Jerzysio 11.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Monika , ... ogol się Pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karim 12.07.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Szukam solidnej i taniej ekipy budowlanej do budowy domu do stanu surowego lub pod klucz. Budowa będzie w błoniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 13.07.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jezeli ktos w najblizszym czasie planuje urzadzac ogrod, moge polecic firme ktora robila to u nas. Nawadnianie, siatka p/kretom, trawa z rolki, wszystko perfect. Telefon p. Michal 517 131 317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 13.07.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 a ja poszukuje kogoś do wykonania podbitki i elewacji - tynku strukturalnego i jeszcze ogrodzenia z klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 13.07.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam - podacie mi namiary i ewentualne ceny na audytorów energetycznych ? W sobotę nawiedził mnie jakiś z Pruszkowa na budowie i zaproponował zaudytowanie za 700 pln (domek 125+25 garaż - a cenę uzalezniał od metrażu). Czy cena jest ok czy macie kogoś tańszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 13.07.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Cena chyba ok. U mnie za 260m2 skasowal 1200, wydaje mi sie ze praca niezaleznie od metrazu jest podobna, choc licza od m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 13.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 WitamOdstąpię za grosze pustaki kominowe Schiedla Rondo 20 cm + wentylacja i pustaki wentylacyjne dwukanałowe (jednych i drugich starczy na wymurowanie 4 m komina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Zieliński 16.07.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witam, Proszę o namiary na ekipę montującą kostkę brukową/ozdobną na podjeździe. pozdr Zieliński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 20.07.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 sprzedam R-btkę z wyposażeniem + kabel tzw. "warkocz" ok.100m tak wygląda : http://images38.fotosik.pl/161/11a0bad1362171e9med.jpg[/img] cena do uzgodnienia, kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 20.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam - podacie mi namiary i ewentualne ceny na audytorów energetycznych ? W sobotę nawiedził mnie jakiś z Pruszkowa na budowie i zaproponował zaudytowanie za 700 pln (domek 125+25 garaż - a cenę uzalezniał od metrażu). Czy cena jest ok czy macie kogoś tańszego ? 0507 560 243 lub 0502 393 557 jeden jest do męża, a drugi do żony nie pamiętam który który, jest to małżeństwo z Wołomina, ale w naszych okilicach tez robią ja za dom 194 + graż 36 zapłaciłam 500zł i robili to dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 20.07.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam, Proszę o namiary na ekipę montującą kostkę brukową/ozdobną na podjeździe. pozdr Zieliński 500118180 ogłaszali sie na forum. Właśnie u mnie kończą. Pozdrawiam filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 21.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Poszukuję namiarów na jakiegoś dobrego, sprawdzonego, niedrogiego gościa, który: wlizie na dach i antenę sat. na kominie przykręci, puści kable (myslałem o szybie wentylacyjnym w kominie) na stryszek. Tam mam powyciąganie peszle z "pilotami", końcówki antenówek - czyli z kłebowiska kabli musi powstać jakaś zgrabna skrzyneczka. Szpachlowania, malowania, kładzenie podłóg etc. opanowałem do perfekcji ale lutować nie dam już rady . Ile taka przyjemnośc Was kosztowała. ps Chę zamontować Cyfrę + i myślałem jeszcze o zwykłej antenie bo na ich platformie nie ma Polsatu...a tam sport czasem leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.07.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Mario1976, nam cala instalacje robil przedstawiciel z Cyfry+ z Łomianek, znajdziesz namiary na niego na stronach cyfry. Zaproponowal nam dodatkowo zwykla antene, glownie dlatego, ze np w trakcie burzy z cyfra moga byc problemy. Wtedy przelaczam sie na zwykla antene z Polsatem. Ciagnal nam tez kable przez peszle. Naprawde godny polecenia. Niestety nie pamietam ile to kosztowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 21.07.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Niestety nie pamietam ile to kosztowalo. Dzięki wielkie. A nie pamietasz jaki rząd wielkości tak bardzo pi razy drzwi kosztuje taka przyjemność (100-500-1000 pln) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 21.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Mam do sprzedania przyczepę bagażową (resory+amortyzator, duże koła+zapas). Wymiary 150cmx100cm wysokość burty 45 cm. Przyczepa jest niezarejestrowana, sprawna. Idealnie nadaje się do wożenia materiałów budowlanych. Dla zainteresowanych foto na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 22.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam Sąsiadów Czy moglibyście napisać gdzie kupowaliście szambo betonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 22.07.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Niestety nie pamietam ile to kosztowalo. Dzięki wielkie. A nie pamietasz jaki rząd wielkości tak bardzo pi razy drzwi kosztuje taka przyjemność (100-500-1000 pln) ? Raczej ponizej 5 stowek, najlepiej po prostu zadzwon i spytaj. Kret001, A szambo betonowe tam gdzie wiekszosc czyli firma Budmar p. Mariana Kucharskiego z Mościsk tel. znajdziesz w necie bo juz skasowalam. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo321 23.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam, mam do sprzedania stemple budowlane, długość ok 270cm, 160 sztuk. Odbiór Klaudyn. Cena, hm, 3 zł za sztukę, ale myslę że mozna ponegocjować i sporo utargować bo chciałbym się ich już pozbyć. Tel do mnie 506 182 260 pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 23.07.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Poszukuję namiarów na jakiegoś dobrego, sprawdzonego, niedrogiego gościa, który: wlizie na dach i antenę sat. na kominie przykręci, puści kable (myslałem o szybie wentylacyjnym w kominie) na stryszek. Tam mam powyciąganie peszle z "pilotami", końcówki antenówek - czyli z kłebowiska kabli musi powstać jakaś zgrabna skrzyneczka. Szpachlowania, malowania, kładzenie podłóg etc. opanowałem do perfekcji ale lutować nie dam już rady . Ile taka przyjemnośc Was kosztowała. ps Chę zamontować Cyfrę + i myślałem jeszcze o zwykłej antenie bo na ich platformie nie ma Polsatu...a tam sport czasem leci. ja mam C+ oraz radio i anteny do naziemnej. 1,5kpln - zamontowanie masztu z antenami, puszczenie kabli na strych, zamontowanie switchy i konwerterów (na 6 odbiorników), zamontowanie gniazdek. w cenie tylko gniazdka były moje. chcesz telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 23.07.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Poszukuję namiarów na jakiegoś dobrego, sprawdzonego, niedrogiego gościa, który: wlizie na dach i antenę sat. na kominie przykręci, puści kable (myslałem o szybie wentylacyjnym w kominie) na stryszek. Tam mam powyciąganie peszle z "pilotami", końcówki antenówek - czyli z kłebowiska kabli musi powstać jakaś zgrabna skrzyneczka. Szpachlowania, malowania, kładzenie podłóg etc. opanowałem do perfekcji ale lutować nie dam już rady . Ile taka przyjemnośc Was kosztowała. ps Chę zamontować Cyfrę + i myślałem jeszcze o zwykłej antenie bo na ich platformie nie ma Polsatu...a tam sport czasem leci. ja mam C+ oraz radio i anteny do naziemnej. 1,5kpln - zamontowanie masztu z antenami, puszczenie kabli na strych, zamontowanie switchy i konwerterów (na 6 odbiorników), zamontowanie gniazdek. w cenie tylko gniazdka były moje. chcesz telefon? Ja poproszę o telefon. Również zbliżam się do tego etapu prac. Z góry Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts