Snoopy 19.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Podrzućcie mi proszę namiar na pana Józefa Pytla 663 449 070 Co za ekspresowa odpowiedź. Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 19.09.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Firma Developer Mnie nic nie obchodzi Sami załatwiają materiały, które maja być dokładnie takie jak w projekcie domu Podziału na robocizne / Materiały nie ma Deweloper warszawski Arkada ??? polecam: http://forum.muratordom.pl/firma-arkada-drogi-koszmar,t109826.htm Już na samym początku jest nieźle: Wiele tragedii w zyciu przeżywałem ale przygoda z Arkadą to najgorsze co mnie na razie spotkało a latek mam nie malo. szukajcie a znajdziecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 19.09.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Re: ekipy W okolicy Babic, Izabelina i Ożarowa działają ekipy ukraińców, którzy wynajmują się do różnych robót budowlanych. Pomieszkują w Lipkowie. Zdecydowanie nie polecam. Partaczą robotę, psują materiał. Nie zatrudniać nawet do prostych prac typu malowanie czy rozbiórka. Nie opłaca się. Dodatkowo na budowie zaczynają znikać różne drobne przedmioty, na których polakowi raczej by nie zależało. Bardzo niska kultura wykonania i czegokolwiek. jj Potwierdzam. W ubiegłym roku z "moimi" Ukraińcami (ekipa p. Michała) rozstałem się drugiego dnia. Drugiego bo pierwszego nie byli w stanie się wysławiać a jeden nie był w stanie w ogóle się podnieść z podłogi. Na koniec i tak sie obrazili że się czepiam. Gonić dziadów Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 19.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Podrzućcie mi proszę namiar na pana Józefa Pytla 663 449 070 Co za ekspresowa odpowiedź. Dzięki serdeczne No ależ proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 19.09.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Hi 4room Będę potrzebował wodę na potrzeby budowy. Dacie namiar na jakiegoś magika, który może mi to załatwić w rejonie Babic. Studnia czy może wystarczy rura z której później będzie woda do podlewania ogrodu??? k III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 19.09.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Hi 4room Będę potrzebował wodę na potrzeby budowy. Dacie namiar na jakiegoś magika, który może mi to załatwić w rejonie Babic. Studnia czy może wystarczy rura z której później będzie woda do podlewania ogrodu??? k III Studnie - Pan Paluchowski 502 286 560 lub 45/856 05 66. Facet z okolic Ozarowa działa w okolicznych gminach. Działa bez zarzutów od maja. Studnia ma 16mb, z rury PCV, dwa filtry. Wziął 1000 + 100 za przyciągnięcie agregatu (nia miałem wtedy prądu). Za dodatkową opłatą podłącza zawory do podpięcia pompy/hydroforu. A hydrofor (z baniaczkkiem chyba 8l) za 180 pln kupiłem w Castoramie. Ze studni będe później podlewał ogródek. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 19.09.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Re: ekipy W okolicy Babic, Izabelina i Ożarowa działają ekipy ukraińców, którzy wynajmują się do różnych robót budowlanych. Pomieszkują w Lipkowie. Zdecydowanie nie polecam. Partaczą robotę, psują materiał. Nie zatrudniać nawet do prostych prac typu malowanie czy rozbiórka. Nie opłaca się. Dodatkowo na budowie zaczynają znikać różne drobne przedmioty, na których polakowi raczej by nie zależało. Bardzo niska kultura wykonania i czegokolwiek. jj Potwierdzam. W ubiegłym roku z "moimi" Ukraińcami (ekipa p. Michała) rozstałem się drugiego dnia. Drugiego bo pierwszego nie byli w stanie się wysławiać a jeden nie był w stanie w ogóle się podnieść z podłogi. Na koniec i tak sie obrazili że się czepiam. Gonić dziadów Hej. To Twój też Michał? Był i Wasyl ale się zmył. Jeden wart drugiego. I to cholercia z polecenia. Gonić Panie bez pardonu! jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodzimierzk 19.09.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Potrzebna jest ziemia do podniesienia działki - jeżeli ktoś posiada takową , chętnie przewiozę na swoją działkę.No i piwko postawię ( na miejscu ziemi ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qkipati 20.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ktos ma moze sprawdzonego instalatora pieców gazowych firmy VAillant? takiego z papierami od Vaillanta - potrzebuje do instalacji i pierwszego uruchomienia jest ich tylu na stronie, gadalem z kilkoma, ale wolalbym kogos przetestowanego pozdr qki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 20.09.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam, czy możecie polecić mi jakies namiary na drzwi zewnętrzne (np Gerda). Byłem na wycenie na Kutrzeby i w Pruszkowie i rozbiezności były dość znaczne (tak samo z resztą było z bramami). Chciałbym więc jeszcze ze dwie wyceny zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 20.09.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam, czy możecie polecić mi jakies namiary na drzwi zewnętrzne (np Gerda). Byłem na wycenie na Kutrzeby i w Pruszkowie i rozbiezności były dość znaczne (tak samo z resztą było z bramami). Chciałbym więc jeszcze ze dwie wyceny zrobić. Zerknij sobie na Allegro - jest tam dwie firmy z Warszawy, ktore regularnie wystawiaja na aukcjach produkty Gerdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 20.09.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Mam na zbyciu po budowie kilka przęseł ogrodzeniowych z siatką metalową w solidnej ramie oraz parę zbitych z desek części ogrodzenia (w tym bramę). Oczywiście do ogrodzenia tymczasowego. Cena do uzgodnienia. Transport własny.Miejsce: Borzęcin Mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jania22 20.09.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Firma Developer Mnie nic nie obchodzi Sami załatwiają materiały, które maja być dokładnie takie jak w projekcie domu Podziału na robocizne / Materiały nie ma Deweloper warszawski Arkada Ja tego developera też raczej nie polecam. Piszę "raczej" bo nie zdecydowałam się na budowę z nimi. Arogancja zaatakowała mnie już przed podpisaniem umowy. Nie chcieli budować z materiałów użytych w projekcie bo były niestandardowe. Za przygotowany bardzo drogi kosztorys do dzisiaj nie otrzymałam faktury, a vat zapłaciłam. To takie drobiazgi, ale pewnie od tego się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 20.09.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kibelek chętnie zabiorę jak komuś na budowie już przeszkadza. PILNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 20.09.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No to moze kontynuując wątek deweloperski zadam pytanie: Czy ktoś z okolic Lipkowa może polecić dobrego dewelopera, który jest w stanie wybudować od zera osdo stanu deweloperskiego blizniaka w technologii Ytong? Czy ktoś z 4room ma pozytywne doświadczenia z takim deweloperem, i który nie zdarł finansowo skóry? K III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelJ83 20.09.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 witam wszystkich, szukam działki budowlanej w gminie stare babice lub leszno w rozsądnej cenie (ok. 150tyś zł). Byłbym bardzo wdzięczny, jeżeli ktokolwiek z Was posiada taką działkę na sprzedaż, bądź kontakt do sprzedających. z góry dziękuję i pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 witam wszystkich, szukam działki budowlanej w gminie stare babice lub leszno w rozsądnej cenie (ok. 150tyś zł). Byłbym bardzo wdzięczny, jeżeli ktokolwiek z Was posiada taką działkę na sprzedaż, bądź kontakt do sprzedających. z góry dziękuję i pozdrawiam Paweł działkę budowlanę w gminie St.Babice, za 150 tys.można było kupić 3 lata temu, i to też już nie z tych najlepszych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 20.09.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam, Czy moglibyście podpowiedzieć mi gdzie dostanę tanio piasek do zasypania fundamentów? Z góry dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 21.09.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witajcie Grupo Zza Miedzy, czy znacie godnego polecenia dostawcę drewna do kominka? Ten, u którego kupowałem w ub roku niestety zmienił branżę.PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.09.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Firma Developer Mnie nic nie obchodzi Sami załatwiają materiały, które maja być dokładnie takie jak w projekcie domu Podziału na robocizne / Materiały nie ma Deweloper warszawski Arkada ??? polecam: http://forum.muratordom.pl/firma-arkada-drogi-koszmar,t109826.htm Już na samym początku jest nieźle: Wiele tragedii w zyciu przeżywałem ale przygoda z Arkadą to najgorsze co mnie na razie spotkało a latek mam nie malo. szukajcie a znajdziecie..... Ale tylko poczatek jest taki. Dalej juz inaczej bo do glosu dochodza inni - w tym ja, czyli osoba zadowolona z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts