Pieczara 08.01.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witam! Mam pytanko, a w zasadzie prosbe o namiary na dobra ekipe tynkarska - tynk mineralny plus farba silikonowa. Czy ktos z Was moglby polecic takowa, niedroga, solidna, uczciwa, niepijaca, niepalaca, znajaca jezyki obce, pakiet Office... Eeee. cos sie chyba zagalopowalem... Prosze o info na priv. Pieczara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 10.01.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 a my juz mamy gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 10.01.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Szukam intensywnie sensownego kierownika budowy Miałem nadzieję, że uda mi się "złapać" kierownika, którego miał ManieQ, a póżniej jprzedworski - ale niestety już do końca roku ma zajęte terminy... Z tego wynika, że faktycznie musi być niezły... Może macie kogo godnego polecenia? Karorka - dzięki raz jeszcze za namiary na Twojš ekipę budowlanš. Już zrobili mi wycenę - niewykluczone, że skorzystam z ich usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 10.01.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Szukam intensywnie sensownego kierownika budowy a co to jest sensowny kierownik budowy? jesli chcesz takiego, ktory sie zajmuje budowa powaznie (czyli mniej wiecej co drugi dzien na pare godzin na budowie, zamawianie, etc) to moge Ci polecic mojego - zreszta namiar z tego watku od Moniś (jeszcze raz dzieki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 10.01.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 a co to jest sensowny kierownik budowy? jesli chcesz takiego, ktory sie zajmuje budowa powaznie (czyli mniej wiecej co drugi dzien na pare godzin na budowie, zamawianie, etc) to moge Ci polecic mojego - zreszta namiar z tego watku od Moniś (jeszcze raz dzieki ) Tafiłe w sedno - włanie takiego szukam Jeli można - prosiłbym o podesłanie namiarów na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 10.01.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 poszlo.. PS. zrob cos z tymi ogonkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 11.01.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Czesc, jestem z grupy nadarzynsko-grodziskiej zajrzalam do Was, bo mam informacje. Przed godzina dowiedzialam sie, ze jutro przed południem ma odwiedzic nas przedstawiciel firmy Bartosz z Bialegostoku http://www.bartosz.com.pl/, aby dograc sprawe montazu rekuperatora ich produkcji w naszym domu. Jesli ktos z Was mialby ochote zamienic kilka slow z tym mlodym czlowiekiem to zapraszam na os. Szczesne w Grodzisku, ul. Tarnowska, rog z Dabrowskiego http://www.grodzisk.pl/miasto2/mapa/grodzisk_mapa.html . Tylko nasz dom jest w trakcie budowy. Czarna dachowka, wole oko nad wejsciem. Latwo trafic. W razie potrzeby piszcie. Konkretna godzine spotkania podam w watku swojej grupy. Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 11.01.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 pozdrawiam całą Grupę Stare Babice... postanawiłam trochę więcej się u Was poudzielać... w końcu będę mieszkać po sąsiedzku... zaczęłam dziś Dziennik budowy, do którego wszystkich serdecznie zapraszam.... mam pytanko - czy ktoś z tej grupy planuje rozpoczęcie budowy wiosną 2006? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 12.01.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Witam wszystkich po długiej przerwie!! Wreszcie udało mi się odzyskać dawny login. Po pierwsze: Joasia, gratuluję trzeciej pociechy, ja też właśnie oczekuję na trzecią sztukę. Po drugie, Karorka, czy zdecydowałaś się już w sprawie tynku/listw APU? Po trzecie, KrzysiekSw, co do drzwi wewnętrznych, to po obejrzeniu wielu, wzięliśmy z Pimexu z okolic Krakowa. Przesłałam im zdjęcia mailem drzwi konkurencji, wymiary i liczbę sztuk i wycenili mi je. Mamy wstawione i jesteśmy zadowoleni. Ceny jak kiepskawe drzwi ze stolicy a jednak fornir dębowy, w środku płyta stolarska a ościeżnica i opaski z litego dębu. Polecam. Ankalenka witaj po dlugiej przerwie widze ze juz sie postaralas zeby lepiej zapelnic nowy dom znalezlismy te listwy APU ale w koncu ich nie kupilismy, w sumie nie bylo problemow przy tynkowaniu - zrobili to czysto i oknom nic sie nie stalo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.01.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 a my juz mamy gaz Gratulacje My tez mamy od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 12.01.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 mbz dzieki i wzajemnie nigdy nie przypuszczalam ze mozna sie tak cieszyc z czegos takiego jak gaz i to jeszcze po tym jak wywalilo sie na to kupe pieniedzy jednak nasi monopolisci i urzednicy potrafia zadbac o to zebysmy cieszyli sie jak dzieci ze spraw ktore powinny byc oczywistoscia trzymam kciuki za pozostalych oczekujacych na to drogocenne paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 12.01.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 POMOCY Czy możecie polecić kogos od wywozu szamba? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 12.01.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 (Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 12.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 @Yoric dzięki za uwagę dotyczącą podwyższenia poddasza, ale widziałam już Karminę wybudowaną z taką zmianą i wygląda naprawdę ok. Kwestia jednoczesnego przedłużenia dachu i zmiana jest akceptowalna, a różnica w powierzchni użytkowej na poddaszu jest ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 13.01.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 @nia my mamy nadzieje zdarzyć startnąć na wiosne jak nam bliżniaki nie pokrzyzuja planów no i urzędasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.01.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ...słuchajcie, słuchajcie mam działającą neostradę wew Lipkowie i mogiem wreszcie cosik napisać J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 13.01.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ...słuchajcie, słuchajcie mam działającą neostradę wew Lipkowie i mogiem wreszcie cosik napisać J ...słuchajcie, słuchajcie a ja wlasnie odebralem dzisiaj pozwolenie, ktore od razu sie jeszcze uprawomocnilo (no moze nie odrazu tylko po moim uprzednim oswiadczeniu ze nie bede sie odwolywwal). Wlasnie siedzimy z moja ladniejsza polowa i opijamy ten "maly sukces". Pozdrawiam Pawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 13.01.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ...słuchajcie, słuchajcie a ja wlasnie odebralem dzisiaj pozwolenie, ktore od razu sie jeszcze uprawomocnilo (no moze nie odrazu tylko po moim uprzednim oswiadczeniu ze nie bede sie odwolywwal). gratulacje ja dzieki natychmiastowemu uprawomocnieniu moglem rozpoczac prace, ale za to potem mialem spore problemy z kredytem w banku. pani analityk stwierdzila ze nie minely 2 tygodnie od decyzji do uprawomocnienia (a doczepila sie tego 2 miesiace pozniej) wobec czego cos z nim jest nie tak i kredyt sie nie nalezy... na szczescie po powolywaniu sie na przepisu i odwolaniu do jej przelozonych kredyt dostalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 13.01.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dzieki Tak to juz jest z bankami:))) Byl taki watek gdzie ktos pisal ze z Banku zarzadali "Palnu Zagospodarowania Przestrzennego" mimo ze starajacy sie o kredyt mial juz pozowlenie na budowe:))) Widocznie analiztyk chcila byc madrzejszy od urzednikow w Starostwie i sam zadecydowac czy na danym terenie mozna budowac czy tea nie )) W jakim Banku stwarzali ci takie problemy jesli to nie tajemnica?)) Pozdrawiam Pawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 13.01.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 millennium, po wyjasnieniu tej kwesti dalej wlasciwie bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts