peilin 14.04.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Od zlozenia do decyzji 3 tygodnie? To nie tak źle . Dzieki za zaproszenie. Moze następna niedziela? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Od zlozenia do decyzji 3 tygodnie? To nie tak źle . Dzieki za zaproszenie. Moze następna niedziela? Pozdrawiam Nie ma sprawy My tam i tak jestesmy codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 14.04.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Peilin, My zaczynamy jak Pan Mieczysław skrzyknie brygadę - tak jakoś w maju czy coś. Pozdrawiam, jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolek 14.04.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Cześć wszystkim babiczanom i innym okolicznym Dawno mnie tu nie było i teraz nawet nie wiem gdzie znaleźć swój ostatni post. No ale czas wrócić, bo humus zdjęty a od maja zaczną stawiać Niniejszym mam pytanko, czy ktoś nie słyszał o jakimś wspaniałym lokum dla budowniczych. Oczywiście tanio i min. 5 gwiazdek za wszelki informacje z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.04.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Mój wykonawca zostawil na dzialce mala przyczepe kampingowa i chce za nia jakies male pieniadze..... Lipków Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 15.04.2005 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Cześć wszystkim babiczanom i innym okolicznym Dawno mnie tu nie było i teraz nawet nie wiem gdzie znaleźć swój ostatni post. No ale czas wrócić, bo humus zdjęty a od maja zaczną stawiać Niniejszym mam pytanko, czy ktoś nie słyszał o jakimś wspaniałym lokum dla budowniczych. Oczywiście tanio i min. 5 gwiazdek za wszelki informacje z góry dziękuję Sypialnia, czy jadalnia z magazynem? Bo jak kawałek budy do najedzenia sie i schowania kielni i szpadla, to może warto się spocić i zrobić samemu - kilka stempli, parę płyt i kawałek folii (pokrycie dachu) + kilo gwoździ i dwie zawiaski do drzwi - to kosztuje grosze. Sam będę rozwalał za jakiś tydzień, dwa, ale ta moja buda to już się raczej do ponownego montażu nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 15.04.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Zdziebdzio a ile mają wasze maluszki? pytam w kontekście towarzystwa dla naszych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 15.04.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Jestem w szoku ,czekalismy na wizyte geologa i juz sie wkurzałam ,że nie przyjechał jeszcze i wszystko sie opóźnia. A tu sie okazało,że facet dawno był, wszystko juz naniesione na mapy , kasa zapłacona za badania( teść sponsor;) nawet oczyszczalnia sie juz projektuje. No w szoku jestem , zaraz sie okaże ,że dom stoi a ja nic nie wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 15.04.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 do wszystkich zainteresowanych kupnem dzialek w okolicy poniewaz dzis bylam u siebie to przy okazji spisalam tel. z dzialki do sprzedania na pograniczu Koczarg i Lipkowa o ktorej pisal Krzysiek 722 77 08 , dzialka ma 960 m2 a u nas mierzyli dzis okna tzn. otwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 15.04.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ZDALAM ZDALAM ZDALAM ZDALAM ZDALAM zdalam za pierwszym razem egzamin na prawo jazdy jeszcze tylko autko - i uniezalezniam sie od podmiejskiej komunikacji pzdr Kasia - Marsjanka PS od przyszlego tygodnia dziala u nas elektryk sorki - nie moglam sie powstrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 15.04.2005 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 a u nas mierzyli dzis okna tzn. otwory I co z oknami- decyzja na drewniaki? U mnie niebawem montaż. Marsjanka - to będziemy się koniecznie musieli umówić na podeptanie (i opicie). Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ZDALAM ZDALAM ZDALAM ZDALAM ZDALAM zdalam za pierwszym razem egzamin na prawo jazdy jeszcze tylko autko - i uniezalezniam sie od podmiejskiej komunikacji pzdr Kasia - Marsjanka PS od przyszlego tygodnia dziala u nas elektryk sorki - nie moglam sie powstrzymac GRATULACJE!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 15.04.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Gratulacje Marsjanka!!!! Mnie tez sie rok temu udalo za pierwszym razem, wiec wiem jak sie cieszysz!!! Przeszkadzajka Moje dzieciaki maja: Ania 6 lat skonczy w tym roku a Michas 2 latka Michas bedzie szalal z Waszymi dzieciaczkami a Ania bedzie ich pilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 15.04.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 u nas okna mierzyli we środę, a dzisiaj wylewaliśmy płytę na gruncie. nie wspominając już że w ciągu tego tygodnia urosły ściany kolankowe i szczytowe. W przyszłym tygodniu zalewamy wieniec i nadproża i rusza akcja dach.! jest fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.04.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Czy możecie mi powiedzieć kto z grupy wybiera się na spotkanie do Lolka w niedzielę? Zdziebdzio, spotkać się można o 14, ale posiedzieć dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolek 15.04.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 jerzysio a gdzie dokładnie ta przyczepa, bo to jednak i sypialni i jadalnia więc przydało by się coś porządniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 15.04.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Karorka, dzięki za namiary na działkę; Marsjanka, GRATULACJE !!! Mnie egzamin czeka w ciągu najbliższych tygodni, ale nie robię sobie większych nadziei na szybkie zdanie - kompletnie brak mi zdolności manualnych i manewry to po prostu horror. Bardzo Cię podziwiam . Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 16.04.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Jagna - ja sie wybieram do Lolka - pewnie z coreczka, bo meza pewnie nie zaciagne dziekuje wszystkim za gratulacje Joasiu - alez ja sie nie spodziewalam, ze zdam za pierwszym razem... najpierw po teorii bylam przekonana, ze oblalam - egzaminator 2x musial mi powtarzac, ze zaliczylam a po praktycznym bylam juz 100% pewna, ze bede powtarzac egzamin calkiem zasluzenie za wpadke na jednym skrzyzowaniu - a tu taka niespodzianka pzdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.04.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Marsjanko, to suuuper Tak dawno się nie widziałyśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.04.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Dolek ..tak jak napisalem .... w Lipkowie, a przyczepa mala na 2-3 spania i nie wiem czy wystarczy Tel. 605 600 782 pozdro J A przed chwila wrócilem z Lipkowa...... LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDZIE !!!!!Ale cudniscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts