jj 11.04.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dzień dobry, Odstąpię okazyjnie drewniany barak, w którym mieszkała moja ekipa. Duży na planie kwadratu (3,5mx3,5m). Lokalizacja Izabelin. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o info na priva.jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 12.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam. Mozecie polecic kogos od bram i ogrodzen? Chodzi mi o ogrodzenie murowane z klinkieru, metalowe przesla, drewniane sztachetki i brame wjazdowa przesuwana. Chyba dobrze sie wyrazilam... Bardzo prosze o kontakty. Moze byc na priv. Przyłączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 12.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ma ktos jeszcze do odsprzedania Steple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek_Kr 12.04.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam, poszukuję murarza, który miałby dwa lub trzy dni wolne pod koniec przyszłego tygodnia. Muszę dobudować trochę ściany (ok. 30 m.kw.) w domu w Izabelinie. Ściana z suporeksu. Czy ktoś z Was zna, kto mógłby wykonać taką pracę. Prosiłbym oi jakieś kontakty Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 12.04.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witajcie, oddam tzw. sławojkę/wychodek czy jakkolwiek sobie to nazwać Zrobiona z desek, wytrzymała wiele ekip i jeszcze wiele wytrzyma Odbiór - Marianów koło Leszna. Ważne - do odbiorcy należy transport i przeniesienie. Cena okazyjna - 0 zł Pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 12.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ma ktos jeszcze do odsprzedania Steple W kwirynowie Pani ma, tzn. w zeszłym tyodniu jeszcze miała. Tel:601-155-881. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 13.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ma ktos jeszcze do odsprzedania Steple W kwirynowie Pani ma, tzn. w zeszłym tyodniu jeszcze miała. Tel:601-155-881. Dzieki maxiumus, a tak z ciekawosci gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 13.04.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dzieki maxiumus, a tak z ciekawosci gdzie budujesz? Buduję w Latchorzewie tzn. zaczynam budować. W Poniedziałek nastąpi symboliczne wbicie łopaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 13.04.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Jeśli ktoś potrzebuje kupić RB-tkę, to mam do sprzedania używaną. W przypadku ew. zainteresowania - mogę przesłać zdjęcia. Wysłałem wiadomość na P.W. MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 witam ! potrzebuje namiary na dobrego, niedrogiego elektryka , hydraulika, parkieciarza pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssss pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 13.04.2007 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Jeśli ktoś potrzebuje kupić RB-tkę, to mam do sprzedania używaną. W przypadku ew. zainteresowania - mogę przesłać zdjęcia. Wysłałem wiadomość na P.W. MCB Do mnie? Bo ja nic nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 13.04.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 a teraz?MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 13.04.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 prosze o namiary na sprawdzonych wykonawców studni kręgowych w naszych babickich okolicach dziękuje z góry Jacek i Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 13.04.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 jeśli to aktualne to ja mam do odsprzedania stemple - tel.600-815-703 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 my niedługo będziemy mieli dużo stempli ..bardzo dużo 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 witam ! potrzebuje namiary na dobrego, niedrogiego elektryka , hydraulika, parkieciarza pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssss pomożecie? mikopiko to nie Oz to Polska. U nas albo niedrogie albo dobre... Razem nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 witam ! potrzebuje namiary na dobrego, niedrogiego elektryka , hydraulika, parkieciarza pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssss pomożecie? mikopiko to nie Oz to Polska. U nas albo niedrogie albo dobre... Razem nie da rady. oj wiedziałm że ktoś tak mnie zetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 witam ! potrzebuje namiary na dobrego, niedrogiego elektryka , hydraulika, parkieciarza pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssss pomożecie? mikopiko to nie Oz to Polska. U nas albo niedrogie albo dobre... Razem nie da rady. oj wiedziałm że ktoś tak mnie zetnie mikopiko, nie przejmuj sie, ja lubie zartowac.., a lubie Cie na pewno! No mam kontakt do tych od tego tam.., ale nie wiem czy dawac, bo jacys wspaniali to oni nie sa.., raczej tacy zwikly... Na kazdego cosik sie znajdzie..., a ceny maja jak wszyscy.... Chyba, ze chcesz sama sprawdzic to gadaj.., a ja dam numery do nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 p.s. Nikt ogrodzenia nie robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 14.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Dobrzy ludzie kto wam przywoził piach na budowę?? Podzielcie się namiarami. I wogóle ile teraz trzeba zapłacić za Tatrę piachu takiego na podsypkę. Acha - jakiś dobry hudraulik to wykonania kanalizacji w chudziaku też by się przydał. W zasadzie nie musi być dobry ważne żeby był tani.I gdyby ktoś dysponował telefonem do Dobrego cieśli - to też chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts