KrzysiekSw 11.02.2005 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 1. Nie są wymagane projekty instalacji wewnętrznych. 2. Piszesz o wydanie zgody i warunków tech. dla przyłączy ( woda i kanalizacja Eko Babice przy oczyszczalni, wcześniej trzeba wpłacić haracz na rozwój gminnej sieci wod.-kan., energia ZE Pruszków, gaz - nie wiem gdzie teraz ). Geodeta w porozumieniu w projektantami załatwia ZUD przyłączy, projekty do uzgodnienia j.w. i gotowe. Generalnie po uzyskaniu danych będzie wiadomo jakie są wymagania. Pozdro J Gaz w Warszawie na Kasprzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.02.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Warunki techniczne ( tzw. dane ) są potrzebne do zrobienia projektu przyłącza i dlatego napisałem, żeby załatwić to za jednym zamachem, coby dwa razy nie latać Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.02.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 I tak gdzieś tam trzeba będzie jeszcze polatać............... Tego się nie da uniknąć...................... Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.02.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 ...no i o to chodzi, żeby tego latania było jak najmniej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 11.02.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 ale jak fajnie jak sie cos wylata! my dzis odbieramy wylatany paier i ciesze sie jak głupia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czoper 11.02.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Pozdrawiam Czy można się przyłączyć do grupy. Mam zamiar rozpocząć prace w II połowie tego roku. Na razie zdobywam kolejne "sprawości" czyli papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 11.02.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witamy! A gdzie się będziesz stawiać? W jakiej miejscowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 11.02.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 aaaaaa jeszcze mi sie nasunęło??? czy ty masz nick jakoś z pasja powiązany tylko nazwa po polskiemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.02.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witaj motocyklisto ! Przeszkadzajka..a jaki papier wylatałaś ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 11.02.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 ej skąd wiesz ,że on motocyklista? ja tylko tak miedzy wierszami skojarzenie:) a ty może też dwu -kółkie stworzenie? tak pytam bo moja najbrzydsza połowa niestety tak a co do paiera żadne hallo po prostu warunki zabudowy ale papirek jest!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.02.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 No ale jaki ważny ten papsiurek, bez niego ani, ani...... ja nie, ale moi przyjaciele co się za płotem budują to tak, i ona i on J A Ty się właściwie to wyspowiadałaś, co zamierzasz budować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czoper 11.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Nie, nie, to nie ten czoper. Preferuję 4 kółka. Budowa - okolice Mariewa, czyli pogranicze gminy ale zato jakie ładne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 11.02.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Budowa - okolice Mariewa, czyli pogranicze gminy ale zato jakie ładne. No pewnie! Już Gudzowaty wiedział, gdzie się pobudować na tych skromnych 6 hektarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 11.02.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Jerzysio, ja rozumiem. Ale chodzi mi o to, że można załatwic wmojej kolejności: 1. Załatwiam tylko zapewnienie o mediach.2.Załatwiam pozwolenie na budowę.3. Załatwiam warunki na przyłącze wod-kan, bo już mam Pozwolenie na budowę w Koczargach i 2340 za wode W Lipkowie 2340 za kanalizę (dopiero po 5 latach nie trzeba uiszczac tej opłaty) ten okres mija dopiero we wrześniu.A u Was dokładnie się dopytajcie. Może już nie ma tych opłat ze względu na prawo Unijne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 11.02.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Energetyka: Pruszków ul.Waryńskiego 4/6Gazownia: W-wa ul.Kasprzaka 25Wodociągi: Stare Babice ul.Kutrzeby 36takie info mam z ratusza, moze kumus sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 11.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 jak to co budowac dom:) no nareszcie ktoś bliżej nas:) bo my Borzecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 11.02.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Energetyka: Pruszków ul.Waryńskiego 4/6 Gazownia: W-wa ul.Kasprzaka 25 Wodociągi: Stare Babice ul.Kutrzeby 36 takie info mam z ratusza, moze kumus sie przyda. A tu są namiary z telefonami: Energetyka Gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 11.02.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 A Ty się właściwie to wyspowiadałaś, co zamierzasz budować ? projekt jest w sigu działka w Topolinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 11.02.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Warunki techniczne ( tzw. dane ) są potrzebne do zrobienia projektu przyłącza i dlatego napisałem, żeby załatwić to za jednym zamachem, coby dwa razy nie latać Pozdro J Może i tak, ale może i warto jeśli można zaoszczędzic te 2340PLN. Jak będzie pozwolenie na budowę to można i poczekac może i kilka miesięcy aż minie okres 5 lat (od wybudowania rurociągów), lub zaczną przestrzegac prawo Unijne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.02.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Gratuluję 2000 wpisów. Mój jest 2001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts