Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do Lipkowa i ulicy Kontuszowej to sami nazwe wymyslilismy.

Pierwotnie mialo byc Pasów Kontuszowych ( Krzysiek ma racje co do Paschalisa ! ), ale nazwa ciut przydluga, no i zostalo jak zostalo :roll:

A Sienkiewicz tak bardziej do wsi Lipków ......

Chetnych zapraszam w odwiedziny na stronke :

http://www.lipkow.net

MW

J

nie iem ile mam desek :oops: leżą na stercie.... a ile chcę też nie wiem... może pół ceny??

Ankalenka,

Czy jest możliwe podjechać z majstrem w środę wieczorem żeby obejrzał czy mu się te deski przydadzą (no bo my to znawcy tematu nie jesteśmy).

Jak da zielone światło to byśmy wzięli.

Pozdrawiam :lol:

Kasia,

Może od razu dałoby radę wpaść do Ciebie?

jj

Witam,

wiem, że jest dział Ogłoszenia drobne, ale sprawa jest extra pilna, a tu częściej się zagląda...

NA JUTRO, TJ. NA 2 MAJA, MUSZĘ ZDOBYĆ RUSZTOWANIA WARSZAWSKIE. KAŻDA ILOŚĆ DOBRA. Potrzebuję ich tylko na ok. 5 dni, ale jakby to było konieczne, to mogę i odkupić.

Joasia.

Witam,

wiem, że jest dział Ogłoszenia drobne, ale sprawa jest extra pilna, a tu częściej się zagląda...

NA JUTRO, TJ. NA 2 MAJA, MUSZĘ ZDOBYĆ RUSZTOWANIA WARSZAWSKIE. KAŻDA ILOŚĆ DOBRA. Potrzebuję ich tylko na ok. 5 dni, ale jakby to było konieczne, to mogę i odkupić.

Joasia.

Przejedź się do wypożyczalni w Babicach (po drodze do Klaudyna) około kilkuset metrów za cmentarzem. Jakieś rusztowania tam mają.

Ankalenka, Kasia

Czy będziecie u siebie na budowie w środę około 18-19, ewentualnie ktoś kto by nas wpuścił i pokazał deski?

Do Kasi trafimy bo już tam byliśmy. Ankalenka! podaj dokładny namiar na swoją działkę - może być na priva.

Ja swoje namiary wysyłam do Was na priv.

Pozdrawiam

jj

Kasia,

Na pewno zadanie nie było łatwe - dobudować bliźniaka na niezbyt szerokiej działce, zmieścić wszystkie potrzebne pomieszczenia i jeszcze pomyśleć o tym żeby światło z akwarium było widoczne na tarasie.

Chylę czoła :D

jj

P.S. Fajny ten okap w kuchni