Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

....nie ma się czego bać, jeśli trzosików z groszem moc :D

..wejścia z przyłączem wod. do pomieszczenia gospodarczego, garażu ( oczywiście nie na środku :wink: ), kotłowni ( ale coby nie za blisko gazu !), no i raczej nie na róg budynku !

Sprawy przyłączy wod. - kan. ( o ile masz kanał ) załatwiasz w Eko - Babicach na terenie oczyszczalni.

Pozdro

J

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

jak to na samym poczatku bywa (patrz poczatek tego postu) ja również poszukuje dzialeczki w rozsądnej cenie z dobrym (szybkim połączeniem z Wa-wą) i w okolicy bez planowanej drogi ekspresowej lub tym podobnej. Jezeli macie jakieś informacje na ten temat to proszę o informacje na forum lub priva ([email protected])

Pozdrowka

....nie ma się czego bać, jeśli trzosików z groszem moc :D

..wejścia z przyłączem wod. do pomieszczenia gospodarczego, garażu ( oczywiście nie na środku :wink: ), kotłowni ( ale coby nie za blisko gazu !), no i raczej nie na róg budynku !

Sprawy przyłączy wod. - kan. ( o ile masz kanał ) załatwiasz w Eko - Babicach na terenie oczyszczalni.

Pozdro

J

Jerzysio.......to.....Ty?

Ten sam podpis, ale jakby login się zmienił :wink: - jakaś podpadziocha była?

Witam Was ,zaczynam budowę w Borzęcinie Dużym i cała jestem w strachu :D :D na początek proszę Was uprzejmie o namiary :D na rozsądnego hydraulika ,podobno już na początku musi zdecydowac gdzie mają być przepusty

Hydraulik- Roman Zaniewicz 0693127454. Rozprowadzał u mnie kanalizację. Jest w porządku.

Jerzysio - rozumiem, że Leon z Katowic ale taki spokojny człowiek?

Jeszcze raz uprzejmie poproszę o jakiś cynk na kominkowego.

Pozdrawiam

jj

witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem formum. W kwietniu kupilam działkę w Koczargach Starych - rolną. Plan zagospodarownia przestrzennego jest w trakcie zmiany i jak sie dowiadywałam wszystko wskazuje na to iż będzie zmieniony do 31-03-2006. Mam taka nadzieję :D Działka mieści się za gimnazjum i wiem, że w ostatnich miesiąca ich właścicielka sprzedała jeszcze kilka . Między innymi kupiła ją Pani z Urzędu Gminy w Babicach więc chyba wie co robi.

Jeszcze raz witam Wszystkich i dołączam do GRUPY BABICKIEJ :D :D :D

A.

Witam

Od kilku miesięcy jestesmy wlascicielami dzialki, na ktorej w przyszlosci - mam nadzieje, ze nie upiornie dalekiej - stanie nasz dom. Dzialaka miesci sie w Wojcieszynie, stopniowo coraz bardziej zacynaja mnie interesowac tematy czysto techniczne, wiec od czasu do czasu bede was podpytywac, a na pewno systematycznie podczytywac :)

Pozdrawiam i do nastepnego razu

marchefka

czy ktos moze polecic kogos do zdjecia humusu pod budynek na działce

kilka namiarów podawanych na tym forum

Sprzęt do robót ziemnych ( + piasek, etc. ) ma p. Darek Odolański - 601 235 071, tel./fax 7259519

501 497 325, Wojcieszyn - korzystałem sensowny facet (za wyrównanie działki zapłaciłem 250) cena od 90 za godzinę

Pojazd marki "Ostrówek": Roman Dobies 0-604-254-950

Koparka: p. Waldek 601 704 593

Dariusz Iwański 0-501 198 755.

Namiary na koparke: 602 30 30 63

filipek

Joasia, Moniś

...nio, fajowo, zwłaszcza jak człek wieczorem, po dniu pełnym pracy w nowym domu, kolorem ciała podobny do murzyna ( czy to aby nie dyskryminacja :wink: ), zmęczon człek i nawet na "dupie" ( czy to aby nie wulgaryzm pierwszej wody :roll: :wink: ) nie ma siły usiąść, narzekając na przepisy podat... ( opppppps, to znowu polityka :lol: 8) )

...ale za to pierwszy prysznic we własnej chałupie wart jest tego :D

Pozdro

J

PS

...okazuje się, że za "no" ukrywa się potoczne określenie tylnej dolnej części ciała, które to określenie sprawne narzędzie admina zamieniło w cosik takiego :lol: :lol: :lol: