Przemek72 21.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kaskaa, Hydraulik to jeden z niewielu "fachowcow" jakich jestem sklonny polecac. Wysylam Ci namiary na priv. Pozdrawiam,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 22.06.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czy możecie polecić jakiegoś sensownego hydraulika? A to ma być "wewnętrzny", czy "zewnętrzny". Mogę polecić "zewnętrznego", czyli od przyłączy, kanalizacji, drenażu. Kładzie też kostkę brukową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 22.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czy możecie polecić jakiegoś sensownego hydraulika? A to ma być "wewnętrzny", czy "zewnętrzny". Mogę polecić "zewnętrznego", czyli od przyłączy, kanalizacji, drenażu. Kładzie też kostkę brukową. a ja moge poprosic namiar na tego "zewnetrznego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 22.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 0-501-036-257 Ernest Siek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 22.06.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 0-501-036-257 Ernest Siek dzieki, tego juz mam z polecenia co chyba dobrze wrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 22.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 U nas już robił przedłużenie wodociągu (110m), przyłącze, drenaż z rynien i bruk wokół domu. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Mało tego. Zanim oddaliśmy wodociąg Eko-Babicom jakąś swołocz rozjechała nam hydrant ciężarówką. Za hydrant musiałem zapłacić wg. cen hurtowni, ale naprawa była na bardzo korzystnych warunkach i to nie ja je proponowałem. A roboty z tym było sporo - ręczne kopanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 22.06.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 A czy moglibyście polecić elektryka do zrobiebia instalacji odgromowej? Nasz elektryk jest bardzo fajny i solidny, zakłada też instalację do alarmu, telefonu, internetu, TV - ale stwierdził, że odgromówki nigdy nie robił i nie umie (co m.zd. też o nim dobrze świadczy - że się przyznaje od razu i nie zabiera za coś, czego nie potrafi). No, ale kładą nam dachówki - i to chyba jest ten moment na zrobienie piorunochronu.Polećcie kogoś.Dzięki. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 22.06.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Iwona, Powodzenia z klinkierem, U nas dziś leją beton na fundamenty. Mieliśmy przestój z powodu prądu no ale teraz idzie szybko. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 22.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 U mnie na razie OK. Ułozone jest juz na jednej scianie do dolnej krawedzi okien. Plan jest taki, że skoncza do 18 lipca w co szczerze watpie, no ale zobaczymy. Pozdrawiam,Iwonaps jak bedzie juz cos widac podesle zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 22.06.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 0-501-036-257 Ernest Siek Dzieki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syropinka 22.06.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 chce dolaczyc do tej grupy...pytam niesmialo czy moge... Kupilismy z mezem dzialke w Borzecinie Duzym na swiezo odrolnionym terenie. Chcemy postawic dom, ale juz sa problemy z pradem... moze u was bylo podobnie??pocieszcie mnie, ze skonczylo sie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 22.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 pewnie ze mozesz witaj a jakie sa te problemy z pradem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 23.06.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 A czy moglibyście polecić elektryka do zrobiebia instalacji odgromowej? Nasz elektryk jest bardzo fajny i solidny, zakłada też instalację do alarmu, telefonu, internetu, TV - ale stwierdził, że odgromówki nigdy nie robił i nie umie (co m.zd. też o nim dobrze świadczy - że się przyznaje od razu i nie zabiera za coś, czego nie potrafi). No, ale kładą nam dachówki - i to chyba jest ten moment na zrobienie piorunochronu. Polećcie kogoś. Dzięki. Joasia. Ja również proszę o fachowca od piorunochronów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieczara 23.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Smile! You are in Google Camera http://maps.google.com/maps Należy wybrać po prawej stronie "Satellite", wpisać Warszawa, Poland i potem zoomnąć Babice po lewej (mapę przesuwa się myszką). Pewnie nie wszyscy będą mieli swoje domki, ale... Frajda jest! Pozdrawiam. Pieczara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 23.06.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 BabiceBabice w zbliżeniuSzkoła w Babicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.06.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Babice Babice w zbliżeniu Szkoła w Babicach Fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syropinka 23.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Karorka...problemy z pradem to przede wszystkim wysoki koszt jego podlaczenia... energetyka wyliczyla nam na 30.000zl, bo do slupa od dzialki jest jakies 150m chyba i nikt przed nami sie nie stara o podlaczenie. Zasugerowali nam napisac do gminy, zebymoze sie dolozyli albo co, bo "gminy zadaniem jest zaspokajanie podstawowych potrzeb mieszkancow rowniez w zakresie dostarczania energii". No i tyle, napisalismy pismo do gminy i czekamy na odpowiedz. Ale jak dzwonilam do gminy do dzialu nwestycji zeby wstepnie sprawe obgadac to pewna pani powiedziala mi, ze to niemozliwe zeby gmina finansowala podlaczenie pradu. Czekamy na dalszy rozwoj sytuacji. Poczytalam troche na forum o tego typu problemach ale chyba nie ma jednej nalepszej metody walki z zawilosciami prawnymi i tymi roznymi urzedami...nie poddajemy sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 24.06.2005 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Karorka...problemy z pradem to przede wszystkim wysoki koszt jego podlaczenia... energetyka wyliczyla nam na 30.000zl, bo do slupa od dzialki jest jakies 150m chyba i nikt przed nami sie nie stara o podlaczenie. Zasugerowali nam napisac do gminy, zebymoze sie dolozyli albo co, bo "gminy zadaniem jest zaspokajanie podstawowych potrzeb mieszkancow rowniez w zakresie dostarczania energii". No i tyle, napisalismy pismo do gminy i czekamy na odpowiedz. Ale jak dzwonilam do gminy do dzialu nwestycji zeby wstepnie sprawe obgadac to pewna pani powiedziala mi, ze to niemozliwe zeby gmina finansowala podlaczenie pradu. Czekamy na dalszy rozwoj sytuacji. Poczytalam troche na forum o tego typu problemach ale chyba nie ma jednej nalepszej metody walki z zawilosciami prawnymi i tymi roznymi urzedami...nie poddajemy sie:) Nie znam Twojej sytuacji, ale spróbuj może załatwiać przez któregoś z lokalnych elektryków z tzw. "dojściami". Wybierz któregoś z bardziej znanych w okolicy, niech powęszą w Twojej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 24.06.2005 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Smile! You are in Google Camera http://maps.google.com/maps Należy wybrać po prawej stronie "Satellite", wpisać Warszawa, Poland i potem zoomnąć Babice po lewej (mapę przesuwa się myszką). Pewnie nie wszyscy będą mieli swoje domki, ale... Frajda jest! Pozdrawiam. Pieczara. Po wejściu na stronkę wiesza mi się komp..... Szkoda, a próbowałem trzy razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieczara 24.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Po wejściu na stronkę wiesza mi się komp..... Szkoda, a próbowałem trzy razy. Szkoda, niestety nie umiem pomóc. Może to wina przeglądarki? Musi być nowsza wersja IE>5.5, a Firefox chyba jakikolwiek, bo sam nie mam najnowszego, a działa. I pewnie jeszcze jakas obsługa apletów Java albo innych ActiveX, z tego to już zupełny lajkonik jestem... A to w jaki sposób jprzedworski zrobił linki do konkretnych obiektów, to jakiś majstersztyk Powodzenia Pieczara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts