Karorka 26.04.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 hej Monis nie wiem w koncu ile te nasze stemple maja bo zapomnialam zmierzyc, ale tak jak pisalam na pewno nie wiecej niz 2,8 jesli jestescie zainteresowani to najlepiej je obejrzyjcie - teraz ekipa ociepla nam dach wiec caly czas dzialka jest dostepna (druga brama, bardziej z tylu dzialki), mozna wejsc i obejrzec - stemple leza na tarasie - dla przypomnienia Koczargi Stare, Akacjowa, chyba przed numerem 64, dom z ytonga z czerwona dachowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 26.04.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 monis hihi jak wleziecie komus innemu to sie bedzie działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 27.04.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witam, sezon swietnie sie zaczyna sprzedalam barak, stemple, wczoraj deski po szalunkach baa - udalo mi sie opchnac nawet ten nieszczesny beton komorkowy, ktorego zamowilam za duzo w zeszlym roku (niektorzy pamietaja pewnie jak lamentowalam z tego powodu ) w poniedzialek odebralam prawo jazdy wczoraj dogadalam sie z elektrykami - w czwartek zaczynaja w przyszlym tygodniu przyjada sztachety mam nadzieje, ze do konca maja bede miala kompletne ogrodzenie pzdr Kasia - Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 27.04.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Moniś, Skąd brałaś stal i deski na szalunki? Marsjanka, Szkoda, że nie wiedziałam o tych deskach może byśmy zrobiły deal. Pozdrawiam jj PS U mnie sezon też nieźle się zaczął. Mam już studnię - woda na głębokości 16m, gruby pokład pod sporym ciśnieniem. Wizualnie źródlana. W tym tygodniu wykopujemy karpy i zdejmujemy humus. Tylko z prądem jakieś techniczne zawirowania - okazało się, że u sąsiada, do którego mieliśmy się podpiąć mają wymieniać linię i nie wiadomo ile to potrwa. Na razie monitorujemy sąsiada ale może trzeba będzie uderzyć gdzie indziej. PS2 Czy ktoś korzystał z usługi pt cięcie korony drzew (czyli gałęzi) i może kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 27.04.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 JJ Dawalam ogloszenia w dziale ogloszen drobnych na forum, a deski akurat zgarnela Monis pzdr Kasia - Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 27.04.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 monis hihi jak wleziecie komus innemu to sie bedzie działo:) chyba nie ma takiej mozliwosci - na calej akacjowej nie ma innego domu z ytonga , a przynajmniej nieotynkowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 27.04.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Czy ktoś korzystał z usługi pt cięcie korony drzew (czyli gałęzi) i może kogoś polecić? nie moge znalezc namiaru (nam wycinali trzy drzewa), w kazdym razie byla to firma ktora reklamuje sie gdzies po drodze jadac z Zielonek do Babic - architektura krajobrazu, mozesz tez zapytac w sklepie ogrodniczym w Zielonkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 27.04.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 jj znalazlam jednak cosAnna Strzeszewska 752 93 24, 602 763 425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 27.04.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 a ja jeszcze raz próbuje HELP!!! ekipy fachowców;) do stanu surowego HELP szukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 27.04.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Przeszkadzajko, możesz spróbowac z moimi fachowcami. Podjedźcie na budowę z projektem i pytajcie o Pana Krzyśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 27.04.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Jeszcze ja mam deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 28.04.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Czy ktoś korzystał z usługi pt cięcie korony drzew (czyli gałęzi) i może kogoś polecić? Spróbuję pogadać ze znajomym. Prowadził kiedyś sklep ogrodniczy i zajmuje się ogrodami. Mieszka w Wiktorowie. Dam telefon na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.04.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 JJ Dawalam ogloszenia w dziale ogloszen drobnych na forum, a deski akurat zgarnela Monis pzdr Kasia - Marsjanka No proszę - wszystko kręci się we własnym sosie Pozdrowionka jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.04.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 jj znalazlam jednak cos Anna Strzeszewska 752 93 24, 602 763 425 Karorka, Dziękuję za namiar - zadzwonię. Pozdrowionka jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.04.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jeszcze ja mam deski. Kasia a wiele masz tych desek i po ile ewentualnie - daj znać na priva. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 hej Monis nie wiem w koncu ile te nasze stemple maja bo zapomnialam zmierzyc, ale tak jak pisalam na pewno nie wiecej niz 2,8 jesli jestescie zainteresowani to najlepiej je obejrzyjcie - teraz ekipa ociepla nam dach wiec caly czas dzialka jest dostepna (druga brama, bardziej z tylu dzialki), mozna wejsc i obejrzec - stemple leza na tarasie - dla przypomnienia Koczargi Stare, Akacjowa, chyba przed numerem 64, dom z ytonga z czerwona dachowka Karorka bardzo dziekuje za adres. Podjedziemy do Ciebie w przyszlym tygodniu, poniewaz wlasnie wyjezdzamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.04.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Janek,Wiadomość dostałam,dziękujęPozdrawiam,jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 28.04.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Karorka, A te Twoje stemple okragle czy prostokatne ? Bo w zaleznosci od urzedu to albo takie dobre albo inne...... Monis, Jakby te Karorkowe stemple byly niefajne - polecam zestawik "Maly drukarz" ...kazdy prostokatny stempelek mozna wyczarowac ...a jesli chodzi o okragle .... to tylko stara 20 groszowka. Chyba dopadla mnie juz czwartkowa glupawka ....ale przed dluuuugim weekendem wybaczycie chyba ...? Co to za zdanie ....ktore na chyba sie zaczyna i konczy ???!!! milego weekendu zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 28.04.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Karorka bardzo dziekuje za adres. Podjedziemy do Ciebie w przyszlym tygodniu, poniewaz wlasnie wyjezdzamy.... Moniś, ja nie mogę zagwarantować czy moja oferta stempli będzie aktualna w przyszłym tygodniu - ostatnio jakiś człowiek się o nie pytał.. Ale mam też deski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.04.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Ankalenka, To daj znać ile masz tych desek i po czemu na priva. Jak Moniś wychodzi z ziemi to pewnie jej już nie potrzeba. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts