przeszkadzajka 02.03.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 dawaj zdjecie bo nie uwierze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 02.03.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Stop! stop dziewczyny! - przecież my wszyscy inwestorzy i po tej samej stronie frontu, zjednoczeni przeciwko niesolidnym sprzedawcom i budowlańcom! (Czy ja aby kolejnej międzynarodówki nie tworzę?). A prywatnie na pewno sami sympatyczni ludzie. Yoric to pewnie też nie złośliwie tylko taki styl wypowiedzi trochę zaczepny prezentuje. Ja nawet lubię jak wpadnie i namąci - coś się dzieje. Yoric - bez urazy, nic personalnego. A Ankalenka rzeczowo odpowiada i w paru sprawach skorzystałam - np. formalności w sprawie ogrodzenia.Namiar na wujka bardzo poproszę.Pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.03.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Krzysiek ... za takie numery to faceta w dziub i dalej jazda z nim J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 02.03.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Namiar na wujka bardzo poproszę. oczywiście wysłałam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 02.03.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 I dla wyjaśnienia: nie mam nic do Sochaczewa. to cale szczescie bo ja mam troche rodzinki w Sochaczewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 02.03.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 ( nawiasem Karolina i Tomek- bardzo sympatyczni to ludzie) o rany Krzysiek nie wiem czym sobie na to zasluzylismy ale wzajemnie, wzajemnie - szkoda ze w rezultacie nie bedziemy tak bliskimi sasiadami ale co tam do Babic tez blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 02.03.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 I dla wyjaśnienia: nie mam nic do Sochaczewa. to cale szczescie bo ja mam troche rodzinki w Sochaczewie A ja stamtąd pochodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 03.03.2005 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Krzysiek ... za takie numery to faceta w dziub i dalej jazda z nim J No właśnie, wczoraj mało sie nie pokłóciliśmy, broń Boże, nie traktuję tego zbyt osobiście, ale nie lubię takich akcji. o rany Krzysiek nie wiem czym sobie na to zasluzylismy ale wzajemnie, wzajemnie - szkoda ze w rezultacie nie bedziemy tak bliskimi sasiadami ale co tam do Babic tez blisko Rowerem 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.03.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 ...przed umowa tysiak wiecej, to po robocie doliczy jeszcze za sramto, tamto i owanto, uwazaj na takie firmy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 03.03.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 o rany Krzysiek nie wiem czym sobie na to zasluzylismy ale wzajemnie, wzajemnie - szkoda ze w rezultacie nie bedziemy tak bliskimi sasiadami ale co tam do Babic tez blisko Rowerem 15 minut A na skróty przez rów to jakieś 4 min. Przetestowalem ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 03.03.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 A na skróty przez rów to jakieś 4 min. Przetestowalem ostatnio. Wygrzebywanie się z rowu wliczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 03.03.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ankalenka nie przejmuj sie. Ja w poscie Yorica takze zauwazylam przytyk do siebie, wiec mozemy te zlosliwosci podzielic miedzy nas dwie, zawsze bedzie lepsza srednia i kobieca intuicja potrafi sie mylic pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 03.03.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Yoric, a czy się mylę? Odpowiedzialem na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 03.03.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ankalenka nie przejmuj sie ja uwazam ,ze forum jest własnie zeby o takie rzeczy pytać Zwłaszcza ,że nie zawsze chcesz pytac konkretnej osoby często po prostu pytasz ogólnie o dobra i tania ekipe np. i O!!!!!! wlasnie! jezeli nie chcesz pytac KONKRETNEJ osoby - piszesz na forum i jest to jak najbardziej logiczne, sensowne, uzasadnione, usprawiedliwione i niewiemcojeszce. Ale jezeli pytasz o konkretna sprawe KONKRETNA osobe i oczekujesz odpowiedzi na priva - taka korespondencja jest bezuzyteczna dla innych. I TYLKO takie posty mialem na mysli. Wracajac do Zdzicha ... Jesli chcialbym zapytac, gdzie w Babicach jest salon Mercedesa - zapytam na forum..... ale jezeli pytam Zdzicha (pozdrawiam wszystkich Zdzislawow) o jakas konkretna sprawe i prosze o odpowiedz na priva .... dalej nie bedziesz wiedziala, ile ML ka nowa kosztuje. pozdrawiam, BTW gdzie jest najblizszy komis ze starymi Polonezami na gaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 03.03.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Już wiem na czym polega problem - Yoric ma dom parterowy i nie robi schodów. Ku uciesze ogółu podaję jeszcze jeden namiar na balustrady - http://www.anko.pl. Pozdrawiam jj teraz chyba bym sie na parterowy zdecydowal - ale jakze to tak ...miec mniejsz/nizszy dom od sasiada ? pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 03.03.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 A na skróty przez rów to jakieś 4 min. Przetestowalem ostatnio. Wygrzebywanie się z rowu wliczone? mnie sie udało przekicac prze rów. wyjście w Lipkowie nastapiło w okolicach Kasi Z . Na upartego z rowerem tez by sie dalo. Informuje równiez ze podczas wyprawy nikt nie zginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.03.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 A ja mam schody i chciałam się tym pochwalić !!! Jak nauczę się kiedyś wklejać zdjęcia to nawet je pokażę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 03.03.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 A ja mam schody i chciałam się tym pochwalić !!! Jak nauczę się kiedyś wklejać zdjęcia to nawet je pokażę !!! Poza umiejętnością, potrzebne jeszcze miejsce na jakimś serwerze, który pozwoli na linkowanie do pliku. Dla sąsiadów mogę udostępnić swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.03.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Próbowałam już coś zrobić w onecie, ale jakaś niegramotna jestem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 03.03.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 W foto-albumie, czy w ramach hostingu? Foto-album jest dość często używany, ale generalnie wszystkie darmowe usługi mają zwykle ograniczenie: nie działają bezpośrednie linki do plików. Czyli jeśli na forum dasz link bezpośrednio do pliku ze zdjęciem, to nie zadziała. Onetu nie używałem, nie znam szczegółów. Mam opłacony hosting komercyjny (rbię tam różne rzeczy), ale te ok. 100zł rocznie raczej mnie nie zrujnuje. A przynajmniej wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts