Jaskółka 20.08.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witajcie,Potrzebuję telefon i internet. Mam działkę w okolicy Sienkiewicza w Starych Babicach. Przez działkę idzie sobie linia TPsy, więc myślałam, że nie będzie z tym problemów. A tu niespodzianka - brakuje numerów. Jakie jeszcze inne firmy wchodzą w grę w tej okolicy? Jak zwykle liczę na Waszą pomoc. Z góry dzięki i miłego weekendu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 26.08.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 piast a mozna sie wprosic na to obejrzenie na zywo? Oczywiście można. Nr tel wysyłam na prv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 27.08.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam,Poszukuję dobrego i sprawdzonego hydraulika i glazurnika ( mam juz kilka namiarów, ale od przybytku głowa nie boli )pzodr,raf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 27.08.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam,Poszukuję dobrego i sprawdzonego hydraulika i glazurnika ( mam juz kilka namiarów, ale od przybytku głowa nie boli )Dzieki pzodr,raf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 29.08.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witajcie,Pilnie potrzebuję fachowców do wykonania:- słupków KLINKIEROWYCH ogrodzenia- obróbki cokołu MOZAIKĄ.Jeśli macie kogoś sprawdzonego od ww. prac, bardzo proszę o kontakt.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 01.09.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie zostało komuś po układaniu kostki, brązowego nostalitu?potrzebuję jakieś 4,5 - 5 m2 tj. jakieś pół palety, wszystko jedno z jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar 03.09.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Odnośnie koparkowego. U mnie robił parę razy. Byłem zadowolony. tel. 605 582 377. pzdr U mnie robił raz, i wystarczy - za bardzo próbuje naciągać. Osobiście polecam chłopaków z Mariotrans http://www.mariotrans.pl/, szybcy, konkretni, stawki za godzinę takie jak w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters 05.09.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Sprzedam stemple budowlane po jednej budowie. ok. 280 sztuk - długość ok 2,95-3,0m, kupione jako 3-metrowe ale docinane na budowie, kilkadziesiąt krótszych.Cena 3,5zł za sztukę.Mogę pomóc w załadunku. Odbiór w Koczargach Starych.tel. 603994498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters 05.09.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 W okolicach Koczarg Starych zaginął czarny mały piesek z długą sierścią. Nazywa się Rocky i jest podobny do Yorka. Ma czerwoną obrożę i jest bardzo łagodny, ale płochliwy. Prośba o pomoc i kontakt na PRIV lub tel "504 62 61 08" lub "603 99 44 98" Poniżej zdjęcie Rockiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatm4 05.09.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam wszystkich Poszukuję ziemi do obsypania fundamentów - budowa okolice Leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 07.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam, Mogę polecić do schodów drewnianych (dąb) na betonie - wspominanego już wcześniej na forum Pana DARKA LASKA, terminowo - przystępnie cenowo i dokładnie. Sama skorzystałam z namiarów na forum. Tel. przekażę na prv. oraz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts