mario1976 13.05.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Forumowicze, poszukuję sprawdzonych ekip do: 1. instalacja wod-kan, 2. c.o. 3. elektryka 4. tynki wew. gipsowe 5. wylewki 6. ocieplenie poddasza i k-g. Dzięki. 1-2 Do wodkanu i co polecam Zbigniewa Kowalewskiego. Robił i robi dalej u mnie. Robił też kilku forumowiczom - 607 385 951. Terminowy, cenowo akceptowalny, jak narazie bezproblemowy . 3 - nasz forumowy KrzysiekSW -600 52 44 97 co tu dużo gadać. I po sąsiedzku jak coś się dzieje i zrobił przed terminem....i gratisy mi jeszcze dołozył Rewelacja. 4 - tynki bardzo ładnie zrobiła mi ekipa pana Grzegorza Kwiatkowskiego (skończyli tydzień temu) ale...ja moge polecić dwóch chłopaków, którzy byli u mnie (blondyn i taki ciemny o południowej karnacji). Wiem, że ten pan ma dwie ekipy. Robili u mnie dwa tygodnie ale ostatniego dnia z powdu jakiegoś napięcia na linii pracodawca-szef, panowie się ewekuowali o 12 w nocy pokazując szefowi środkowy palec. Grzecznie mnie przeprosili na drugi dzień i rozstaliśmy się pokojowo. Ostatni dzień robił więc ktoś inny z ekipy Kwiatkowskiego. 505 73 29 21 - tak więc za nową ekipę nie ręczę. 5 - jestem przed. Podawałem namiary kilka pstów wyżej na wynajętą ekipę ale własnego doświadczenia o nich jeszcze nie posiadam. 6 - robie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 13.05.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Czołem wiara! Jejku, jak mnie tutaj dawno nie było! Ile nowych osób, ile postów! A KrzysiekSW brał od uwagę w pierwszym wpisie obumarcie wątku Chciałem się pochwalić, iż na 99% piątą rocznicę rozpoczęcia budowy będziemy wreszcie świętować w domku. W niedzielę była "próba techniczna" w postaci przyjęcia komunijnego. Co prawda sporo jeszcze brakuje do kompletności i "ładności", ale mieszkać już się prawie da Pozdrowienia dla wszystkich, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaB 13.05.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam proszę o podanie tel. do ekip od tynków cem-wapiennych. Niestety polecany przez kogoś z forum p. Kazimierz wystawił mnie do wiatru zgodził robotę w marcu potwierdził w kwietniu, pod koniec kwietnia kazał zamówić towar wapno i piasek kwarcowy a dziś poinformował mnie, że może przyjść do mnie we wrześniu lub w październiku. Bardzo proszę o namiary na kogoś solidnego i słownego. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrFL 13.05.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam, Czy ktos wie gdzie moge kupic kostke kamienna? Szukam takiej bialej lub szarej o wymiarach w przyblizeniu 10x10x10. Pozdrawiam,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 13.05.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Mario,Podaję telefon do pana od montażu:Robert Albert 501074767. Tak mi się wydaje, że on po prostu lubi to co robi. Tak zwana złota rączka.Montaż 7 szafek stojących, 7 wiszących i 3 sprzętów do zabudowy bez blatów (około 12-13 godz. pracy) 1154zł. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 13.05.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Mario, Podaję telefon do pana od montażu: Robert Albert 501074767. Tak mi się wydaje, że on po prostu lubi to co robi. Tak zwana złota rączka. Montaż 7 szafek stojących, 7 wiszących i 3 sprzętów do zabudowy bez blatów (około 12-13 godz. pracy) 1154zł. jj Dzięki. Wpisuje do kajetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_kwiat 13.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 witam Ja troche zmienię temat Mam do sprzedania słupki ogrodzeniowe może ktoś będzie zainteresowany > podaje dane tech > > 1. śr 5,2 cm grub 3,6 mm dług 230 cm - 200 szt cena 30 zł/szt > 2. śr 6,2 cm grub 4,5 mm dług 230 cm - 100 szt cena 35 zł/szt > 3. śr 8,1 cm grub 4,0 mm dług 230 cm - 60 szt cena 40 zł/szt > 4. śr 5,8 cm grub 6,0 mm dług 230 cm - 50 szt cena 43 zł /szt tel kontaktowy 660 185 162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 14.05.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 PiotrFL, Kostka granitowa ściągana ze Strzegomia: zależy ile tej kostki ale z reguły się opłaca. tam tona to 190 - 200 zł, u nas co najmniej 340. PS Ceny -2005r. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 14.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam Chciałbym polecic ekipe do Tynków wew cem-wap z piaskiem kwarcowym Antoni Jawor 781 936 602 Jest to na 100% godna konkurencja dla Pana Majkrzaka, który ma ostatnio w zwyczaju wystawiac ludzi do wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 15.05.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam po sąsiedzku Chciałbym zasięgnąć opinii na temat bloczków fundamentowych. Czy ktoś z Was brał bloczki z firmy Wasik z Orońska pod Radomiem. Jeśli tak to prosiłbym o opinię na temat ich jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaB 15.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dziękuję za namiary. Czy można ewentualnie u Ciebie zobaczyć jak zrobił? Pozdr. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 16.05.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Sylwia jezeli to pytanie do mnie to oczywiscie. Na priv wyslalem tel, jak bedziesz w poblizu Borzecina Duzego to zapraszam, teraz jest tam zawsze ktos kto moze pokazac. pozdrKG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 16.05.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Mario, no fajnie, tyle że termin fatalny Jak tak dalej pójdzie, to wprowadzimy się do domu bez tych schodów Sławek, polecam wątek "Solidni Warszawa i okolice" link1, gdzie Ty w tym Borzęcinie budujesz? Może jesteśmy bliskimi sąsiadami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 17.05.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 wiem, że to w dzisiejszych czasach głupio zabrzmi, ale może jednak poszukuję jednej, może dwóch osób na jeden dzień do mnie na budowę do ocieplenia styropianem ściany między domem, a garażem i otynkowanie spiżarni - sprawa pilna, kiedyś do takiej dodatkowej "fuchy" byłoby kilku chętnych, dziś nikogo nie mogę znaleźć może u kogoś na budowie jest przestój po zalaniu np. stropu, czy coś podobnego i może znalazłby się jakiś chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wd73 18.05.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam, Czy ktoś wie, gdzie można kupić kręgi do studni? pzdrwD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wd73 18.05.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 [..] 4 - tynki bardzo ładnie zrobiła mi ekipa pana Grzegorza Kwiatkowskiego (skończyli tydzień temu) ale...ja moge polecić dwóch chłopaków, którzy byli u mnie (blondyn i taki ciemny o południowej karnacji). Wiem, że ten pan ma dwie ekipy. Robili u mnie dwa tygodnie ale ostatniego dnia z powdu jakiegoś napięcia na linii pracodawca-szef, panowie się ewekuowali o 12 w nocy pokazując szefowi środkowy palec. Grzecznie mnie przeprosili na drugi dzień i rozstaliśmy się pokojowo. Ostatni dzień robił więc ktoś inny z ekipy Kwiatkowskiego. 505 73 29 21 - tak więc za nową ekipę nie ręczę. [...] Teraz ta ekipa pracuje u mnie i rzeczywiście jest bardzo duży problem z terminami. Pracują 2 lub 3 dni w tygodniu. Jeśli ktoś chce się teraz decydować na Pana Kwiatkowskiego to musi uważać na terminy. I jeszcze jedno...spóźnili się 3 tygodnie i bardzo trudno było się dodzwonić do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 18.05.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Renata, a inna ekipa nie może Ci tego zrobić? Taka, którą aktualnie masz na budowie? U nas np. ocieplenie styropianem sufitu w garażu robili tynkarze... Drzwi w łazience wstawili glazurnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 19.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 [..] 4 - tynki bardzo ładnie zrobiła mi ekipa pana Grzegorza Kwiatkowskiego (skończyli tydzień temu) ale...ja moge polecić dwóch chłopaków, którzy byli u mnie (blondyn i taki ciemny o południowej karnacji). Wiem, że ten pan ma dwie ekipy. Robili u mnie dwa tygodnie ale ostatniego dnia z powdu jakiegoś napięcia na linii pracodawca-szef, panowie się ewekuowali o 12 w nocy pokazując szefowi środkowy palec. Grzecznie mnie przeprosili na drugi dzień i rozstaliśmy się pokojowo. Ostatni dzień robił więc ktoś inny z ekipy Kwiatkowskiego. 505 73 29 21 - tak więc za nową ekipę nie ręczę. [...] Teraz ta ekipa pracuje u mnie i rzeczywiście jest bardzo duży problem z terminami. Pracują 2 lub 3 dni w tygodniu. Jeśli ktoś chce się teraz decydować na Pana Kwiatkowskiego to musi uważać na terminy. I jeszcze jedno...spóźnili się 3 tygodnie i bardzo trudno było się dodzwonić do niego. Czyli facet ciagnie jedną ekipą na dwa fronty. Ci moi nocowali u mnie na budowie i pracowali codziennie włącznie z niedzielami i siwietami. Przejezdzałem raz koło budowy i halogeny w domu były wlączone o 22. Obserwuj ile towaru Ci dają na ściany i czy wszystko jest ok. Wiem, że jednym z powodów konfliktu było to, ze szef zarzucił im, że za dużo materiału u mnie poszło i za wolno robili. W międzyczasie miałem kilku wykonawców na budowie i stwierdzili, że tynki zrobili pieknie. Ja czepiałem się jedynie klatki schodowej, którą kończyła ostatniego dnia już inna ekipa. Ja znam relację tylko z jednej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 19.05.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Renata, a inna ekipa nie może Ci tego zrobić? Taka, którą aktualnie masz na budowie? U nas np. ocieplenie styropianem sufitu w garażu robili tynkarze... Drzwi w łazience wstawili glazurnicy... właśnie problem z tym, że tynkarze nie wyrobili się z pracą, a musieli pojechac na inną budowę, a z różnych przyczyn ja ich nie mogłam zatrzymać, obecnie na budowie mam męża i panów od rekuperatora, a 9 przychodzi pan od wylewek i stanie chyba na tym, że ta ekipa co zaczęła kończyć mi będzie dopiero około połowy lipca a ja się wkurzam, bo nienawidzę rozpoczetej, a nieskończonej roboty ale na budowie inaczej chyba się nie da funkcjonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 20.05.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Zostało mi trochę cegły klinkierowej - jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam tutaj link do ogłoszenia:http://forum.muratordom.pl/cegla-klinkierowa-sprzedam-stare-babice-k-warszawy,t131727.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts