KozAnka 21.02.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Mam dwie gorace prosby o namiary na sprawdzona firme montujaca szamba i namiar na drewno kominkowe. Jakis telefonik malutki ???? pozdrawiam Ooo, ja tez poprosze i szambo i drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 21.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ja również poproszę o namiary na firme montujące szambo Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuut 21.02.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 dzieki wielkie za kontakty, bede probowal z nimi cos zalatwic. P.SCzy ktos moze ostatnio kupowal siatke i paliki na ogrodzenie i moze polecic w okolicach Lipkowa, starych Babic itp. po korzystnych cenach.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 22.02.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Drewno ( w ilosciach hurtowych) tzn pieńki pociete w kawalki ok 40 cm kupowalem jesienia z dowozem u pana ...... zapomnialem nazwiska ale pod numerem:509 732 996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 22.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Drewno ( w ilosciach hurtowych) tzn pieńki pociete w kawalki ok 40 cm kupowalem jesienia z dowozem u pana ...... zapomnialem nazwiska ale pod numerem: 509 732 996 Dzieki , zadzwonilem . Obecnie nie maja drewna. Moze jeszcze ktos ma jakis inny kontakt ?? No i przypominam sie o kontakt do firmy montujacej szamba pleasee pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 22.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mam juz pozwolenie na budowe, ale teraz mam metlik w glowie i nie wiem od czego zaczac. Mysle ze na poczatek , potrzebny mi bedzie jakis inspektro, ktory zglosi budowe do urzedu... Prosze pomozcie od czego zaczac?? Ekpia jest i chce wejsc za 2-3 tygodnie (jak pogoda bedzie dobra). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 22.02.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Mario jak tam twoje pozwolenie za budowę. Ja dzwoniłem dziś i pani powiedziała, że już zaczęła rozpatrywać luty ale do mojego jeszcze nie doszła ( składałem 07.02.07r ), kazała odezwać się w przyszłym tygodniu.Witam, ja składałem 06/02/07. Minęły dopiero dwa tygodnie więc nawet nie dzwoniłem. Pani przyjmująca papiery powiedziała, że powinni załatwić sprawę (jesli dokumenty są ok) w miesiąc. Zadzwonie więc pod koniec przyszłego tygodnia. OGOLNIE ROZPARTUJA SPRAWY W MIESIAC JAK WSZYSTKO JEST W PORZADKU. I PODOBNO LEPIEJ UWAZAC ZEBY DO NICH NIE DZWONIC CODZIENNIE BO SIE WKURZAJA I PRZEDLUZAJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuut 22.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 mnie rozpatrywali 5 tygodni . No i duzo zalezy na kogo sie trafi.Wazne aby zlozyc wszystkie dokumenty bo pozniej trzeba donosic.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 22.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Moj wniosek rozpatrywali rowno 4 tygodnie - wtedy dostalem pismo o przyznaniu zwrotu VAT-u. Pieniadze na konto wplynely 2 tygodnie pozniej - o czym zreszta lojalnie informowali w pismie Nota bene - jest to faktycznie zmudna robota - stwierdzilem nawet, ze chyba polubie wypelniac zwykle coroczne PIT-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 22.02.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam, jeszcze jedno jeżeli ktoś z Was poszukuje dobrej oferty na drzwi do garażu... Ideb, jak mozesz to wyslij mi namiary na PW, bo powoli przymierzam sie do zakupu Normstahl'a... Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 22.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam! Poszukuję namiarów na kogoś co robi odkurzacze centralne i nadal choć już coś dostałem (dzieki Adaneta) na tynkarzy - tynk cementowo - wapienny wewnątrz domu ). Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 22.02.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 HIP HIP HURA DORODZY FORUMOWICZE NINIEJSZYM OGŁASZAM NOWY REKORD ŚWIATA USTANOWIONY PRZEZ ARCHITEKTURE W OŻAROWIE: OTRZYMAŁEM PRAWOMOCNE POZWOLENIE NA BUDOWĘ PO DWÓCH TYGODNIACH OD MOMENTU ZŁOŻENIA DOKUMENTÓW. Zadzwoniłem tylko raz spytać czy czegoś nie trzeba uzupelnić także nawet zabardzo ich nie cisnąłem. PS Mario ty lepiej zadzwoń do starostwa bo może twoje pozwolenie już czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 23.02.2007 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Demon Wysłany: 16 Lut 2007 11:33 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Witam Wszystkich po raz pierwszy. Zamierzam zacząć budowę w czerwcu i jestem na etapie podpisywania umowy z wykonawcą stanu surowego. Może ktoś z budujących budował lub buduje z ekipą: Bartosińskiego Oponowicza Jóźwiaka Marczyka lub Zwolińskiego? Panowie Ci twierdzą, że budowali w okolicach Piaseczna więc interesują mnie opinie na ich temat... Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam Demon, wysłałam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 23.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 HIP HIP HURA DORODZY FORUMOWICZE NINIEJSZYM OGŁASZAM NOWY REKORD ŚWIATA USTANOWIONY PRZEZ ARCHITEKTURE W OŻAROWIE: OTRZYMAŁEM PRAWOMOCNE POZWOLENIE NA BUDOWĘ PO DWÓCH TYGODNIACH OD MOMENTU ZŁOŻENIA DOKUMENTÓW. Zadzwoniłem tylko raz spytać czy czegoś nie trzeba uzupelnić także nawet zabardzo ich nie cisnąłem. PS Mario ty lepiej zadzwoń do starostwa bo może twoje pozwolenie już czeka. No mnie się prawie udało A prawie czyni.....Tzn pozwolenie byłoby już wydane gdyby nie pomyłka architekta na mapie do celów projektowych. Mam uzupełnić/wyjasnić pomyłke i za 2 tygodnie powinno już być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 23.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Poszukuję sensownej ekipy do instalacji kanalizacyjnej i wodnej (i do c.o.), która najpierw zaprojektowałaby system, a potem go wykonała. Najpilniej potrzebna mi firma do zaprojektowania instalacji kanalizacyjnej - niedługo rozpoczynam budowe i musze poprowadzić rury w chudziaku.Bardzo prosze o namiary na sprawdzone ekipyPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 23.02.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Joasia, u nas dwa lata temu dom stawiala ekipa Michala Marchyka. Nie wiem czy o tego Marczyka tobie chodzi. Bylismy bardzo z niego zadowoleni. Marczyka polecil nasz kolega, ktory mieszka w Izabelinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 24.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witaj, Ozzie O te ekipy to pytał Demon. Ja mu tylko odpisałam (na priva), bo u nas murowała ekipa Bartosińskiego. Pozdrawiam. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 25.02.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 podciagam do gorybo to wstyd zeby nasza grupa wyladowala na 2 stroniea tak na marginesie wroci zima czy to juz po zawodach ? - niewiem czy rozpoczynac tynkowanie:)))Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 25.02.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 HIP HIP HURA DORODZY FORUMOWICZE NINIEJSZYM OGŁASZAM NOWY REKORD ŚWIATA USTANOWIONY PRZEZ ARCHITEKTURE W OŻAROWIE: OTRZYMAŁEM PRAWOMOCNE POZWOLENIE NA BUDOWĘ PO DWÓCH TYGODNIACH OD MOMENTU ZŁOŻENIA DOKUMENTÓW. Zadzwoniłem tylko raz spytać czy czegoś nie trzeba uzupelnić także nawet zabardzo ich nie cisnąłem. PS Mario ty lepiej zadzwoń do starostwa bo może twoje pozwolenie już czeka. Witam Podbijam rekord do 9 dni kalendarzowych pozdrawiam Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 26.02.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Poszukuję sensownej ekipy do instalacji kanalizacyjnej i wodnej (i do c.o.), która najpierw zaprojektowałaby system, a potem go wykonała. Najpilniej potrzebna mi firma do zaprojektowania instalacji kanalizacyjnej - niedługo rozpoczynam budowe i musze poprowadzić rury w chudziaku. Bardzo prosze o namiary na sprawdzone ekipy Pozdrawiam. przyłączam sie do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts