MarcinM 26.08.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Hej, jeśli chodzi o piach, torzystam z człowieka w Lesznie - 604091785. Z innej beczki - powoli kończę się wykańczać Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany dobrą i rozsądną cenowo ekipą, to wiem, że będą dostępni w październiku . U mnie robili ocieplenie poddasza, gipsy, malowanie, płytki, rozsączenie deszczówki i ogrodzenie. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Monis, gratuluje chałupy, wszystko piękne i takie duuuże! A kiedy będzie można zobaczyć te super okna? MarcinM, mogę poprosić kontakt do tej ekipy? Poproszę, na priv. dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 26.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Informacja o ekipie poszła Teraz mam zagwozdkę z ociepleniem - możecie polecić kogoś od ocieplenia i tynkowania na zewnątrz? Będę wdzięczny za namiary na priv. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Jareko moze to i prozne, ale jestesmy zachwyceni i twierdzimy, ze sa to najladniejsze okna jakie kiedykolwiek widzielismy!!! Przecie lipy bym nie polecił ..... I chcemy zlozyc oficjalne podziekowania dla Ciebie i dla Starego, Cała przyjemnośc po naszej stronie, ale jeszcze nie skończyliśmy przecież..... .a takze zlozyc nieoficjalna propozycje ochczenia okienek jakims godnym tego trunkiem!!!!!! A to podoba mi sie najbardziej, nawet przed zakończeniem montażu Krzysztof alkohol juz sie mrozi w takim razie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Monis, gratuluje chałupy, wszystko piękne i takie duuuże! A kiedy będzie można zobaczyć te super okna? MarcinM, mogę poprosić kontakt do tej ekipy? Poproszę, na priv. dziekuje pozdrawiam Zelijka dziekuje!!!!! A co do zdjec, to wlsanie jade na budowe je zrobic ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 26.08.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Sąsiad, to Ty? Tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 26.08.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Krzysiu, Obejrzałam sobie z ciekawości stronę Optiroca bo chciałam zrozumieć dlaczego nigdzie mi go nie proponowano. Rzeczywiście pustaczek fajny ale to jest Teriva I. W Terivie I -bis jest inny rozstaw belek (45cm) i zupełnie inne pustaki. Też mają cztery dziury, tylko że w dwóch rzędach. W hurtowniach owszem są takie pustaki ale z żużlobetonu a u producenta czeka się około 14 dni bo nie ma belek na składzie. Znalazłam bardzo fajne pustaki od ręki w Jankach - firma Elbet. Pustaki ładne, równe - moim majstrom się podobały. Przy okazji opowiedzieli mi jak kiedyś dostali belki stropowe. Po montażu na dachu belki zaczęły się wyginać. Po reklamacji okazało się, że beton jest dwudniowy. Facet zaproponował żeby położyli belki pod płotem to dojdą. Pozdrowionka jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 26.08.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Moniś, Jareko, Opowiedzcie coś więcej o tych oknach bo wstęp był bardzo zachęcający MarcinM, Czy ja też mogę poprosić o namiary na ekipę wykończeniową. Przyda się w przyszłym roku. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tina i Henio 26.08.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Hej,Wlasnie rozszalowalismy strop (trzyma sie) i mamy ponad 200 "wolnych" stempli o dlugosci ok. 3 - 3,1mzainteresowanych prosimy o kontakt na priv lub pod nr 0504111442pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 29.08.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witajcie Czy możecie polecić mi jakiegoś sensownego geodetę do wykonania mapy do celów projektowych? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Cierpliwie czekam na zdjecia Monis okien i dzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 30.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czy ktoś z Szanownych Sąsiadów móglby polecić porządnych wylewkarzy? Takich, co to nie boją się pozamiatać, w razie potrzeby - trochę podkuć, rozlożyć folię i styropian i użyć mixokreta? Bardzo proszę o namiary. Pozdrawiam. Joasia. P.S. Dla tych, co czytali nasze przejścia z dachem - mamy wreszcie piękny dach. Po czwartym ukladaniu. Ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czy ktoś z Szanownych Sąsiadów móglby polecić porządnych wylewkarzy? Takich, co to nie boją się pozamiatać, w razie potrzeby - trochę podkuć, rozlożyć folię i styropian i użyć mixokreta? Bardzo proszę o namiary. Pozdrawiam. Joasia. P.S. Dla tych, co czytali nasze przejścia z dachem - mamy wreszcie piękny dach. Po czwartym ukladaniu. Ufff... Joasiu masz ogromne wymagania!!! My od panow od wylewek kiedy mieli wyniesc pare rzeczy z garazu uslyszelismy, ze oni nie sa od noszenia, tylko od betonow Nam robil Einmund z forum - on jest w porzadku, ale do ekipy mamy pewne zastrzezenia, np. o bezmyslnosc, no ale oni byli od wylewek, a nie od myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ach no i gratuluje dachu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 30.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a propos wylewek jaka powinna byc wylewka zeby po polozeniu podlogi np. plytek okno tarasowe bylo na odpowiedniej wysokosci - nie wiem jak to okreslic u nas tez bedzie robila ekipa Eidmunda i w zwiazku z tym obawiam sie troche tej bezmyslności a beda mieli do wyniesienia troche dachowek - ciekawe jak zareaguja tak sobie pomyslalam ze dobra ekipe mozna poznac tez po tym czy jest gotowa zrobic cos poza swoim zakresem - u nas tynkarze przenosili te pare dachowek i nie pisneli nawet slowkiem ze oni sa tylko od tynkow Monis - ladne okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 30.08.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No bo my już z Eimundem mieliśmy wlaśnie do czynienia... Tyle osób jest Nim zachwyconych... Może ja naprawdę za dużo sobie wyobrażam? Polećcie kogoś, dobrzy ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a propos wylewek jaka powinna byc wylewka zeby po polozeniu podlogi np. plytek okno tarasowe bylo na odpowiedniej wysokosci - nie wiem jak to okreslic u nas tez bedzie robila ekipa Eidmunda i w zwiazku z tym obawiam sie troche tej bezmyslności a beda mieli do wyniesienia troche dachowek - ciekawe jak zareaguja tak sobie pomyslalam ze dobra ekipe mozna poznac tez po tym czy jest gotowa zrobic cos poza swoim zakresem - u nas tynkarze przenosili te pare dachowek i nie pisneli nawet slowkiem ze oni sa tylko od tynkow Monis - ladne okna Dziekuje Karorka no to sie nasluchacie!!!! Oni zdecydowanie nie sa od noszenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Karorka jeszcze jedno: uczulcie ich na kable elektryczne!!! NAm kilka zabetonowali i trzeba bylo kuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 30.08.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Moniś, a co to za okna? I drzwi wejściowe piękne... a ten na zdjęciu "montaż alarmu" dziwnie znajomy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Moniś, a co to za okna? I drzwi wejściowe piękne... a ten na zdjęciu "montaż alarmu" dziwnie znajomy.. Ankalenka dziekuje bardzo!!! W koncu budowa zacznie sie sama pilnowac i Zbych ma w tym swoj duzy udzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts