nielubianyprzezadmina 11.09.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ....nie ma się czego bać, jeśli trzosików z groszem moc ..wejścia z przyłączem wod. do pomieszczenia gospodarczego, garażu ( oczywiście nie na środku ), kotłowni ( ale coby nie za blisko gazu !), no i raczej nie na róg budynku ! Sprawy przyłączy wod. - kan. ( o ile masz kanał ) załatwiasz w Eko - Babicach na terenie oczyszczalni. Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krol 11.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witam,jak to na samym poczatku bywa (patrz poczatek tego postu) ja również poszukuje dzialeczki w rozsądnej cenie z dobrym (szybkim połączeniem z Wa-wą) i w okolicy bez planowanej drogi ekspresowej lub tym podobnej. Jezeli macie jakieś informacje na ten temat to proszę o informacje na forum lub priva ([email protected]) Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 11.09.2005 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ....nie ma się czego bać, jeśli trzosików z groszem moc ..wejścia z przyłączem wod. do pomieszczenia gospodarczego, garażu ( oczywiście nie na środku ), kotłowni ( ale coby nie za blisko gazu !), no i raczej nie na róg budynku ! Sprawy przyłączy wod. - kan. ( o ile masz kanał ) załatwiasz w Eko - Babicach na terenie oczyszczalni. Pozdro J Jerzysio.......to.....Ty? Ten sam podpis, ale jakby login się zmienił - jakaś podpadziocha była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielubianyprzezadmina 12.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ...si, si zbanowany za politykę ...to chyba represje za moją opinię nt. admina wygłoszoną podczas spotkania Muratora Pozdro J ...a za nami pierwszy weekend spędzony w Lipkowie we własnym domu.. ale roboty ( głównie porządkowej ) huuuuuuuuk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jerzysio wielkie gratulacje w takim razie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 12.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam Was ,zaczynam budowę w Borzęcinie Dużym i cała jestem w strachu na początek proszę Was uprzejmie o namiary na rozsądnego hydraulika ,podobno już na początku musi zdecydowac gdzie mają być przepusty Hydraulik- Roman Zaniewicz 0693127454. Rozprowadzał u mnie kanalizację. Jest w porządku. Jerzysio - rozumiem, że Leon z Katowic ale taki spokojny człowiek? Jeszcze raz uprzejmie poproszę o jakiś cynk na kominkowego. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 12.09.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem formum. W kwietniu kupilam działkę w Koczargach Starych - rolną. Plan zagospodarownia przestrzennego jest w trakcie zmiany i jak sie dowiadywałam wszystko wskazuje na to iż będzie zmieniony do 31-03-2006. Mam taka nadzieję Działka mieści się za gimnazjum i wiem, że w ostatnich miesiąca ich właścicielka sprzedała jeszcze kilka . Między innymi kupiła ją Pani z Urzędu Gminy w Babicach więc chyba wie co robi. Jeszcze raz witam Wszystkich i dołączam do GRUPY BABICKIEJ A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchefka 12.09.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam Od kilku miesięcy jestesmy wlascicielami dzialki, na ktorej w przyszlosci - mam nadzieje, ze nie upiornie dalekiej - stanie nasz dom. Dzialaka miesci sie w Wojcieszynie, stopniowo coraz bardziej zacynaja mnie interesowac tematy czysto techniczne, wiec od czasu do czasu bede was podpytywac, a na pewno systematycznie podczytywac Pozdrawiam i do nastepnego razu marchefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 12.09.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 witam nowe grupowiczki a szczegolnie przyszla nowa sasiadke z koczarg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 12.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jerzysio gratulacje (oczywiscie nie z powodu zbanowania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 12.09.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jeszcze raz uprzejmie poproszę o jakiś cynk na kominkowego. moze sprobuj forumowego Darka B co prawda nie zawsze odpowiada na posty ale zadzwon do niego, najlepiej wieczorem my radzilismy sie go w kilku sprawach m.in przy budowie komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielubianyprzezadmina 12.09.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ..dzięki ...i kąpanko nawet było pod prysznicem, a cooooooo ....a w gminie, chyba po 20.09 będzie wyłożona aktualizacja planu. Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ditu 12.09.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Wiam,Ja z sasiedniego forum - kampinos, czy mozecie mi ktos polecic sprawdzona ekipe do tynkow wew cem-wap? Sprawa jest dosc pilna.Pozdrawiam serdecznie,Ditu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ..dzięki ...i kąpanko nawet było pod prysznicem, a cooooooo ....a w gminie, chyba po 20.09 będzie wyłożona aktualizacja planu. Pozdro J .....pozazdroscic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Ankalenko czy juz zamawialiscie kostke granitowa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frezja 12.09.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 czy ktos moze polecic kogos do zdjecia humusu pod budynek na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 13.09.2005 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Jerzysio, ale Ci fajnieee Gratulacje! Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 13.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 czy ktos moze polecic kogos do zdjecia humusu pod budynek na działce kilka namiarów podawanych na tym forum Sprzęt do robót ziemnych ( + piasek, etc. ) ma p. Darek Odolański - 601 235 071, tel./fax 7259519 501 497 325, Wojcieszyn - korzystałem sensowny facet (za wyrównanie działki zapłaciłem 250) cena od 90 za godzinę Pojazd marki "Ostrówek": Roman Dobies 0-604-254-950 Koparka: p. Waldek 601 704 593 Dariusz Iwański 0-501 198 755. Namiary na koparke: 602 30 30 63 filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.09.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Joasia, Moniś ...nio, fajowo, zwłaszcza jak człek wieczorem, po dniu pełnym pracy w nowym domu, kolorem ciała podobny do murzyna ( czy to aby nie dyskryminacja ), zmęczon człek i nawet na "dupie" ( czy to aby nie wulgaryzm pierwszej wody ) nie ma siły usiąść, narzekając na przepisy podat... ( opppppps, to znowu polityka ) ...ale za to pierwszy prysznic we własnej chałupie wart jest tego Pozdro J PS ...okazuje się, że za "no" ukrywa się potoczne określenie tylnej dolnej części ciała, które to określenie sprawne narzędzie admina zamieniło w cosik takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 15.09.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Zajrzyjcie na str.66 ostatniego muratora (numero 10). Chyba nasz Jerzysio nie jest jednak tak tępiony za jakiego chce uchodzić . Niestety czasy podziemnej działalności politycznej odeszły w niebyt. Pozdrawiam serdecznie jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts