jj 28.04.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Przeszkadzajka, Adresy ekip, z którymi rozmawialiśmy wysyłam na priva. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 28.04.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 nie iem ile mam desek leżą na stercie.... a ile chcę też nie wiem... może pół ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.04.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Co do Lipkowa i ulicy Kontuszowej to sami nazwe wymyslilismy. Pierwotnie mialo byc Pasów Kontuszowych ( Krzysiek ma racje co do Paschalisa ! ), ale nazwa ciut przydluga, no i zostalo jak zostalo A Sienkiewicz tak bardziej do wsi Lipków ...... Chetnych zapraszam w odwiedziny na stronke : http://www.lipkow.net MW J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 29.04.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 nie iem ile mam desek leżą na stercie.... a ile chcę też nie wiem... może pół ceny?? Ankalenka, Czy jest możliwe podjechać z majstrem w środę wieczorem żeby obejrzał czy mu się te deski przydadzą (no bo my to znawcy tematu nie jesteśmy). Jak da zielone światło to byśmy wzięli. Pozdrawiam Kasia, Może od razu dałoby radę wpaść do Ciebie? jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 29.04.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 jj, zapraszam na oglądanie desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 29.04.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 ja również zapraszam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 01.05.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Witam,wiem, że jest dział Ogłoszenia drobne, ale sprawa jest extra pilna, a tu częściej się zagląda... NA JUTRO, TJ. NA 2 MAJA, MUSZĘ ZDOBYĆ RUSZTOWANIA WARSZAWSKIE. KAŻDA ILOŚĆ DOBRA. Potrzebuję ich tylko na ok. 5 dni, ale jakby to było konieczne, to mogę i odkupić. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 02.05.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Witam, wiem, że jest dział Ogłoszenia drobne, ale sprawa jest extra pilna, a tu częściej się zagląda... NA JUTRO, TJ. NA 2 MAJA, MUSZĘ ZDOBYĆ RUSZTOWANIA WARSZAWSKIE. KAŻDA ILOŚĆ DOBRA. Potrzebuję ich tylko na ok. 5 dni, ale jakby to było konieczne, to mogę i odkupić. Joasia. Przejedź się do wypożyczalni w Babicach (po drodze do Klaudyna) około kilkuset metrów za cmentarzem. Jakieś rusztowania tam mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 02.05.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Ankalenka, KasiaCzy będziecie u siebie na budowie w środę około 18-19, ewentualnie ktoś kto by nas wpuścił i pokazał deski?Do Kasi trafimy bo już tam byliśmy. Ankalenka! podaj dokładny namiar na swoją działkę - może być na priva.Ja swoje namiary wysyłam do Was na priv.Pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojciechS 02.05.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Witam, poszukuję stempli ok. 500 oraz desek do szalowania stropu ok. 200m2 - oczywiscie chodzi mi o uzywane. W grę wchodzą Stare Babice i okolice. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 02.05.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 ankalenka, pojechaliśmy tam - i mamy szalunki. Dzięki za namiary. Pzdr. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 04.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 moze ktos ma pod reka namiar do agencji Ranczo - wiem ze sama gdzies tu go podawalam ale nie chce mi sie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 04.05.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 7229582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 04.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 04.05.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ankalenka, Dostałam wiadomość - dziękuję. Podjedziemy dzisiaj po 18-tej. Kasia, Bardzo podobało mi się rozplanowanie wnętrz Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 04.05.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 cieszę się, że Ci się podobały wnętrza. Trudna to była działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 04.05.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Kasia, Na pewno zadanie nie było łatwe - dobudować bliźniaka na niezbyt szerokiej działce, zmieścić wszystkie potrzebne pomieszczenia i jeszcze pomyśleć o tym żeby światło z akwarium było widoczne na tarasie. Chylę czoła jj P.S. Fajny ten okap w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 04.05.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 jj dzieki za wszystkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Karorka bardzo dziekujemy za stemple!!!!!!!! Juz sa rozdysponowane i szukamy nastepnych......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.05.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ...... a macie namiary na parapety ( raczej lepsze ) w dobrych cenach w okolicy?Kamien, konglomerat...pozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts