peilin 15.07.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Nie wiem jak jest w waszej gminie, ale u nas w sprawie planow kanalizacji na przyszly rok nic nie wiadomo. Na razie koncentruja sie na planach na ten rok, a dalej nie wiadomo. W zwiazku z tym szambo bedzie jedna z ostatnich prac przed przeprowadzka, bo moze sie uda obyc bez tego.PozdrawiamIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 15.07.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 a nie nie , że w najbliższym czasie to mowy niet;) Ale ja tak w przyszłej pięciolatce wiedziec chce. Albo ewentualnie czy kiedykolwiek planuja. Bo jak tak to nie ma co robić oczyszczalni wogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 15.07.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Nie wiem jak jest w waszej gminie, ale u nas w sprawie planow kanalizacji na przyszly rok nic nie wiadomo. Na razie koncentruja sie na planach na ten rok, a dalej nie wiadomo. Pan na Kurowskiego objaśnił mi, że gmina koncentruje się teraz na kanalizacji bo w kwestii wodociągów to ma już osiągi w postaci procentów i ilości podłączonych. Teraz te procenty i ilości podłączonych muszą pojawić się w temacie kanalizacji, więc jak to się popularnie mówi na dzień dzisiejszy na wodociąg nie mam co liczyć, choć miał się pojawić już w zeszłym roku. Mnie to akurat średnio grzeje bo w studni wody w bród. No i tak to wygląda to gminne planowanie. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babiczanin 16.07.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Poszukuję ekipy do wykonania instalacji c.o. Najlepiej z okoli st.babic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babiczanin 16.07.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Szukam również ekip do kolejnych etapów tj. inst.elektrycznej i tynków. Jeżeli ktoś zna takie warte polecenia to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 18.07.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 przeszkadzajka nam powiedzieli w gminie, ze kanalizacja jest planowana za jakies 4 lata w Topolinie, ale tak naprawde to jest tak odlegly termin ze zupelnie o tym nie myslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Przeszkadzajka Wybierz się do Eko-Babic i na dole wisi plan na najbliższe parę lat, a i zdaje się że na stronie gminy też chyba można go znaleźćPozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 18.07.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wracam do tematu "internet". Ostatnio Skynet rozwiesił swoje plakaty w naszym rejonie. To sieć radiowa WiFi 2,4 GHz. Ceny na ten rejon (z VAT):128k = 58zł, 320k = 94zł, 640k = 153złJaka jakość, nie wiem. Namiary: http://www.skynet.net.plUwaga: ceny na stronie dotyczą innego rejonu - Osiedla GórczewskaW Babicach jest gorzej. Najbliższy access point chyba w Zielonkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 19.07.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Czy ktoś interesował się roletami zewnętrznymi - konkretnie systemami do zabudowy RKS lub SKS i ma już jakieś rozeznanie w rynku. Do jakiej firmy warto się zgłosić? Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 19.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 http://www.anwis.com.pl. Biorę od nich rolety zewnętrzne dla swoich klientów. Dobra jakość i dobra cena. Kilka podstawowych kolorów, pozostałe za dopłatą. W zależności od rolety (wielkość) robią na 35mm, 41mm i 50mm oraz 75mm ale te ostatnie jako bramy garażowe. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 20.07.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Tatko, Co to są za wymiary, które podajesz - może to w cm? Masz firmę budowlaną czy montujesz rolety? Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 20.07.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Wymiary w mm to wymiary profilu aluminiowego z którego wykonana jest roleta. Rodzaj profilu uzależniony jest o wymiarów rolety, np z profilu 35 mm wykonywane są rolety do około max powierzchni 6 m2, 40 mm o powierzchni do 7 m2. Mogą być sterowane ręcznie lub poprzez system radiowy lub elektryczny. Próbuję żyć z usług budowlanych, między innymi z rolet zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 20.07.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Zdziebdzio 4 lata jeju to migiem jak na mój gust. Ja myslałam ,że jesli wogóle to za 24;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 21.07.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Jedni już zbudowali, inni budują, inni będą zaczynać - pytanie, gdzie polecacie obecnie brać bloczki fundamentowe, stal i beton do fundamentów - Kwirynów - Z góry dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 21.07.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 bloczki brałam z Normy w Babicach, a beton towarowy z Bosta Beton na powązkowskiej w w-wie - super obsługa, terminowi itp, ceny tak naprawdę znacznie odbiegają na korzyść klienta od tych podanych na www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 21.07.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Jedni już zbudowali, inni budują, inni będą zaczynać - pytanie, gdzie polecacie obecnie brać bloczki fundamentowe, stal i beton do fundamentów - Kwirynów - Z góry dzięki. Pozdrawiam. Ja dostałam lepszą cenę na bloczki w składzie w Izabelinie - niższą niż w Normie. Beton brałam od Kucharskiego z Mościsk - dobry i niedrogo. Skład w Izabelinie też od niego bierze - ta sama cena. Tel.0503071580 Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 21.07.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ankalenka,Czy jesteś zadowolona z materiału na więźbę? Szukam właśnie tartaku i chciałam skorzystać z namiaru jaki dałaś na Wyrazów.KrzysiekSw,Czy mógłbyś dać namiar na tartak w Sokołowie? Czy w Zielonkach jest skład tartaczny? Pozdrawiam:lol: jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 21.07.2005 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ankalenka, Czy jesteś zadowolona z materiału na więźbę? Szukam właśnie tartaku i chciałam skorzystać z namiaru jaki dałaś na Wyrazów. KrzysiekSw, Czy mógłbyś dać namiar na tartak w Sokołowie? Czy w Zielonkach jest skład tartaczny? Pozdrawiam:lol: jj Namiary na tartak: Osiński Piotr, Nieciecz k. Sokołowa Podlaskiego, tel. 0-507-293-505, tel/fax 025 781-17-63 W Zielonkach ładne drzewo, ale drogie. Jedni już zbudowali, inni budują, inni będą zaczynać - pytanie, gdzie polecacie obecnie brać bloczki fundamentowe, stal i beton do fundamentów - Kwirynów - Z góry dzięki. Pozdrawiam. Bloczki, stal - Norma, beton - TU-BET (Górczewska)- sam beton, cenowo bez rewelacji (choć też należał do tańszych), ale bardzo zaoszczędziłem na pompie ( czy jak to się tam nazywało...) do zalewania stropów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 22.07.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 jj, moje zadowolenie z drewna na więźbę utrzymuje się na wysokim poziomie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.07.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam Babice Może ktoś z Was mógłby mi polecić wykonawcę podbitki? Szukam i szukam... Pozdrawiam! Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts