jprzedworski 06.06.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 mogę z czystym sumieniem polecić człowieka, który dysponuje sprzętem CAT (napęd 4x4). Jest bardzo elastyczny i przede wszystkim nie naciąga na koszty, tylko rzetelnie robi to co ma zrobić. Telefon: (501) 497-325, Wojcieszyn. Ja mogę polecić Dariusza Iwańskiego. Studni chyba nie wierci, ale CAT ma i robi jak należy, a kopał i wyrównywał u mnie kilkakrotnie (wykopy, piasek do fundamentów, humus, dosypka piasku wokół domu). Tel: (501) 198-755 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 06.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 , przedszkola, szkoly, gimnazja, ladny basen, Basen to i w Babicach budują. Basen z tą szkołą? Stanęło od nowego roku z odkrytą wełną mineralną. Ocieplenie dachu zaczęli robic a okien brak. A tak dobrze się zapowiadało. A z tymi odległościami to nie ma co przesadzac. Bo z tego co widzę to budują sie tu również muzycy angliści itd. To do Warszawy jeżdzi nie trzeba. Ja mam nadzieję załatwic kształcenie dzieci lokalnie. Czy może mi ktoś napisa gdzie mam jechac załatwi internet i telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 06.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Telefon chyba najłatwiej. TPSA podłącza "od ręki" - jak nie ma kabla, dają drogą radiową, a potem przełączą na kabel. Do mnie nawet do domu przyjechali papiery podpisać, bo nie mieliśmy czasu. Ale takie radiowe połączenie wyklucza internet. Dopiero po drucie się da. A kto jeszcze internet oferuje, jeszcze nie namierzyłem. Jest oczywiście Blue Connect i różne takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 06.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 może nie być tak łatwo z TPSĄ. ja dyskutowałam z nimi od sierpnia zeszłego roku, i ostatnio, po 9 miesiącach wymiany pism otrzymałam odpowiedź że nie ma wolnych łączy czy czegoś tam w centrali i nie ma szans w najbliższym czasie, może za kilka lat, bo na razie nie planują inwestycji w tym rejonie. Co z tego że sąsiadka ma telefon u nas się nie da i już, chyba że ktoś we wsi zrezygnuje i przepisze numer na nas.... zbadaliśmy pokrótce rynek i planujemy sferię. oferta dobra a ponoć i internet łapie się choć mówią, że jesteśmy na granicy zasięgu ale u sąsiadki był gość z jakimś magicznym pudełkiem i powiedział że da radę. a z telefonem ze sferii to jest tak że dają jakiś interes który się podłącza do gniazdka z prądem i w tym interesie jest dziura na wtyczkę z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 06.06.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Takie "cacko z dziurką" mam z TPSA w Kwirynowie, więc chyba i koło Lipkowa się da. Zadzwoń na Błekitną Linię i niech się rozejrzą. Myśmy zadzwonili, po dwóch tygodniach oddzwonili, że się nie da kablem, ale spróbują radiem. Po następnych kilku dniach zadzwonili, że można radiem i poszło. Radio idzie raczej z innej centrali. Ale na internet z tego pudełka nie licz w zadnej postaci. Nie da się, sam sprawdziłem, a teletransmisja to akurat mój zawód. Sferia chyba ma taką możliwość, ale nie mam coś do nich zaufania - nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 06.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 To gdzie ta TPSA w Ożrowie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 06.06.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 tel do TPSA w Ozarowie: 722 22 46. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 06.06.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 http://przedworski.waw.pl/files/bl_tp.jpg Całkiem poważnie! 9393 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.06.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 06.06.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A ja po sąsiedzku sprzedam barak - Ożarów Mazowiecki. W dobrym stanie, dwa pomieszczenia: sypialnia - dwa łóżka i kuchnia z lodówką, zlewozmywakiem, stołem i szafą + weranda. Cena 1100 zł, transport nabywcy. Jak widać na zdjęciu u nas się sprawdził tel. 692415132 Wojtek http://republika.pl/sitarz/images/barak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.06.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ...fajowski, i nawet wlasny adres ma Pozdro J ... i daj w ogloszeniach, bo jak mój wykonawca przyczepe sprzedawal to nikt w okolicy nie byl zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 http://przedworski.waw.pl/files/bl_tp.jpg Całkiem poważnie! 9393 Jprzeworski Uwazaj zeby Cie TPSA nie namierzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.06.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monia ...a Ty na jakim etapie Jerzysio Grubiutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Monia ...a Ty na jakim etapie Jerzysio Grubiutki Jerzysio na etapie wiezby......i wybierania dachowki.....ciezka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.06.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ..strzel sobie cementowa i bedzie spokój J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 09.06.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Kochani, macie kogos godnego polecenia do zdejcia humusu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 09.06.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Szukam pilnie YTONG 36,5 najlepiej 11 sztuk (kazda ilośc mniejsza też mile widziana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 09.06.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Zdziebdzio mówili wam ,że w Topolinie bedzie kanaliza? Ciekawe??? Z tego co my wiemy nawet jej w planach nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 09.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Szukam pilnie YTONG 36,5 najlepiej 11 sztuk (kazda ilośc mniejsza też mile widziana). juz znalazlam a swoja droga to smieszne zeby w zadnym skladzie w okolicach Babic gdzie tyle sie buduje nie mieli chociaz malych zapasow, trzeba czekac 2 tyg., pani w HMB powiedziala mi ze to nietypowy - jak to nietypowy przeciez zazwyczaj z takiego muruje sie sciany zew. a znalazlam w Błoniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 11.06.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Kochani, macie kogos godnego polecenia do zdejcia humusu? Tomasz Kowalski 0607559973 - mała i duża koparka. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts