Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy macie jakieś info do dobrego (taniego) elektryka ? A może kogoś kto taki projekt wykona ?.

Prześlę ci na priva namiary elektryka, który nam robił. To właściwie sporawa firma z Sochaczewa, ale nie są drodzy. Zrób przetarg i negocjuj ceny - da się. A przynajmniej dowiesz się jak z tym projektem. Ja miałem już komfort, bo w trakcie budowy energetyka się ruszyła i okablowała całą okolicę. Prąd mają wszystkie działki, nawet te bez budowy. Ale zaczynałem na agregacie benzynowym.

Pozdrawiam.

pjj,

oczywiscie ze Cieszy mnie Twoja inwestycja ...a jezeli jestes przywiazany do nicka i masz/miales cos wspolnego z 3-ma diamentami to ..... swiat jest maly ;-)

wracajac do adremu :

- gazownika nie mam ...jeszcze nie robilem gazu

- elektryka wlasnie cwicze ...ale czy on dobry .... projekt przylacza bedzie kosztowal okolo 1300 zl - Kaszuba 600 475 815

Gdzie te dzialke w Kluadynie masz ? chociaz u nas wszedzie piknie ;-)

Yoric

pjj,

oczywiscie ze Cieszy mnie Twoja inwestycja ...a jezeli jestes przywiazany do nicka i masz/miales cos wspolnego z 3-ma diamentami to ..... swiat jest maly ;-)

wracajac do adremu :

- gazownika nie mam ...jeszcze nie robilem gazu

- elektryka wlasnie cwicze ...ale czy on dobry .... projekt przylacza bedzie kosztowal okolo 1300 zl - Kaszuba 600 475 815

Gdzie te dzialke w Kluadynie masz ? chociaz u nas wszedzie piknie ;-)

Yoric

Czy cena projektu przyłącza to razem z ZUD-em i resztą dokumentów do pozwolenia na budowę linii ?

Sąsiadom z Babic polecam niezłą stronę o drogach w Warszawie, ponieważ są tam informacje o s-8, Górczewskiej itd, więc od czasu do czasu można zajrzec, bo to bliskie nam tematy:

http://www.siskom.waw.pl/aktualnosci.htm

Poza tym dobra wiadomość dotyczaca drogi Warszawa-Leszno na:

http://www.babice-stare.waw.pl/index2.php

Wobec tego jeszcze raz

Z checia sie przylacze do grupy babickiej

Jestesmy wlascicelmai dzialeczkiw w Kwirynowie przy ulicy Swierkowej i w nastepnym roku planujemy budowe. A narazie zalatwiamy paierki:)). Mamy juz wszystko oprocz wylaczneia z produkcji rolnej. Niedlugo wiec skladamy wniosek o pozowlenie. Wypadaloby w tym miesjcu zaytac grupowiczow o namiary na jakas solidna grupe ktora buduje w tej okolicy?.

Pozdrawiam

Pawel N.

z zycia wziete

grupa polakow ( dobrze mi znana) w ktrej jedna osoba buduje dom. jest spotkanie. Chlopak ktory buduje dom zadaje pytznie: "Czy znacier jakiegos dobrego tynkarza?" - Cisza.

Kilka dni pozniej ...ta sama grupa...

Chlopak mowi: "Znalazlem dobrego tynkarza za tyle i tyle..". Rozpoczyn asie dyskusja o przeplacaniu" Głupis jestes...ja znam za tyle i tyle" itd itd. Czy to jest tylko cecha Polakow? POZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA.

Pawel, nie denerwuj się tak. :D Większość osób pisze w pracy - jak zadasz pytanie w sobotę, to odpowiedzi spodziewaj się koło południa w poniedziałek. Z reguły.

Po drugie - poszukaj najpierw - było sporo postów o tym, że ktoś poleca swoją ekipę - napisz do tych osób na priva.

Po trzecie - my jesteśmy z naszej ekipy b. zadowoleni - niedrodzy i bardzo solidni. Tylko co z tego, skoro mają już nagrane na przyszły rok dwie budowy od podstaw plus trzy do wykańczania, w tym jedną naszą. Nie polecam Ci ich więc, bo na przyszły rok i tak są nieuchwytni.

Trzymaj się - i witaj w Babickiej. 8)

Joasia.