filipek 16.05.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witam Po sąsiedzku zapytam czy ktoś nie ma już niepotrzebnych stempli? Chcę kupić około 40 szt. na tymczasowe ogrodzenie. Pozdrawiamfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 16.05.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ...a ja wczoraj posadzilem swoje pierwsze, prawdziwe drzewka w moim ogrodzie i do tego zywoplot, i ozdobne i .... siem zem spracowal ...ale za pare tygodni, milllllllllllo bedzie popatrzec MD for every one J Optymisto za kilka tygodni to bedzie miło popatrzeć ze rosna i sie przyjeły. a miło na nie popatrzeć to bedzie za kilka lat jak urosna. Ale warto poczekać. Mnie wlasnie katalpa zaskoczyła bo juz myslalem ze uschła ale odbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.05.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ...troszki optymizmu nie zaszkodzi i niech zielone pnie sie do góry J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof s 16.05.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Nadszedł czas na przyłączenie gazu.Wiem, że musi byc to wykonawca z listy gazowni.Może polecicie jakiegoś ?? I drugie pytanko, projekt przyłącza nie obejmuje mojej terenu działki (tylko do skrzynki na granicy), czy wykonawca może zatem wykonać rurę do budynku i je potem zinwenteryzować, czy też na to trzeba osobny projekt? Dzieki z góry Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 16.05.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Krzysiu S,O gazie było na poprzedniej stronie.Pozdrowionkajj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 16.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 czy też na to trzeba osobny projekt? NIe dość że projekt musi obejmować instalację w domu plus rurę do skrzynki, to jeszcze wymagane jest pozwolenie na budowę a nie zwykłe zgłoszenie, więc dodaj sobie 2 miesiące oczekiwania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 17.05.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dysponujecie może namiarami na jakąś przystępną cenowo spycharę? Potrzebuję zgarnąć humus... P.S. Cały czas intensywnie szukam ziemi do Koczarg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 17.05.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam Po sąsiedzku zapytam czy ktoś nie ma już niepotrzebnych stempli? Chcę kupić około 40 szt. na tymczasowe ogrodzenie. Pozdrawiam filipek Mamy troche stempli ok. 50 szt po sąsiedzku w Ożarowie, tel. 692415132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 18.05.2005 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dysponujecie może namiarami na jakąś przystępną cenowo spycharę? Potrzebuję zgarnąć humus... P.S. Cały czas intensywnie szukam ziemi do Koczarg Pojazd marki "Ostrówek": Roman Dobies 0-604-254-950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 18.05.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Pojazd marki "Ostrówek": Roman Dobies 0-604-254-950 Dzięki bardzo za namiar Człowiek jest całkiem przystępny cenowo. Cena wyjściowa to 60 zł/godzinę pracy. Jeszcze potrzebuję kontak na jakiś sensowyny cenowo transport do wożenia ziemi. Byłbym wdzięczny za namiary. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 18.05.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witajcie. Jaki orientacyjnie wyszedł Wam koszt zrobienia fundamentów w rejonie Kwirynowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 18.05.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam,czy ktos by reflektował na stemple? Ok. 150 szt., może trochę więcej. Co do ziemi, to też chętnie przyjmę. Potrzebujemy dużo. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 18.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Podaje namiary na pana Artura, ktory ma wywrotke typu Kamaz, tel 602 137207.Koparka: p. Waldek 601 704 593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 18.05.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam, czy ktos by reflektował na stemple? Ok. 150 szt., może trochę więcej. Co do ziemi, to też chętnie przyjmę. Potrzebujemy dużo. Joasia. Joasia, Chętnie kupię. Daj znać na priva jaka długość i cena. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 18.05.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ja do przyłącza biorę człowieka polecanego przez projektanta gazu, który jest bardzo OK. Z wykonawcą się spotkałam, wrażenie dobre, cena za około 25 m (dokładnie nie pamiętam) przedłużenia gazociągu to 1500 zł, kiedy gazownia wyceniła na 7000 zł. podaję telefon: Pan Bojanowski 602 25 79 78. Acha, pomaga też załatwić papierologię w gazowni. takie zdziwko - miałem z tym gościem do czynienia na etapie składania papierów do gazowni (polecany przez znajomego). gaz mam w ulicy i trzeba go dociągnąć do budynku - ok. 14 m. jego cena: projekt + wykonawstwo + papierologia w 2 miechy to 7tys. - w związku z tym, że było to zimą więc pośpiech nie był wskazany odpuściłem i wziąłem gościa z gazowni - za 700 zrobił mi projekt i kosztorys na wykonanie (łącznie z papierologią) ok. 2700 z vatem ! składam zatem papiery do starostwa i nadal szukam jakiegoś tańszego wykonawcy - chyba że nie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 18.05.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Sprawdziłam jeszcze raz wycenę: 50 zł za metr przedłużenia gazociągu i 60 zł za metr przyłącza do domu. Do tego dość droga "obsługa geodezyjna" ale to sobie można załatwić z tańszym geodetą i jedyna dla mnie zagadka - "zajęcie terenu" - 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 18.05.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 no jeśli tak to super - może więcej wyciąga od gazowni ? tak się zastanawiam, może było drożej bo zima sprawdź może, czy zezwoli na innego geodetę bo może tutaj się dzielą kaską. albo ten geodeta albo nie będę robił ! jedyna dla mnie zagadka - "zajęcie terenu" - 200 zł. co jak co ale pilnowałbym swojej miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 19.05.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Pojazd marki "Ostrówek": Roman Dobies 0-604-254-950 Wczoraj wspomniany Ostrówek nie podołał mojej działce Poległ na placu boju w połowie wykonanej pracy i musiał zostać zholowany w trybie awaryjnym... Ładnie się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 19.05.2005 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Pojazd marki "Ostrówek": Roman Dobies 0-604-254-950 Wczoraj wspomniany Ostrówek nie podołał mojej działce Poległ na placu boju w połowie wykonanej pracy i musiał zostać zholowany w trybie awaryjnym... Ładnie się zaczyna Zepsuliście? No, ładnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Pojazd marki "Ostrówek": Roman Dobies 0-604-254-950 Wczoraj wspomniany Ostrówek nie podołał mojej działce Poległ na placu boju w połowie wykonanej pracy i musiał zostać zholowany w trybie awaryjnym... Ładnie się zaczyna To na szczescie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts