bodal 13.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 jaką kosiarkę do trawy zakupić, co polecacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 13.06.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cześć Macie jakiegoś speca od schodów??? Musze trochę dziwnie wbić je w ścianę. Chyba niezly ten spec musi być. PozdrawiamK3[/img] PS I może macie namiar na gosci od podmurówki plus słupki z okolic Lipkowa? Moze z ceną za mb na prv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 13.06.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 jaką kosiarkę do trawy zakupić, co polecacie ?? zacytuję odpowiedz na takie pytanie zadane ogrodnikowi na wiosnę: "wazne są dwie rzeczy: dobry silnik (np B&S, ewent honda) i łozyskowane koła, plus centralna regulacja wysokości koszenia (dla wygody)" reszta to ponoc gadzety, najwazniejsze ostrzenie noży:) polecił sklep w łominakach z dużym wyborem stihl'a, co uczyniliśmy i bylo OK a, i radził nie zawracać sobie głowy pseudo kosiarkami z marketów:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 13.06.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cześć PS I może macie namiar na gosci od podmurówki plus słupki z okolic Lipkowa? Moze z ceną za mb na prv? już polecaliśmy kiedyś p Wiktora z okolicy, co do jakości itp bez zastrzeżeń, i zdaje się nie popsuł się nadal:-) ostatnio jednak znajomym powiedział, że z ludzmi krucho i terminy niepewne: 604805521 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 13.06.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Pilnie oddam 4 małe piękne ok. 5 tygodniowe kotki. Obecnie w Wyględach ale mogą być przekazane w Warszawie. Mama kociaków pogryziona jest przez psa i nie wiadomo czy przeżyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 14.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 jaką kosiarkę do trawy zakupić, co polecacie ?? a, i radził nie zawracać sobie głowy pseudo kosiarkami z marketów:-( No właśnie, mam ten sam problem. Ale skłaniam się do elektrycznej, cichsza, lżejsza, nie śmierdzi paliwo, tańsza. A co do supermarketu - w Casto widziałem fajną z 3 letnią gwarancją - to co właściwie za różnica, jakby co, to i tak naprawią. Nie mam racji )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 15.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No właśnie, mam ten sam problem. Ale skłaniam się do elektrycznej, cichsza, lżejsza, nie śmierdzi paliwo, tańsza. i IMO, mniej psująca się. spalinowe są awaryjne mimo wszystko. ja mam bosha. spalinowe są dobre na tereny hektarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 15.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Chetnie pozbede sie resztki kostki granitowej. Kostka ma wymiary 4/6, do tego odrobina 8/10. Razem jest tego prawie tona. Cena do uzgodnienia (czytaj: bardzo okazyjna). Do odbioru w Hornówku. Prosze o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 15.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ale skłaniam się do elektrycznej, cichsza, lżejsza, nie śmierdzi paliwo, tańsza. tylko nie działa jak się ma sporo drzew i krzaczorów, się plącze.. ps. gdyby komuś zostało trochę desek podłogowych lakierowancyh, do położenia we wnęce już bez żadnego cyklinowania itp, chętnie odkupię.. potrzebuję ok 4m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 16.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale skłaniam się do elektrycznej, cichsza, lżejsza, nie śmierdzi paliwo, tańsza. tylko nie działa jak się ma sporo drzew i krzaczorów, się plącze.. łatwiej wokół drzew i krzaczorów kosić lekką kosiarką, którą można łatwo, szybko i dokładnie przestawić, niż ciężką i mało zwrotną. kabel to argument tych, co nie korzystają kwestia techniki. kosi się od kabla, a nie w kierunku kabla. moja żona w życiu by nie wyciągnęła ciężkiej kosiarki spalinowej z garażu IMO, przy długości kabla powyżej 40m, lepiej kupić kosiarkę spalinową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedar31 17.06.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 witam, właśnie zaczęliśmy budowę w Latchorzewie.... i odrazu spieszę z pytaniem - ma ktoś do odsprzedania stemple ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 19.06.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Możecie polecić dobrego wykonawcę do wykonania zabudowy kominka i wstawek kamiennych? Mam wrażenie że firmy od których na razie mam wycenę doliczają sobie 200% do rzeczywistej wartości usługi. Kominek to chyba miejsce gdzie wogóle się dolicza jakieś koszmarne kwoty wychodząc chyba z założenia że jak ktoś jeszcze myśli o kominku budując dom to można go wydoić bo go stać. (...) My zamówiliśmy kominek tutaj: http://www.kominkiikominy.pl/index.php?show=strony_produkty&typ=1&grupa=9&s=2 Przyjeżdżają na miejsce, bez fochów i mają bardzo dobre ceny. Już kilka osób z nich korzystało. My akurat kontaktujemy się z p. Danielem. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 19.06.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Hej, dawno mnie tu nie bylo.... tarasy niewykonczone juz 3 rok Teraz mamy plytki i granit, szukamy kogos sensownego, kto moglby ulozyc to wszystko na dwoch tarasach. Czy macie kogos takiego? Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 20.06.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Możecie polecić dobrego wykonawcę do wykonania zabudowy kominka i wstawek kamiennych? Mam wrażenie że firmy od których na razie mam wycenę doliczają sobie 200% do rzeczywistej wartości usługi. Kominek to chyba miejsce gdzie wogóle się dolicza jakieś koszmarne kwoty wychodząc chyba z założenia że jak ktoś jeszcze myśli o kominku budując dom to można go wydoić bo go stać. Poratujcie. Sławek To mój wykonawca (cytat z wczesniejszych stron): Mogę Wam polecić śmiało dobrą niedrogą ekipę z Radomia od kominków, do zapisania sobie w kajeciku budowlanym. Robią rozprowadzenia, recyrkulację, kominki klasyczne i dla wymagających, we wszystkich technologiach. Robią solidnie i bezpiecznie pożarowo. Robi ojciec i syn. Polecił mi szwagier i nie żałuję. Inni byli drodzy. Marian Biskupik - 0-505-085-333. Jak powiecie, że polecił ich Wam, ktoś z Kwirynowa, to może jeszcze coś urwiecie z ceny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 21.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam, Zostały mi po budowie 2 bele wełny mineralnej Superrock 50 po 7,2 m2 oraz jedna Toprock 150 3,5 m2. Może ktoś potrzebuje? Odstąpię po rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 22.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Szukam sprawnego architekta do zaprojektowania ogrodu. Możecie kogoś polecić? dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 22.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Poszukuję stolarza, który porządnie zrobi drzwi wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 24.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam! Prosze o namiar na dobrego kierownika budowy. Czyli takiego co doradzi,. sprawdzi, pojawia sie na budowie. PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 24.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam Proszę o namiar do kogoś, kto podłączy płytę gazową i przystawi odpowiednie pieczątki na gwarancji. Ile taka usługa kosztuje ? Pozdrawiamfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 25.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 czesc czy wiecie cos na temat sprawy zalatwienia zbiornika z gazem? Czy potrzebuje miec projekt instalacji wewnetrznej? Czy są jeszcze jakies ograniczenia w mozliwosciach przywiezienia takiej banki i postawienia jej przy domu? Pozdraiwam ps. Macie fajnego speca od elewacji zewnetrznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts