Zbyszek52 27.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 czesc czy wiecie cos na temat sprawy zalatwienia zbiornika z gazem? Czy potrzebuje miec projekt instalacji wewnetrznej? Czy są jeszcze jakies ograniczenia w mozliwosciach przywiezienia takiej banki i postawienia jej przy domu? Skontaktuj się z wybranym przez Ciebie dostawcą gazu ( Shell, Gaspol). Wszelkie formalności zwiazane z pozwoleniem na postawienie zbiornika oraz wykonaniem prac załatwiają sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 28.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Poszukuję stolarza, który porządnie zrobi drzwi wewnętrzne. Margaret mysle ze jest wielu dobrych stolary byleby nie stolarz jaki miesci sie w Babicach na Warszawskiej naprzeciw Rovera. Facet nam nie dotrzymał zadnego terminu, raz nawet z 5 tygodni zrobiło sie 16 TYGODNI. milego dnia nie pisze wiecej co bym sie nie zapienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 28.06.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 HejPozostalo mi sporo desek i palet z budowy. Raczej nie nadaja sie na szalunki itp. Ale moze ktos zuzyje na ogrzewanie - chetnie poprostu oddam za wzięcie mi tego z dzilaki. Inaczej bede to musial wyrzucic. Znacie kgos?I jeszcze jedno - poszukuje pracownika z naszych okolic ktory pomoglby w róznych pracach porzadkowych na dzialce (posprzątanie, przekopanie, wyrónanie itp). Znacie kogoś? Pozdr.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 28.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Hej Pozostalo mi sporo desek i palet z budowy. Raczej nie nadaja sie na szalunki itp. Ale moze ktos zuzyje na ogrzewanie - chetnie poprostu oddam za wzięcie mi tego z dzilaki. Inaczej bede to musial wyrzucic. Znacie kgos? I jeszcze jedno - poszukuje pracownika z naszych okolic ktory pomoglby w róznych pracach porzadkowych na dzialce (posprzątanie, przekopanie, wyrónanie itp). Znacie kogoś? Pozdr. Sławek Wystaw przed płot i napisz kartkę że do oddania - po kilku dniach zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolek68 28.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Hej Pozostalo mi sporo desek i palet z budowy. Raczej nie nadaja sie na szalunki itp. Ale moze ktos zuzyje na ogrzewanie - chetnie poprostu oddam za wzięcie mi tego z dzilaki. Inaczej bede to musial wyrzucic. Znacie kgos? I jeszcze jedno - poszukuje pracownika z naszych okolic ktory pomoglby w róznych pracach porzadkowych na dzialce (posprzątanie, przekopanie, wyrónanie itp). Znacie kogoś? Pozdr. Sławek jak podasz namiary to chętnie sprzątnę Ci to z działki )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 29.06.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Pisze szczegolnie do mieszkanców Borzecina, szukam chetnych do zmiany nazwy ulicy jaka biegnie do Mariewa z obecnej nazwy "SPACEROWA" na "WYSCIGOWA" biorąc pod uwage z jaką predkoscią jezdzą tam samochody. Tak serio czy znacie moze jakies spooby, namiary, sciezki zeby tym kogos zainteresowac?pozdrkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Sprawdziłam Shell, Gaspol i Bałtyk Gaz - ta ostatnia firma przedstawiła nam najlepszą ofertę. Na stronie internetowej znajdziesz kontakt do przedstawiciela. czesc czy wiecie cos na temat sprawy zalatwienia zbiornika z gazem? Czy potrzebuje miec projekt instalacji wewnetrznej? Czy są jeszcze jakies ograniczenia w mozliwosciach przywiezienia takiej banki i postawienia jej przy domu? Pozdraiwam ps. Macie fajnego speca od elewacji zewnetrznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 30.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Czesc Pilna potrzeba - Hydraulik, który zrobi podejscia do kaloryferów, do kotla, do solarów i wszystko razem zepnie. Macie jakiegos fajnego polecanego??? pozdrawiamk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 30.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Czesc Pilna potrzeba - Hydraulik, który zrobi podejscia do kaloryferów, do kotla, do solarów i wszystko razem zepnie. Macie jakiegos fajnego polecanego??? pozdrawiam k ArmaSan - Sławek Bartczuk 505 171 404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Page 01.07.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Szukam sprawnego architekta do zaprojektowania ogrodu. Możecie kogoś polecić? dziękuję. Może spróbujesz tutaj 502 669 612 p. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer57 03.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 witam, właśnie zaczęliśmy budowę w Latchorzewie.... i odrazu spieszę z pytaniem - ma ktoś do odsprzedania stemple ??? Witam mam 200 świeżych stępli po budowie we Wierzbinie jeśli Pan nie znalazł to zapraszam tel 601-307-307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.07.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Link1 .. to takich ulic byłoby więcej .. mamy komendę Powiatową, może oni na wniosek rady Sołeckiej ? Pzdr J .. a swoją drogą o czym tu mówić, kiedy po drogach publicznych Kochający Tatusiowie puszczają sampoas kilkuletnich chłopaczków na motorkach, skuterach czy quadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 06.07.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Pisze szczegolnie do mieszkanców Borzecina, szukam chetnych do zmiany nazwy ulicy jaka biegnie do Mariewa z obecnej nazwy "SPACEROWA" na "WYSCIGOWA" biorąc pod uwage z jaką predkoscią jezdzą tam samochody. hehe, a miałem tam ziemie kupić bo tam ładniej niż u mnie. ale bałem się Tak serio czy znacie moze jakies spooby, namiary, sciezki zeby tym kogos zainteresowac? a spróbuj w gminie o to zapytać kontrolnie. pokierują. może spowalniacze? to chyba do zarządcy drogi trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodzimierzk 06.07.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam będę miał za tydzień do oddania roczny garaż metalowy ocynkowany , który służy jako magazyn ( 600 zł) , oraz plastikowy pojemnik na wodę ( 1m3) ( 50 zł) , kozę bardzo małą i wydajną ( 100 zł) -. Wiadomość na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr_Negative 07.07.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 macie kogoś do polecenia na niedużą robotę dekarską - daszek nad śmietnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 07.07.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 macie kogoś do polecenia na niedużą robotę dekarską - daszek nad śmietnikiem ? mi daszek robili chłopaki z dach-luxu. ale oprócz poprawiali trochę dach domu (obróbki niektóre), więc robota odrobinę wieksza niż tylko śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 07.07.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Pomocy. Miałem już kafelkarza le w ostatniej chwili "coś mu wypadło". Macie kogoś sprawdzonego i godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 09.07.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Namiar na glazurnika baardzo proszę tylko takiego co polecacie Potrzebuje zrobic schody zewnetrzne i opaskę i troche innych Poratujcie Pozdrawiam Veech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 09.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Czy możecie polecić kogoś do zrobienia dachu (więźba i dachówki) nad altaną śmieciową. Chodzi mi o ekipę, która „zniży” się do tak małej roboty. Moi od dachu krzyknęli taką kwotę że słabo mi się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Sprzedam stemple dł. 2.50-2,90 po 2 zł tel. 793-510-036 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=685174533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts