KrzysiekSw 24.03.2005 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ja się już świątecznie wyłączam ( no może zajrzę jeszcze z raz przed Wielkanocą). Wszystkim życzę zdrówka, wygranej kumulacji w Dużym Lotku, ale przede wszystkim spełnienia marzeń i dużo rodzinnego ciepła w czasie nadchodzących Świąt Wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 24.03.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Wesolych, wesolych ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 24.03.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Wesołych Świąt i mokrego Dyngusa.PozdrawiamIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 24.03.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Wesołych śśśsswiąt wielkiejnocy dla wszystkich forumowiczów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 24.03.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Życzę Wam Wszystkim zdrowych, pogodnych i smacznych Świąt Wielkiej Nocy, kolorowych pisanek i mokrego dyngusa.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.03.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 .... i Wam Wszystkim Wesolego Jajeczka i Mokrego Króliczka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 25.03.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Przyłaczam sie do zyczeń:skocznych i smacznych mazurków, kolorowych jajek we wszelkich postaciach, Marcowego Zajca na wieczerzy i szczescia, zdrowia i pomyslnosci w kazdej zamarzonej ilości.R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 30.03.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 przeszkadzajka, nasza jest na ulicy Batorego - czy to jest daleko od Chrobrego?? Niestety jeszcze nie wiem jakie sa tam ulice, jedynie wiem, ze do naszej skrecam z ulicy Sobieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 30.03.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 a ja - w ramach mobilizacji do wykonczenia domku (i siebie - ofkors) - zapisalam dzis corke do zerowki w szkole w Babicach czy czyjes dziecie uczeszcza do tej szkoly? macie jakies zdanie na jej temat - znaczy szkoly? pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 30.03.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 No to ja też wykonałam krok w kierunku zamieszkania w Dąbrowie - zapisałam młodego do przedszkola 5 minut na piechotę od naszego domu ..............Nie ma odwrotu, bo nie zapisałam Go do przedszkola w Wawce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 30.03.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Czesc dziewczyny, widze, ze nastal czas zapisywania mlodych do szkol/przedszkoli Moj szesciolatek tez juz jest wstepnie zapisany do szkoly, gdzie idziemy na spotkanie 14 kwietnia. Czy ktos cos slyszal o szkole Pro Futuro na Kartezjusza, przy WATcie? Bylismy w szkole w Babicach, rozmawialismy z pania w sekretariacie, ale nie chciala zapisac synka do pierwszej klasy, bo nie jestesmy zameldowani w gminie Stare Babice. Od nas z Zielonek najblizej bedzie do szkoly w Babicach, ale do Pro Futuro tez nie jest daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 30.03.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 my tez nie jestesmy zameldowani, ale napisalam w podaniu o przyjecie do zerowki - ze bedziemy zameldowani, najpiewniej do konca roku, podalam adres, to znaczy numer dzialki Pani z sekretariatu przyjela dokumenty, powiedziala ze raczej podania nie odrzuca pzdr Kasia - Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 31.03.2005 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 a ja - w ramach mobilizacji do wykonczenia domku (i siebie - ofkors) - zapisalam dzis corke do zerowki w szkole w Babicach czy czyjes dziecie uczeszcza do tej szkoly? macie jakies zdanie na jej temat - znaczy szkoly? pzdr Marsjanka Moja siostra jest tam nauczycielką Nie bujcie się wiejskich szkół. One często mają wyższy poziom nauczania niż te w Wawce. Ja kończyłem podstawówkę w Koczargach (obecne gimnazjum) i np. wiedzą z matematyki przewyższałem kolegów w szkole średniej przynajmniej o jeden rok. Moim zdaniem wysyłanie dzieci do szkół oddalonych od domu odcina wasze bomble od dzieci w waszej okolicy - a z kim mały pójdzie po szkole grać w piłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 01.04.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Zdziebdzio cholerka nie mam pojęcia gdzie to jest ta ulica ale pewnikiem kawalątek dali;) my skęcamy jadąc od kościoła w lewo a wy w prawo pewnie tak? A co do szkół chcecie posłac swoje małe do szkoły w Borzęcinie??? Bo ja raczej o wawce myslałam z racji tego ,że babcia na wlocie do wawki mieszka i całkiem po drodze byłoby odwożenie młodych. Hm... ale na rzie to one 10 miechów mają biedaki jeszcze nie chodza a matka już ich do szkoły posyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.04.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 ...a ja dzisiaj caly dzionek porzadkowalem dzialke ..... i strudzon wielce Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 03.04.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 my tez sie wczoraj przejechalismy do siebie i za nic nie wiemy gdzie ta Batorego:( , za to nowy sasiad sie koło nas zacząl budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 04.04.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Jerzysio łacze sie w bólu strudzonych kosci. Grabienie, nawozenie, przerzucanie, kopanie, itd, itp. A co najgorsze w domku wszytkie rury do wymiany:(. Zna ktoś jakis plastik co nie pęka jak woda w nim zostanie? ( niby spuszczlaem ale widac nie do końca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.04.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 przeszkadzajka My jadac od W-wy skrecamy przed boiskiem szkolnym w lewo w Sobieskiego - jedziemy kawel i znowu skrecamy w lewo w Batorego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 04.04.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 aaaaaaaaaaaa to ja nie wiedziałam ,że ten skręt to Sobieskiego już. to my troszke w innym miejscu z tej waszej ulicy jak sie popatzry w kierunku kościoła na pole widac pare nowych domków to my tam. taka poprzeczna ulica na terenach na ukos za kościołem;) No w każdym razie blisko na piechotke mozna , zwłaszcza na przełaj;) Tylko ,że my z tej ulicy przy boisku w prawo skręcamy , a z ulicy za kosciołem w lewo zalezy z której strony jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek -nowy- 04.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witam wszystkich przyszłych sąsiadów. Z Żoną na 100% chcemy kupić plac - Wojcieszyn lub Borzęcin ok 1000m2. Czy nie macie jakiegoś sąsiada który chce sprzedać grunt? Akt notarialny chcemy podpisać w paździrniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts