Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Stop! stop dziewczyny! - przecież my wszyscy inwestorzy i po tej samej stronie frontu, zjednoczeni przeciwko niesolidnym sprzedawcom i budowlańcom! (Czy ja aby kolejnej międzynarodówki nie tworzę?). A prywatnie na pewno sami sympatyczni ludzie. Yoric to pewnie też nie złośliwie tylko taki styl wypowiedzi trochę zaczepny prezentuje. Ja nawet lubię jak wpadnie i namąci - coś się dzieje. Yoric - bez urazy, nic personalnego. A Ankalenka rzeczowo odpowiada i w paru sprawach skorzystałam - np. formalności w sprawie ogrodzenia.

Namiar na wujka bardzo poproszę.

Pozdrawiam

jj

Krzysiek

... za takie numery to faceta w dziub :evil:

i dalej jazda z nim :evil:

J

No właśnie, wczoraj mało sie nie pokłóciliśmy, broń Boże, nie traktuję tego zbyt osobiście, ale nie lubię takich akcji.

o rany Krzysiek nie wiem czym sobie na to zasluzylismy

ale wzajemnie, wzajemnie - szkoda ze w rezultacie nie bedziemy tak bliskimi sasiadami ale co tam do Babic tez blisko

Rowerem 15 minut :D

Ankalenka nie przejmuj sie ja uwazam ,ze forum jest własnie zeby o takie rzeczy pytać:) Zwłaszcza ,że nie zawsze chcesz pytac konkretnej osoby często po prostu pytasz ogólnie o dobra i tania ekipe np. i O!!!!!!

wlasnie! jezeli nie chcesz pytac KONKRETNEJ osoby - piszesz na forum i jest to jak najbardziej logiczne, sensowne, uzasadnione, usprawiedliwione i niewiemcojeszce.

Ale jezeli pytasz o konkretna sprawe KONKRETNA osobe i oczekujesz odpowiedzi na priva - taka korespondencja jest bezuzyteczna dla innych. I TYLKO takie posty mialem na mysli.

Wracajac do Zdzicha ...;-)

Jesli chcialbym zapytac, gdzie w Babicach jest salon Mercedesa - zapytam na forum..... ale jezeli pytam Zdzicha (pozdrawiam wszystkich Zdzislawow) ;-) o jakas konkretna sprawe i prosze o odpowiedz na priva .... dalej nie bedziesz wiedziala, ile ML ka nowa kosztuje.

pozdrawiam,

BTW ;-)

gdzie jest najblizszy komis ze starymi Polonezami na gaz ?

A na skróty przez rów to jakieś 4 min. Przetestowalem ostatnio.

Wygrzebywanie się z rowu wliczone? :wink: :lol:

mnie sie udało przekicac prze rów. wyjście w Lipkowie nastapiło w okolicach Kasi Z . Na upartego z rowerem tez by sie dalo. Informuje równiez ze podczas wyprawy nikt nie zginął ;)

W foto-albumie, czy w ramach hostingu? Foto-album jest dość często używany, ale generalnie wszystkie darmowe usługi mają zwykle ograniczenie: nie działają bezpośrednie linki do plików. Czyli jeśli na forum dasz link bezpośrednio do pliku ze zdjęciem, to nie zadziała. Onetu nie używałem, nie znam szczegółów. Mam opłacony hosting komercyjny (rbię tam różne rzeczy), ale te ok. 100zł rocznie raczej mnie nie zrujnuje. A przynajmniej wszystko działa.