backdraft 27.07.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witajcie. Potrzebuję namiaru na solidną ekipę od kostki brukowej taką, którą możecie polecić.Może ktoś jest godny uznania i zasłużył sobie u Was dobrą pracą i jest wart polecenia. Z góry Wam dziękuję za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenio_l 27.07.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam,Dostałem pozwolenie na budowę i szukam firmy/osoby do wykonania papierkowej i fizycznej roboty w zakresie tymczasowych przyłączy prądu i wody na potrzeby budowy. Czy możecie podać jakieś namiary? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 28.07.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Czy macie jakiś namiar na w miarę tani gruz najlepiej betonowy. Ewentualnie jakiś kliniec (muszę utwardzić ok 60m2 podjazdu). Co do tematu szamba i podwyżek to mi podnieśli za 130 na 160 za m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kollins 01.08.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) odsprzedam stemple ok. 130 szt - dł. 2,8m po 3zł za sztbędą dostępne od 23.08 Kampinos Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez kollins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 02.08.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witajcie. Potrzebuję namiaru na solidną ekipę od kostki brukowej taką, którą możecie polecić. Może ktoś jest godny uznania i zasłużył sobie u Was dobrą pracą i jest wart polecenia. Z góry Wam dziękuję za namiar. Tak jak pisałem powyżej: polecam usługi Pana Jarka Kota tel. 509 496 421. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavelamen 02.08.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 witam mam do odstąpienia deski (jakieś 2-2.5m3) rozszalowane z powyjmowanymi gwoździamii jakis może 1m3 z gwoździami jeszcze. w dobrym stanie idealne do szalowania ław lub wieńca prosze o kontakt tel 501109491odbiór w Truskawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 03.08.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 potrzebuje ziemi do podniesienia terenu , czy ktos ma moze jakies namiary , nie musi byc super czarnoziem , ale tez bez gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.08.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Czy macie jakiś namiar na w miarę tani gruz najlepiej betonowy. Ewentualnie jakiś kliniec (muszę utwardzić ok 60m2 podjazdu). . Będę miał jutro/pojutrze gruz na zbyciu, wyślij mi na priva swój numer telefonu to zadzwonię coby omówić szczegóły (masz pełną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 04.08.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 witajcie, czy ktoś z Was wie gdzie w okolicy mogę kupić płyty drogowe eko? muszę tymczasowo utwardzić sobie podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 04.08.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Tak jak pisałem powyżej: polecam usługi Pana Jarka Kota tel. 509 496 421. Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, myślałem już, że ta strona zamarła. Swoją drogą kiedyś ta strona na początku to się fajnie rozwijała ... (patrz pierwsze posty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 05.08.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Będę miał jutro/pojutrze gruz na zbyciu, wyślij mi na priva swój numer telefonu to zadzwonię coby omówić szczegóły (masz pełną skrzynkę Napisałem Ci priv z numerem telefonu i adresem mailowym. Niestety od jakiegoś czasu coś mi się skrzynka forumowa krzaczy i raz jest pełna raz nie mam tam swoich wiadomości Na wszelki wypadek podaje maila do siebie: [email protected] pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doremisol 09.08.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam sąsiadki i sąsiadów! Właśnie za chwilę planuje zacząć budowę. Szukam kontaktu do dobrego i w rozsądnej cenie:- kierownika budowy,- kogoś kto mi zbuduje dom SSO,- hydraulika.- składu budowlanego z niezłymi cenami,- kogoś od przyłącza gazowego. Jestem po pieszczotach z urzędnikami i właśnie zaczynam kolejny etap! Aż strach się bać! MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 11.08.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Gruz już oddany reszta aktualna. Pozdrawiam Ktoś potrzebował gruzu - chętnie odstąpię. Odbiór 3 km za Lesznem w stronę Sochaczewa. I jeszcze mam do sprzedania: POROTHERM 25 cm – 126 szt. (w tym 1 paleta nierozpakowana!). Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt. Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt. Pustaki Teriva (styrobeton) – 5szt. Stemple - dł. 2,8-3 m - około 100 szt. Ceny do mocnej negocjacji Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 13.08.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 CzescCzy ktoś z Was miał przyjemność ocieplać dom wełną i może polecić jakąś rozsądną i dobrą ekipę? Szukam i szukam a tutaj jednak zdecydowana większość ociepla styropianem.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniPi 14.08.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 w pełni mogę polecić ekipę od budowy domu, która postawiła mój. robią od fundamentów do kompletnej więźby dachowej, a dalszych etapów nie dotykają.majster ekipy Piotr Głowacki tel. 506-242-543 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 14.08.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Mam do sprzedania używane rzeczy: - licznik trójfazowy;- kabel ziemny 15m z gniazdami (używany był do powyższego licznika).Sprzedam po dobrej cenie. Info na Allegro:http://allegro.pl/item1189740353_licznik_pradu_trojfazowy_pafal.htmlhttp://allegro.pl/item1189740396_kabel_przewod_ziemny_4x1_5mm_z_gniazdami.html Odbiór: Hornówek lub Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 17.08.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Moi Drodzy, dawno mnie tu nie bylo, ale co to sie porobiło ????? W okolicy tyle sie buduje a grupy trzeba szukac na 6 stronie ???? rzeczywiscie co to sie porobilo? w czasach naszej budowy wiec prawie codziennej aktywnosci na forum nie pamietam zebysmy spadli z pierwszej strony, a teraz buduje sie chyba jeszcze wiecej dawno mnie nie bylo, zajrzalam bo poszukuje kogos do kostki, no i wlasciwie od razu znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 17.08.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Jar-Bruk Jarosław Kot. Część pracy Pana Jarka widać na zdjęciach w moim post'ie poniżej. Zapraszam również do obejrzenia na żywo. piast a mozna sie wprosic na to obejrzenie na zywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.08.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 rzeczywiscie co to sie porobilo? w czasach naszej budowy wiec prawie codziennej aktywnosci na forum nie pamietam zebysmy spadli z pierwszej strony, a teraz buduje sie chyba jeszcze wiecej Bo teraz ludzie budują, a nie czytają/piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 17.08.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam, robie sobie aktualnie mały kosztorys stanu surowego. ile kosztuje pokrycie dachu blachodachówką?grubsze materiały już mamy. zaopatrywaliśmy sie w kampinosie. i jesteśmy zadowoleni.Okna i drzwi to muszę poszukać po ofertach. A no i buduję się w lesznie więc może jakiś sąsiad się znajdzie. czekam na info w sprawie tego dachupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts