Jerzysio 15.03.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ankalenka ... a zrób sobie wylaczniki schodowe przy lózku w sypialni, nie trzeba wstawac coby swiatelko zgasic Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 15.03.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 to sie rusza powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 15.03.2005 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ankalenka ... a zrób sobie wylaczniki schodowe przy lózku w sypialni, nie trzeba wstawac coby swiatelko zgasic Pozdro J Wygodne, a jakże, trzeba tylko pamiętać, ze jeśli w tej konfiguracji ktoś jeszcze chce mieć zapalanie sekcyjne żyrandola (np 2 żarówy + 3 żarówy), to może o tym zapomnieć, albo musi niestety robić na dwóch oddzielnych schodówkach. Sam o tym myślałem, ale odpuściłem, bo jak rozkładałem przewody, to nie mogliśmy dojść do porozumienia z żonką, gdzie stanie łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 15.03.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ankalenka ... a zrób sobie wylaczniki schodowe przy lózku w sypialni, nie trzeba wstawac coby swiatelko zgasic Pozdro J mam biegające piloty w wieku 2 i 3,5 lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 15.03.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 mam biegające piloty w wieku 2 i 3,5 lat.... Na razie im się chce. Nie wiem, czy tak będzie stale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 15.03.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ankalenka ale piloty juz spia jak ty chesz iśc spac i wyłączyc światło raczej. a za 10 lat to sie cięzko awanturowac beda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 15.03.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 no fakt, oni też sypiają... trzeba będzie zainwestować w wyłączniki... Mój mąż twierdzi że mam natręctwo pogodowe - ciągle mówię o pogodzie, studiuję prognozy itp - też tak macie? Przyjmuję zakłady że do końca czwartku nie będzie śniegu w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 no fakt, oni też sypiają... trzeba będzie zainwestować w wyłączniki... Mój mąż twierdzi że mam natręctwo pogodowe - ciągle mówię o pogodzie, studiuję prognozy itp - też tak macie? Przyjmuję zakłady że do końca czwartku nie będzie śniegu w naszej okolicy. Ankalenka nie tylko Ty tak masz...........u siebie zauwazam "paranoje pogodowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.03.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ...czlek spragniony sloneczka, to Go natrectwa pogodowe nachodza J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 15.03.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Przyjmuję zakłady że do końca czwartku nie będzie śniegu w naszej okolicy. A o co sie zakladamy???? I jak ma wygladac ten brak sniegu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 15.03.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 A i jeszcze jedno która to " nasza okolica"? Bo ja obstawiam Koczargi z przyległosciami jako okolice tzn Lipków, Babice , Hornówek itd . Jak bedzie taka pogoda to za jakieś dwa tygodnie zima bedzie sie zblizała do konca. Ale nie zmartwie sie jak przegram tez juz mam dośc sniegu i lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Jerzysio zebys wiedzial........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Przyjmuję zakłady że do końca czwartku nie będzie śniegu w naszej okolicy. A o co sie zakladamy???? I jak ma wygladac ten brak sniegu ???? Rbit brak sniegu ma wygladac jak...............brak sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 15.03.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 brak śniegu oznacza że będzie przegniła trawka na wierzchu, czyli krajobraz szaro-bury, miejscami np pod lasem, pod płotami od północy itp dopuszcza się występowanie nielicznych łat śniegu. Co do nagrody - to nie wiem, może ktoś coś zaproponuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ...bedom roztopy, breja blotno - posniegowa i miejscami suche badyle sterczace smutnie z ziemi, udajace cosik na ksztalt roslinek, pragnacych znalezc jak najwiecej promyków slonca by natchnione owa ciepla, prominenna pogoda, pelna zapachu wiosny, wzbic siem w góre, by czym pedzej nadrobic stracony czas, spedzony pode grubom warstwom paskudnego bialego sniegu, który zamienil siem w ...... .... roztopiona breje blotnistom, z której niesmailo wystaja suche badyle, udajace krzaki i drzewka nijakiej kondycyji, które pragna by "planeta kopsala zar" coby wzrost gospodarczy przewyzszyl wskazniki ubiegloroczne o 3,4%.... tfu co ja pisze ... to chyba z braku wiosny J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 15.03.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 NIe bylem i nie wiem jak to teraz wyglada ale jak dla mnie bedize zdesydowanie wiecej sniegu niz przegnilej trawki , ale zobaczymy kto ma lepszy reumatyzm i lepiej wywrózył pogode. A za oknem +6 i swieci jak szalone Sam jestem ciekaw jak to bedzie jak wszytko wyjdzie spod sniegu i czy ma drodze dojazdowej nie utone . Jeszcze chwila i bede wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 15.03.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Hej Jerzysio, Opis jak u Orzeszkowej. Czysta poezja. Przez chwilę myślałam, że pomyliłam forum. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.03.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 ... a tymczasem za oknami, nader plugawa aura bezczelnie z nas uraga J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.03.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 A ja w ramach wiosennego doła z powodu braku wiosny byłam u fryzjera !!! Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 16.03.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Badi, Ja tez dzisiaj sie wybieram do fryzjera Co do waszych zakładow to mam nadzieje, ze macie racje, bo na razie to coraz gorzej sie od nas wyjezdza - na drogach gruntowych jest bloto posniegowe i bardzo glebokie koleiny. I uwazajcie na drogach. Dzisiaj moj mąż wpadl w Strzykulach samochodem w dziure i rozwalil alufelge, amortyzator, wahacz, ponadto w samochodzie przestaly dzialac napinacze pasow bezpieczenstwa i poduszki. Az trudno uwierzyc, ze to wszystko przez jedna dziure . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts