Przemek72 18.02.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam po sasiedzku, Czy ktos z szanownych forumowiczow posyla swoje pociechy do przedszkola Krasnal (Blizne)?Wszelkie komentarze beda bardzo pomocne. Z gory dziekuje,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.02.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Rbit Dzięki, ale w rachubę wchodzi tylko Lipków.Miłego dnia forewryłanJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 18.02.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam po sasiedzku, Czy ktos z szanownych forumowiczow posyla swoje pociechy do przedszkola Krasnal (Blizne)? Wszelkie komentarze beda bardzo pomocne. Z gory dziekuje, Przemek Ja swoich chyba poślę do Słonecznego Domku w Lipkowie... na stronie z forum gazety wyborczej jest forum o przedszkolach i tam był temat o przedszkolach w stronę Leszna. O ile dobrze kojarzę Krasnal był tam komentowany parokrotnie ale już nie pamiętam czy na plus czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.02.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Przedszkole ma swoją stronę, można trafić w linkach na :http://www.lipkow.netPozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 18.02.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jerzysio ale ludz sie pyta o opinie a nie o to co oni o sobie twierdza:) A może ktos ma jakąś nianie do sprzedania na niepełen etat do bliźniaków:) nasza obecna nie do końca nam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.02.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 .... może się mylę, ale nt. przedszkoli to była mowa parę stron temu J .. ale może się mylę, ale może warto się cofnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 18.02.2005 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Dzisiaj powinienem się widzieć z tym kolegą z Lipkowa, to nie omieszkam zapytać o te działki, dam Ci Jerzysio znać najpóźniej w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 18.02.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 tak ot:) http://tinyurl.com/45um6 a to podobno ciekawy artykuł o przedszkolach ,że tak nawiąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.02.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Krzysiek DziękiJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 19.02.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Ankalenka, Jerzysio, Przeszkadzajka, Dziekuje za Wasze wpisy i podpowiedzi.Sugestia by szukac na forum gazety byla bardzo sluszna - polecam wszystkim szukajacym komentarzy na temat przedszkoli. Jerzysio - o przedszkolach faktycznie byla mowa kilka stron temu ale niestety nie bylo informacji jakich poszukiwalem. Jeszcze raz dziekuje,Pozdrawiam,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 21.02.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem nowa i chciałam się przedstawić. Nazywam się Asia. Planuję z mężem zakup działki budowlanej gdzieś w gminie Stare Babice. Przez ostatni weekend objechaliśmy całą gminę i muszę przyznać, że zakochaliśmy się w tamtym terenie. Myślałam, że takie miejsca pod Warszawą nie istnieją - spokojne, dużo przestrzeni, sporo rolnictwa, dużo nowych domów, ulice asfaltowe, szkoły z gimbusami, media (nawet telefon!) . A tu proszę - dosłownie mój sen się ziścił i zobaczyłam miejsce, które choć trochę przypomina podmiejskie obszary z amerykańskich filmów. Sama nie wiem, może jakoś trafiliśmy na dobry moment - w końcu to była niedziela i do tego pięknie zaśnieżona. Ale będę dobrej myśli Pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 21.02.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 no to miłych poszukiwań działki . Witam zwłaszcza ,że masz dokładnie taki nick jak ja na kilku innych forach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 22.02.2005 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Cześć Asia! To kupuj, kupuj, a potem to już tylko męża do łopaty zagonić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.02.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Asia witaj ..a pora na szukanie działki akuratna, bo to zaraz widać czy np. będzie mokro czy raczej nie. Powodzenia w poszukiwaniach "swojego miejsca na ziemi" 3mam kciuki J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 22.02.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 KrzysiekSw - dzięki za namiary Asia_w - powodzenia w poszukiwaniach. Mnie co prawda zawiało za Babice, bo aż pod Leszno, ale tam właśnie zaczynaliśmy poszukiwania. Popieram przedmówcę z terminem - sam dopiero teraz przy roztopach przekonałem się, że niektóe fragmenty mojej drogi dojazdowej będą dużym wyzwaniem dla mojego samochodu Powodzenia Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 22.02.2005 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 KrzysiekSw - dzięki za namiary ...... Powodzenia Marcin A robią? Zadowolony jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ha trzeba było znależc działke na ulicy na której szycha gminna mieszka :) dzięki temu mamy juz latarnie i z klepicha drogi dojazdowej coś na kształt asfaltu sie zrobiło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 22.02.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 A robią? Zadowolony jesteś? Jeszcze nie, ale się umówiliśmy. Chyba się nawet dogadamy Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 22.02.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 No to mam nadzieję, że nie będziesz narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 22.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Takie mam pytanko. Ostatnio słyszeliśmy, że ktoś sprzedaje działkę w Nowych Babicach na południe od ul. Warszawskiej. Cena całkiem znośna. Tylko, że tam jest tak mało zabudowań.. Tymczasem na północ od ulicy jest całkiem gęsta zabudowa. Czy ktoś może wie, dlaczego ludzie nie budowali się tam? Czy tam jest mokro? Czy tam jest zbyt żyzna ziemia? A tak wogóle - co tam się uprawia na tych polach? Pod śniegiem nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts