stach_past 12.07.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy moze ktos z Was ma i moze powiedziec jak sie sprawdza? http://www.radiowy.pl/info-168.html Internet przez antenę. Zdobyłem ten namiar tutaj na "Starej Babickiej" i założyli w jeden dzień, chociaż bałem się bo firma maleńka. Najpierw sprawdziłem, czy moja wioska jest na liście, potem zadzwoniłem, przyjechał monter sprawdził odległość do nadajnika i mam. Kupiłem ten tańszy 256 - kosztował 100 zł plus 60 co miesiąc. Działa i buczy. Kiedyś zmienię na 512 na razie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlo 12.07.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Po latach leżenia odłogiem naszych włości w Koczargach zapadła TA decyzja. Będziemy mieć dom . Dołączamy zatem do klubu tego. Niestety nasza działka jest dość wąska i z wjazdem od południa. Poszukuję sensownego Architekta do wyknania projektu indywidualnego prostego domku. Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 stach_past dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 12.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 sprzedam --- steple 2,7-3m -120szt - 3,50 zl/szt - jedno uzycie jak nowebloczki betonowe 38x24x12cm (budokrusz ! nowka,rowniutkie- szare )- 8palet po 63szt - 3,00zl/szt (504szt)porotherm30 - 150 szt - 6zl/sztpustaki stropowe Terriva I keramzyt - 120 szt - 3zl/szttel. 607 460 986(Blizna Jasińskiego - Babice Stare - 5min od skrzyzowania Górczewska -Lazurowa) pozostaly po budowietransport wlasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 13.07.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Kochani, w ciagu tygodnia musze znalezc taniego i porzadnego geodete, i w ciagu tego samego tygodnia wytyczyc budynek. Znacie? Poratujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 13.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Proponuję GEOBAKS ul. Sienkiewicza 105, tel. 022 7229724 - u mnie się sprawdzili, szybko i bez problemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 13.07.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam, współpracował ktoś z Was z firmą ABIPEX ? Dzwonił do mnie ktoś od nich....namiary miał z tablicy informacyjnej. Z tego co zrozumiałem to taki Expander rynku budowlanego. Kojarzą inwestora z firmami budowlanymi, wykończeniowymi itp. Tak z ciekawości przesłałem im moją stolarke okienną do wyceny. Mam już kilka wycen i porównam co dostanę od nich. Wykończeniowców wolałbym miec raczej z polecenia z forum... Może ktoś z Was z nich korzystał lub u kogoś byli ich ludzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 13.07.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Kochani, w ciagu tygodnia musze znalezc taniego i porzadnego geodete, i w ciagu tego samego tygodnia wytyczyc budynek. Znacie? Poratujcie. Porządny - nie wiem jak z cenami w porównaniu z konkurencją : Jacek Barszczewski 501 020 035 Super porządny aptekarz - raczej niestety drogi (mi robił więcej rzeczy więc miałem upusty): Marcin Karabin 608 40 25 05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek52 13.07.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 witam serdecznie, na dniach wbijam łopate pod wykopy na funadamenty. Jeżeli ktoś w forumowiczów ma kłopot ze zbędnym blaszakiem na materiały i narzędzia po zakończonej budowie to chętnie wybawię go z tego kłopotu Zbyszek ps. to samo dotyczy ewentualnie sławojki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek52 13.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Kochani, w ciagu tygodnia musze znalezc taniego i porzadnego geodete, i w ciagu tego samego tygodnia wytyczyc budynek. Znacie? Poratujcie. Mam ten sam problem "Mój" geodeta, który robił mi dotychczas plany poszedł na urlop, obdzwonilem kilku innych w tym polecany tu GEOBAKS i wszędzie odmawiaja wytyczenia, ponieważ także wybierają sie na urlopy (sic!). Swoją drogą żałuję ,że nie zostałem geodetą... Stać ich na urlop w środku sezonu???? Zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 13.07.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Kochani, w ciagu tygodnia musze znalezc taniego i porzadnego geodete, i w ciagu tego samego tygodnia wytyczyc budynek. Znacie? Poratujcie. Mam ten sam problem "Mój" geodeta, który robił mi dotychczas plany poszedł na urlop, obdzwonilem kilku innych w tym polecany tu GEOBAKS i wszędzie odmawiaja wytyczenia, ponieważ także wybierają sie na urlopy (sic!). Swoją drogą żałuję ,że nie zostałem geodetą... Stać ich na urlop w środku sezonu???? Zazdroszczę. My wynajęliśmy Pana Dominika Marchlińskiego, było trochę problemów ale skończyło się nawet obietnicą dalszej współpracy. Jest opisany w tym forum bardzo czarno, ale może na zasadzie "lepszy rydz...". Z premedytacją nie podaję telefonu, ale jest tu gdzieś na forum. Wszyscy dookoła są strasznie zajęci. p.s. jeszcze jeden pomysł: zadzwonić albo przejechać się do geodezji w Ożarowie i tam w poczekalni ogłoszenia albo popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 14.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Stać ich na urlop w środku sezonu???? Zazdroszczę.Zależy, co uznać za sezon. Budowy zwykle ruszają na wiosnę i wtedy jest wysyp pracy dla geodetów. Potem się trochę uspokaja. W Babicach w budynku poczty też jest geodeta z Błonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK LK 15.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Kochani, w ciagu tygodnia musze znalezc taniego i porzadnego geodete, i w ciagu tego samego tygodnia wytyczyc budynek. Znacie? Poratujcie. Mam ten sam problem "Mój" geodeta, który robił mi dotychczas plany poszedł na urlop, obdzwonilem kilku innych w tym polecany tu GEOBAKS i wszędzie odmawiaja wytyczenia, ponieważ także wybierają sie na urlopy (sic!). Swoją drogą żałuję ,że nie zostałem geodetą... Stać ich na urlop w środku sezonu???? Zazdroszczę. My wynajęliśmy Pana Dominika Marchlińskiego, było trochę problemów ale skończyło się nawet obietnicą dalszej współpracy. Jest opisany w tym forum bardzo czarno, ale może na zasadzie "lepszy rydz...". Z premedytacją nie podaję telefonu, ale jest tu gdzieś na forum. Wszyscy dookoła są strasznie zajęci. p.s. jeszcze jeden pomysł: zadzwonić albo przejechać się do geodezji w Ożarowie i tam w poczekalni ogłoszenia albo popytać Mieliśmy wątpliwą przyjemność kontaktu z panem Dominikiem M. ;( i nie zaryzykowaliśmy. Pan Jacek B. robi wrażenie solidnego. Niestety obecnie w Ożarowie ktoś jest na L4 i wszystko jest wstrzymane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 15.07.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Dzieki, juz znalazlem, mieszka w Ozarowie. Polecam, mozna sie targowac, a dziala jak robot. 603779236. I skoro juz jestem przy glosie. Najtanszy sklad w okolicy waszej i Ozarowa? Girls-bud? I hurtem, tani beton. Czy wiecie skad wziac taaani beton? Serdeczenie pozdrawiam. __tanio, ale solidnie. eksperyment trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek52 15.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Czy wiecie skad wziac taaani beton? Zapytaj w Czosonowie, ceny jak wszedzie i tam zmieniaja sie z dnia na dzien. Ja zamówilem B20 po 240pln netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 16.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Czy wiecie skad wziac taaani beton? Zapytaj w Czosonowie, ceny jak wszedzie i tam zmieniaja sie z dnia na dzien. Ja zamówilem B20 po 240pln netto Ja biorę z betoniarni MB (chyba tak się nazywają) z okolic Tesco na Górczewskiej. Zbigniew Krzemiński 501 108 853. Ceny się zmieniają (fajnie, że ostatnio czasami idą też w dół ) więc zadzwoń i dopytaj. Ja moge go polecić ze względu na terminowość i ogólną "elastyczność". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 16.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Kochani, w ciagu tygodnia musze znalezc taniego i porzadnego geodete, i w ciagu tego samego tygodnia wytyczyc budynek. Znacie? Poratujcie. ja polecam z czystym sumieniem Mariusza Ostrowskiego 507181835 szybko i sprawnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 16.07.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja polecam z czystym sumieniem Mariusza Ostrowskiego 507181835 szybko i sprawnie pozdrawiam Przyłączam się do opinii. Ekipa p. Mariusza wytyczała mi dom w Borzęcinie Małym. Szybko, sprawnie i co najważniejsze terminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.07.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Do rodzicow przedszkolakow:Czy widzieliscie to nowe prywatne przedszkole kolo kosciola w Borzecinie?Wiem, ze ono dopiero powstaje, ale moze ktos juz cos wie na jego temat, zna wlascicieli , itp. Zastanawiam sie nad nim wlasnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 16.07.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja widziałam tylko plakat ładny jest:) a maja moze strone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts