Yoric 13.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 kzolek, siedlisko w Kwirynowie to chyba tylko w teorii - tam przeciez juz nie ma rolnej ziemii, w Janowie szybciej ...a najlepiej w KLaudynie. Z tego co pamietam, zeby byc rolnikiem, trzeba poza papierami rilniczymi miec minimum 5600 m2 gruntu. A ziemia rolna w wymienionych przez Ciebie wioskach droga - nawet gdy droga nie przebiega w poblizu .... Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodick 13.03.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 hej Babiczanie, sluchajcie jest cos do kupienia za kwote 100-120 tys pln - chodzi mi o ziemie w Waszej gminie?Wiem, ze to troche smieszna kwota przy obecnych cenach ale... moze znacie jakies namiary na male dzialki, niekoniecznie budowlane oczywiscie - chodzi mi o zakup w celach inwestycyjnych. Z tego co sie orientowalem to przy Rynku sa dzialki ale z liniami wys. napiecia. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 13.03.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 KozAnka, i co? Znalazłaś stolarza do schodów? Czy mogłabyś podać - choć na priva - ile wołają za stopień? Mnie też czeka obłożenie betonowych schodów drewnem i zastanawiam się, ile na to trzeba przeznaczyć kasy. Joasia, przyznam, ze nie szukalam, bo dopadla mnie grypa. KrzysiekSw, czy ja tez moge dostac namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.03.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Krzysztof .. w Eko-Babicach ( przy oczyszczalni ) byleby na mapie było pokazane uzbrojenie i faktycznie za tysiaka masz to od ręki.Gazownie załatwiasz teraz w al. Jerozolimskich visa'vis Blue City ( biurowce zaraz za stacja benzynową - wjazd jak na stację ).No a energetyka w Pruszkowie - musisz mieć akt własności, mapę - w razie czego ksero jest w kancelarii ( no i kasa ok 150,- zeta ).pozdroJ ..a w Lipkowie w którym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 13.03.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Poszukuje, ekipy budowlanej. Jesli ktos zna sprawdzona to chetnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 14.03.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 KozAnka, i co? Znalazłaś stolarza do schodów? Czy mogłabyś podać - choć na priva - ile wołają za stopień? Mnie też czeka obłożenie betonowych schodów drewnem i zastanawiam się, ile na to trzeba przeznaczyć kasy. Joasia, przyznam, ze nie szukalam, bo dopadla mnie grypa. KrzysiekSw, czy ja tez moge dostac namiary? Zaraz wam wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 14.03.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 14.03.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam wszystkich Starobabiczan! niniejszym oznajmiam,ze nabylam droga kupna projekt wuwo.home.pl WW - 203, ktora stanie w przyszlosci w Borzęcinie Małym przy Kosmowskiej vel Krótkiej! i jestem w siódmym niebie, od razu niestety pytanko - u kogo robiliscie adaptację? za wszelkie info z gory dziekuje! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 14.03.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witajcie, mam prośbę o wsparcie namiarami. Szukam kogoś, kto zrobi mi balustradę na balkon, prostą z profili metalowych, do której później przymocuję sztachetki drewniane. Z góry dzięi za pomoc. Pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.03.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Marcin ... jadąc od rynku w stronę Lipkowa skręcasz w prawo na Pohulankę ( za hurtownią alkoholi ) i jakieś 100 m po prawej masz zakład, który robi takie rzeczy ( bramy, balustrady, ogrodzenia - ceny chyba rozsądne ). pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 14.03.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 KrzysiekSw, dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 15.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 gdy szukalamczegos dla siebie,kontaktowalam sie z biurem,ktore dzis wyslalo mi ofertke. ja juz nie skorzystam,ale moze ktos?... Rzucam dalej dla wsyztskich szukajacych, takze w watku Piaseczno, zycząc powodzenia![163] Lokalizacja: Piaseczno kierunek, Nowy Prażmów, adres Nowy Prażmów, działka budowlana, cena 80 tys. zł (69 zł/m2), powierzchnia 0.115 ha, wymiary 32 x 35, położenie leśna polana, dojazd szutr, media woda prąd, elektryczność woda.Działka położona w otulinie Chojnowskiego Parku Krajobrazowego na tzw. Leśnej Polanie.Działka budowlana, prąd na działce, woda w ulicy.Dojazd utwardzony. ABC EURODOMul. Bartycka 17500-716 Warszawatel/fax (22) 841 00 15http://www.abceurodom.gratka.plhttp://www.abceurodom.plhttp://www.chatka.archinet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 15.03.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Znalazłem fajną mapkę Kwirynowa, może się komuś przyda: http://mapy.eholiday.pl/mapa-kwirynow.html po lewej jest suwak i po powiększeniu są ulice dość szczegółowo. Chyba jakaś przeróbka mapy z google. Poza tym można odszukać tam inne okoliczne miejscowości po wpisaniu nazwy miejscowości w wyszukiwarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alela 15.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 WitamCzy możecie polecić jakiegoś Kierownika nadzoru budowy?Dziś mąż rozmawiał z jedym i wywalił cenę ....3% wartości postawionego domu! Oszalał czy co?Czy Wy też tle płacicie?To wyjdzie jakaś kosmiczna kwota, może znacie jakis namiar?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 15.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Znalazłem fajną mapkę Kwirynowa, może się komuś przyda: Chyba jakaś przeróbka mapy z google. Tak, to jest brane z Google, tam jest zresztą logo "powered by Google". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 15.03.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 nie no.... słaba ta mapka..... zobaczcie lepiej zdjęcia satelitarne na GoogleEarth! co prawda są to zdjęcia sprzed 4 lat, ale jednak.... całe Babice na dłoni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 15.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Tu też masz zdjęcia. Kliknij "Satelitarna" albo "Hybrydowa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 16.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Tu też masz zdjęcia. Kliknij "Satelitarna" albo "Hybrydowa". faktycznie... to nawet te same zdjęcia..... sprzed lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 16.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 może ktoś likwiduje tymczasowe ogrodzenie, to ja chętnie odkupię 60 sztuk stempli 2,5 m, oraz siatkę ogrodzeniową ok. 130m oraz barakpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 16.03.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Renata, inni mam do sprzedania: - stemple - ze 60 jeszcze bedzie - deski budowlane poszalunkowe ale dobrej jakosci - gorsze juz spalone - 3m3 - RB z gniazdami 2 i 3 fazowymi i z licznikiem (moge do tego dorzucic 50 mb przewodu 5 x 4 mm2) - pianke do wylewek - te ciensza - nie na podlogowke - 1.5 zwoja - palete pustakow U-220 Jakby co to na priva - w pakiecie taniej Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts