Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ankalenka

... a zrób sobie wylaczniki schodowe przy lózku w sypialni, nie trzeba wstawac coby swiatelko zgasic :roll:

Pozdro

J

Wygodne, a jakże, trzeba tylko pamiętać, ze jeśli w tej konfiguracji ktoś jeszcze chce mieć zapalanie sekcyjne żyrandola (np 2 żarówy + 3 żarówy), to może o tym zapomnieć, albo musi niestety robić na dwóch oddzielnych schodówkach.

Sam o tym myślałem, ale odpuściłem, bo jak rozkładałem przewody, to nie mogliśmy dojść do porozumienia z żonką, gdzie stanie łóżko :D

no fakt, oni też sypiają... trzeba będzie zainwestować w wyłączniki...

Mój mąż twierdzi że mam natręctwo pogodowe - ciągle mówię o pogodzie, studiuję prognozy itp - też tak macie? Przyjmuję zakłady że do końca czwartku nie będzie śniegu w naszej okolicy.

Ankalenka nie tylko Ty tak masz...........u siebie zauwazam "paranoje pogodowa" :wink: :wink:

A i jeszcze jedno która to " nasza okolica"? Bo ja obstawiam Koczargi z przyległosciami jako okolice tzn Lipków, Babice , Hornówek itd :).

Jak bedzie taka pogoda to za jakieś dwa tygodnie zima bedzie sie zblizała do konca.

Ale nie zmartwie sie jak przegram :) tez juz mam dośc sniegu i lodu

Przyjmuję zakłady że do końca czwartku nie będzie śniegu w naszej okolicy.

A o co sie zakladamy???? I jak ma wygladac ten brak sniegu ???? :)

Rbit brak sniegu ma wygladac jak...............brak sniegu :wink: :wink: :wink:

...bedom roztopy, breja blotno - posniegowa i miejscami suche badyle sterczace smutnie z ziemi, udajace cosik na ksztalt roslinek, pragnacych znalezc jak najwiecej promyków slonca by natchnione owa ciepla, prominenna pogoda, pelna zapachu wiosny, wzbic siem w góre, by czym pedzej nadrobic stracony czas, spedzony pode grubom warstwom paskudnego bialego sniegu, który zamienil siem w ......

.... roztopiona breje blotnistom, z której niesmailo wystaja suche badyle, udajace krzaki i drzewka nijakiej kondycyji, które pragna by "planeta kopsala zar" coby wzrost gospodarczy przewyzszyl wskazniki ubiegloroczne o 3,4%.... tfu co ja pisze :roll:

... to chyba z braku wiosny :roll:

J

NIe bylem i nie wiem jak to teraz wyglada ale jak dla mnie bedize zdesydowanie wiecej sniegu niz przegnilej trawki , ale zobaczymy kto ma lepszy reumatyzm i lepiej wywrózył pogode.

A za oknem +6 i swieci jak szalone :)

Sam jestem ciekaw jak to bedzie jak wszytko wyjdzie spod sniegu i czy ma drodze dojazdowej nie utone :). Jeszcze chwila i bede wiedzial :)

Badi,

Ja tez dzisiaj sie wybieram do fryzjera :D

Co do waszych zakładow to mam nadzieje, ze macie racje, bo na razie to coraz gorzej sie od nas wyjezdza - na drogach gruntowych jest bloto posniegowe i bardzo glebokie koleiny.

I uwazajcie na drogach. Dzisiaj moj mąż wpadl w Strzykulach samochodem w dziure i rozwalil alufelge, amortyzator, wahacz, ponadto w samochodzie przestaly dzialac napinacze pasow bezpieczenstwa i poduszki. Az trudno uwierzyc, ze to wszystko przez jedna dziure :evil: .

Pozdrawiam