RenataS 04.10.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 A co się stało z Waszymi czapkami? u mnie od poczatku byla zle zrobiona, bo nie mam wentylacji wokol rury kominowej, zalany beton do konca, chcemy zdjac ta czape i zrobic nowa i obic blacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 05.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no to ja za ciosem. potrzebuje kogoś, kto mi poprawi czapy w kominach (dwóch). trzeba zerwać obecną, wylać lub zamontować gotowca, ja nie wiem i ewentualnie obrobic blachą. e nie, trzeba zrobić tak, żeby było dobrze bo nie jest przed zimą ja mam ten sam problem i jeszcze nie mialam okazji poprawic komina, jak znajdziesz kogos daj znac, ja tez bede o Tobie pamietala pytałem robotników u sąsiada, bo wygląda, że nieźle robią i nie powiedzieli nie. mam się do nich odezwać za 2tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 05.10.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 W Zielonce przy Warszawskiej obok sklepu hydraulicznego jest facet z kominkami i on ma namiary na człowieka z drewnem ( chyba z Wojcieszyna ) z Zaborówka. ale on sprzedaje świeżo cięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 05.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A co się stało z Waszymi czapkami? u mnie od poczatku byla zle zrobiona, bo nie mam wentylacji wokol rury kominowej, zalany beton do konca, chcemy zdjac ta czape i zrobic nowa i obic blacha no to mi się czapa po prostu posypała po zimach. spieprzona była od początku, zamiast w calosci wylana betonem, to tylko wylewka zrobiona na cegłach i teraz od różnicy temperatur (kominek/piec i minus na dworze), rozsadziło mi tą wylewkę. komin działa, ale chce zrobić czapę właśnie obitą blachą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 07.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jak mocowana jest obróbka blacharska na balkonach ?niestety nie maja czasu moi dekarze podjechać ale chyba to nie jest jakoś bardzo skomplikowane ?mam gotowe już obróbki i jak to zamocować do balkonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek52 08.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Czy Ktoś z Was ma na zbyciu deski na szalunek pod fundament ogrodzenia. Niefrasobliwie pozbyłem się własnych z budowy domu :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 08.10.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Jak mocowana jest obróbka blacharska na balkonach ? niestety nie maja czasu moi dekarze podjechać ale chyba to nie jest jakoś bardzo skomplikowane ? mam gotowe już obróbki i jak to zamocować do balkonów u mnie obróbka mocowana jest kołki rozporowe do posadzki betonowej i wykończona silikonem, na to zachodzą płytki i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek52 08.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków ( cementowo-wapiennych) oraz do wylewki w Truskawiu. Do tynków nie ekipa ale fachwiec z prawdziwego zdarzenia. Robi powoli , ale idealnie. Podobno ostatnio podrożał - trzeba zapytać. Pan Kazimierz tel. 505 632 620 Do wylewek miksokretem polecam firmę z Babic tel 601 220 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 08.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Byłem na Izabelińskiej jak ktoś radził. Ceny od 160 (brzoza) poprzez 180-200 (graby i inne cuda) za m3 (nie przestrzenny/nasypowy). Byłem wczoraj. Podrożało. Brzoza 180, reszta >=200. Mi zostało jeszcze trochę z zeszełgo roku. Macie doświadczenie jak to się kształtuje, czy ceny będą niższe w styczniu/lutym/marcu, czy raczej wyższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Do grudnia będą wyższe, potem stałe ( obserwacje z 5 zim ),generalnie cena ok. 200,- za sezonowane, ułożone nie nasypowe.PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 15.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam,Chcialam polecic glazurnika ktory wlasnie ostatecznie skonczyl u mnie prace. Pan Janusz polecany byl juz na forum przez jednego z forumowiczow a ja chcialam jedynie dolaczyc sie do pochwaly. Glazurnik ten nie marudzi, wszystko wykonal z nalezyta starannoscia i cenowo tez jest ok. Oby wiecej bylo takich fachowcow.Mozna powolac sie na Kasie z Duchnictelefon do Pana Janusza 604 684 786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 17.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witam, Chcialam polecic glazurnika ktory wlasnie ostatecznie skonczyl u mnie prace. Pan Janusz polecany byl juz na forum przez jednego z forumowiczow a ja chcialam jedynie dolaczyc sie do pochwaly. Glazurnik ten nie marudzi, wszystko wykonal z nalezyta starannoscia i cenowo tez jest ok. Oby wiecej bylo takich fachowcow. Mozna powolac sie na Kasie z Duchnic telefon do Pana Janusza 604 684 786 u mnie pan Janusz również kładzie płytki na elewacji, tarasie, balkonach i schodach, popieram w 100% zdanie Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 17.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 pytałem robotników u sąsiada, bo wygląda, że nieźle robią i nie powiedzieli nie. mam się do nich odezwać za 2tyg. mój mąż już sam przymierza się do poprawienia czapy komina, ale ja chyba dostanę zawału przez to jak już będziesz po robocie u siebie, to daj namiary na ekipię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 19.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 pytałem robotników u sąsiada, bo wygląda, że nieźle robią i nie powiedzieli nie. mam się do nich odezwać za 2tyg. mój mąż już sam przymierza się do poprawienia czapy komina, ale ja chyba dostanę zawału przez to jak już będziesz po robocie u siebie, to daj namiary na ekipię ok, w tym tyg mieli się odezwać. na razie taka mgła, że nie widze domu sąsiada 2 działki dalej, więc pewnie nie robią na dachu przez to. tymczasem czekam na telefon od nich. sam się nie biore, bo chce mieć dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 19.10.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kasiu,A czy pan Janusz robił Ci łazienkę? Chodzi mi o to czy potrafi też dobrze zrobić półki kartongipsowe i podwieszany sufit.Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtDru 21.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ja mam znajomego od kartongipsów.Zrobił mi cały dom w kartongipsie i regał w salonie z półkami oraz szafe zabudowaną, a i szafkę w łazience.Jestem zadowolony z jego roboty. jak cię interesuje to kontakt do pana Zbyszka: 793358807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 21.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kasiu, A czy pan Janusz robił Ci łazienkę? Chodzi mi o to czy potrafi też dobrze zrobić półki kartongipsowe i podwieszany sufit. Pozdrawiam jj niestety lazienki robil ktos inny.Pan Janusz wykonywal u mnie rowniez drobne poprawki typu gipsowanie scianek. Takze nie moge sie wypowiadac co do jakosci polek kartongipsowych bo ich poprostu u mnie nie robil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlo 21.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Poszukuję kogoś z okolic do wykonania ogrodzenia (podmurówka + słupki + ewentualna brama przesuwna). Jeśli macie jakies namiary na sensownych wykonawców bardzo proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Artur, odpowiadasz pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtDru 22.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Tak naprawdę to właśnie jestem w trakcie realizacji tego samego. Więc polecać będę jak zobaczę ich robotę Ale sugeruję ci zainteresować się firmą Kambis z Komorowa (jeśli chodzi o bramę). Słupki właśnie dziś mi zaczyna człowiek robić więc napiszę za około tydzień jak mu idzie robota. Natomiast jak chcesz kompleksowo wszystko przez jednego człowieka to podpytaj pana Nowaka. Kontakty były już podane na tym forum (ok miesiąc temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts