Yoric 03.03.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Yoric, pograj sobie w Chińczyka . Nie zawsze trzeba rozmawiać tylko o stropach . Klub budujących to jest właśnie odpowiednie miejsce, by zapytać o sprawy lokalne - m.in. o namiary na miejscowych balustradziarzy, o promocje w miejscowych hurtowniach albo - o to, czy ktoś nie wie o atrakcyjnej działce na sprzedaż. Że nie wspomnę już o tym, że w ogóle nie wiedziałabym, jak w miarę sprawnie wysłać podobne zapytanie na priva do wszystkich osób uczestniczących w tym wątku. A co słychać na Twojej budowie? Czy będziesz na sobotnim spotkaniu? Pzdr. Joasia. Joasiu, W chinczyka nie pogralem ...ale i tak juz mi przeszlo . Oczywiscie ze forum jest nie tylko po to, zeby o stropach deliberowac. Przykro mi, ze tak mnie odebralas - monolit budowlany Yoric potrafiacy z wypiekami na twarzy godzinami opowiadac jak to strop zbrojono ...lub najmniejszymi szczegolami dzielic sie ze wszystkimi doswiaczemiami w mieszaniu zaprawy. Na spotkanie sie nie wybieram - wyjedzdzam w ten weekend. U mnie na budowie - wszystko w porzadku - ostatnio po mojej dzialce maszerowal bazant. Samiec - taki ladny, kolorowy w przeciwienstwie do szerej bazancicy Ukradli mi kilka pretwo zbrojeniowych - niestety nie mialy zamontowanego GPS'a. Pozdrawiam, PS: czy Ty sie wybierasz ? na partie chinczyka ofkoz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 03.03.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Stop! stop dziewczyny! - przecież my wszyscy inwestorzy i po tej samej stronie frontu, zjednoczeni przeciwko niesolidnym sprzedawcom i budowlańcom! (Czy ja aby kolejnej międzynarodówki nie tworzę?). A prywatnie na pewno sami sympatyczni ludzie. Yoric to pewnie też nie złośliwie tylko taki styl wypowiedzi trochę zaczepny prezentuje. Ja nawet lubię jak wpadnie i namąci - coś się dzieje. Yoric - bez urazy, nic personalnego. A Ankalenka rzeczowo odpowiada i w paru sprawach skorzystałam - np. formalności w sprawie ogrodzenia. Namiar na wujka bardzo poproszę. Pozdrawiam jj jj, jaka uraza - to jeden z najcieplejszych postow, jakie dostalem na forum. pozdrowka, Yoric ps: gorace pozdrowienia dla wszystkich spod Sochaczewa Oczywiscie dla tych z samego Sochaczewa rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 03.03.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Już wiem na czym polega problem - Yoric ma dom parterowy i nie robi schodów. Ku uciesze ogółu podaję jeszcze jeden namiar na balustrady - http://www.anko.pl. Pozdrawiam jj teraz chyba bym sie na parterowy zdecydowal - ale jakze to tak ...miec mniejsz/nizszy dom od sasiada ? pozdro, Gdybym chciała się kierować wielkością domu sąsiada musiałabym wybudować pałac Ta chałupa obok ma chyba z 500 m. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 03.03.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 A na skróty przez rów to jakieś 4 min. Przetestowalem ostatnio. Wygrzebywanie się z rowu wliczone? O tak, ostatnio wygrzebywałam swojego syna Maciusia (7 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 04.03.2005 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 o rany Krzysiek nie wiem czym sobie na to zasluzylismy ale wzajemnie, wzajemnie - szkoda ze w rezultacie nie bedziemy tak bliskimi sasiadami ale co tam do Babic tez blisko Rowerem 15 minut A na skróty przez rów to jakieś 4 min. Przetestowalem ostatnio. Kiedyś było mniej domów w Lipkowie i przejście przez rów było możliwe praktycznie prawie wszędzie (ze szczególnym zwróceniem uwagi na nie niszczenie plonów tutejszych rolników ), teraz tylko w kilku miejscach. Ale czasami korzystamy ze skrótów - my z żoną bardzo lubimy dłuuuugie spacery, jeno córki nieco się buntują - stąd skróty. Jerzysio, z oknami masz absolutną rację. Sam już zgłupiałem, co zrobić - powiem szczerze, że te okna u Ciebie fajniutkie były, ale cena mnie zabiła. Fundusze b. mocno ograniczone - więc się miotam, chciałbym coś dobrego, najlepiej darmo, aha i żeby jeszcze ładne było . Mam jeszcze w czym poprzebierać, ale decyzję muszę podjąć do końca przyszłego tygodnia, bo sezon się zbliża i ceny pewnie będą wyższe (czy też niższe upusty - jak kto woli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 04.03.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 O tak, ostatnio wygrzebywałam swojego syna Maciusia (7 lat). uch Kasia!!!!!!!!!!!! ale twój synio ma pieknie na imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 04.03.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A na skróty przez rów to jakieś 4 min. Przetestowalem ostatnio. Wygrzebywanie się z rowu wliczone? O tak, ostatnio wygrzebywałam swojego syna Maciusia (7 lat). Kasia, rozbijał lód na strudze ????? Znamy to znamy choc u mne obyło sie bez wyciagania ( młodszego musialem za kolnierz trzymać bo inaczej na bank by lądował w wodzie) , z takim zapalem zabrał sie za rozbijanie zatorów lodowych. Przy okazji moglem podziwiac Twój dom od ogrodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.03.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Halllllllooooooo !!!! Zyjecie ? Da sie dojechac, czy to biale wszystko zasypalo J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 07.03.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Witam, poniewaz musze dzisiaj byc na budowie w Zielonkach, ciekawa jestem jak przejezdne sa drogi dojazdowe z Warszawy... Czy ktos z was pokonywal te trase dzisiaj? czekam na wiadomosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 07.03.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 hej, jechalam dzis Warszawska - kierunek do Warszawy - w miare niezle ogolnie szybciej niz 40-45 km/h raczej dzis sie nie da jezdzic odsniezarka babicka jezdzi rzadko i z marnym skutkiem moim zdaniem trzeba doliczyc jakies 30% czasu wiecej na dojazd(wystarczy jedno wolniejsze autko, aby wszystko mocno spowolnic) pzdr Marsjanka - Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 07.03.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 mówią że od 16 marca będzie wiosna. Głęboko w to wierzę, bo co innego pozostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 07.03.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Ja dzisiaj jechalam z Truskawia na plac Konstytucji 1h40 min zamiast standardowych o tej porze roku 40 minut. W Izabelinie nie jest odsniezone, ale najgorzej jest na malych drogach dojazdowych, gdzie juz wczesniej zrobily sie koleiny. Ankalenka,Mam nadzieje, ze masz racje co do prognozy pogody, bo ja w przyszlym tygodniu zostaje sama w domu i martwie sie, ze mnie zasypie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.03.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 ...znaczy sie nie ma co dzisiaj na budowe jechac!A ten bialy sypie, sypie, sypie..........J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 07.03.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Z uwagi na zle warunki odwolalam "wyprawe" na plac budowy wczoraj w ciagu dnia bylismy u nas na dzialce, dzieci byly zachwycone, bo sniegu bylo multum Napalilismy w kominku, krajobraz zimowy za oknem byl naprawde piekny Juz nie moge doczekac sie przeprowadzki... U nas roboty wykonczeniowe ida pelna para, bo przeprowadzic sie mamy zamiar w lipcu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.03.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Okna to bardzo ważna decyzja. Ja nabyłam okna CDM w Kimar Pro Art w Latchorzewie i jestem na razie zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Warunki na drogach fatalne Niech przestanie wreszcie sypac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 07.03.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Och, a byliście na spacerze w lesie przy Latchorzewie? Jaka ta zima jest cudnie piękna... Wcale nie mam jej za złe, że wciąż jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.03.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Owszem cudnie, ale troszkę niewygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 08.03.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Joasiu, I wszystko wskazuje na to, ze nic nie zakloci Twoich przyszlych spacerow po lesie. POdobno ....trasa S-7 bedzie szla przez Bemowo wariantem II . pozdrawiam,Yoric Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.03.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 A jak będzie w okolicy Dąbrowy Leśnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts