 snoopymy też (podobnie jak Sopelek) korzystaliśmy z usług p.Bożeny Mazur z Urzędu Gminy,zdecydowanie polecamy - spokojnie, bezstresowo, terminowo i kompetentnieNamiary mogę przesłąć na privPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 29.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 i my też polecamy Panią Bożenę Mazur... spokojnie przeprowadziła nas przez trudności w załatwianiu domkowych formalności i naniosła wszystkie nasze (bardzo liczne) zmiany i uwagi do projektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snoopy 29.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Dziękuję wszystkim za pomoc, teraz trzymajcie kciuki za sukces w elektrowni. Jeszcze przed zakupem działki dostałem warunki, które tradycyjnie przewidują podłączenie za 2 lata ale oprócz tego skrzynkę zaplanowali po przeciwnej stronie działki niż bym chciał. Jakoś nie mam ochoty wlec 40m kabla więc będę negocjował. Swoją drogą niedawno w jakiejś gazecie widziałem reklamę zakładu energetycznego. Dawno nie spotkałem czegoś tak śmiesznego, jeszcze trochę i zaczną się reklamować urzędy gmin i pozostali ustawowi monopoliści Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 29.05.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 @Snoopy w takim razie powodzenia... ja niestety z powodu problemów z elektrownią musiałam odpuścić budowę domu w Borzęcinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 30.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Mam Kochani do sprzedania ok 300 stempli, takich miedzy 2.60 a 2.80. Jesli ktos bedzie zainteresowany to zapraszam na priva. Pozdrowka. PS. mam juz wstawione wszystkie okna i robia nam tynki wewn. ale sie ciesze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 30.05.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Byłem dziś w Normie i przy okazji wynikło że poprzednie pracownice, zdaje się że Pani Ewa i Monika otworzyły im konkurencję. Głupio było mi się ich spytać gdzie sie mieści. Może ktoś ma ich namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 30.05.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Oooo Też jestem tym zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 30.05.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Byłem dziś w Normie i przy okazji wynikło że poprzednie pracownice, zdaje się że Pani Ewa i Monika otworzyły im konkurencję. Głupio było mi się ich spytać gdzie sie mieści. Może ktoś ma ich namiary? A gdzie byłeś, bo nowa Norma jest na ul. Estrady (a stara to ta na Pohulanki), ale czy to prawdziwa Norma czy nie to nie wiem Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 31.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 A ja mam takie pytanie. Jaki macie internet w Kwirynowie przewodowy czy bezprzewodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 31.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dobre pytanie! Właśnie miałem zrobić sondę w tej sprawie. Nie wszędzie jest kabel. Ja mam przez komórkę, czyli iPlus. Działa to koszmarnie wolno na GPRS. Na EDGE pewnie byłoby szybciej, ale niewiele. W samym centrum Kwirynowa jest stacja bazowa firmy Radionet (ogłoszenia wiszą na słupach) w systemie WiFi. Ciekawy jestem, czy ktoś już to ma i jak mu to funkcjonuje. Na razie widzę tyle, że ich strona w internecie właściwie nie działa, a kiedyś działała. Ktoś się miał do mnie odezwać i też cisza. Ale stacja jest, dwa duże talerze antenowe widać z daleka. Może plajtują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 31.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Też widziałem gdzieś na słupach ogłoszenia o internecie radiowym ale ciekaw jestem jak wyglada sprawa internetu przewodowego. Ciekaw jestem, który rejon jest okablowany? A przy okazji ciekawe jak wyglądają mozliwości podłączenia się do TP SA przewodowo?.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 31.05.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Trzeba popatrzeć po słupach. Sieć TPSA idzie zwykle górą. A jaki to rejon (numer działki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 31.05.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dobre pytanie! Właśnie miałem zrobić sondę w tej sprawie. Nie wszędzie jest kabel. Ja mam przez komórkę, czyli iPlus. Działa to koszmarnie wolno na GPRS. Na EDGE pewnie byłoby szybciej, ale niewiele. W samym centrum Kwirynowa jest stacja bazowa firmy Radionet (ogłoszenia wiszą na słupach) w systemie WiFi. Ciekawy jestem, czy ktoś już to ma i jak mu to funkcjonuje. Na razie widzę tyle, że ich strona w internecie właściwie nie działa, a kiedyś działała. Ktoś się miał do mnie odezwać i też cisza. Ale stacja jest, dwa duże talerze antenowe widać z daleka. Może plajtują? A w Koczargach jest bardzo dobry zasieg UMTS Ery - tak wiec BlueConnect chodzi po UMTS az milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 31.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie!Potrzebuję namiary na sprawdzonego i porządnego kierownika budowy.Jakie są stawki? Kogo polecacie?Pozdrawiam Kwirynowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 31.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie! Pozdrawiam Kwirynowiczów! No to załóż grupę Kwirynowską .... bo ta nazywa się "Stare Babice" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 31.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie! Pozdrawiam Kwirynowiczów! No to załóż grupę Kwirynowską .... bo ta nazywa się "Stare Babice" Bez urazy. Pozdrawiam całe Stare Babice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 01.06.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Trzeba popatrzeć po słupach. Sieć TPSA idzie zwykle górą. A jaki to rejon (numer działki)? okolice Świerkowej, popatrzę zatem po słupach i popytam sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts