Whisper 21.09.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Drodzy forumowicze warszawsko-okoliczni, może byśmy się w ten weekend spotkali w Lolku, bo dawno już nic ogólnostolicznego nie było? Jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 22.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Jj, dzięki za pomoc. Czy naprawdę nikt więcej nie robił tarasu? Nie bądźcie tacy, przyznajcie się - i pomóżcie. W poniedziałek przyjeżdża nasz majster i musi zacząć robić ten taras. A kierownik dalej w szpitalu... Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 22.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Drodzy forumowicze warszawsko-okoliczni, może byśmy się w ten weekend spotkali w Lolku, bo dawno już nic ogólnostolicznego nie było? Jacyś chętni? A tak konkretniej? bo generalnie jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 22.09.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Czy macie jakieś info do dobrego (taniego) elektryka ? A może kogoś kto taki projekt wykona ?. Prześlę ci na priva namiary elektryka, który nam robił. To właściwie sporawa firma z Sochaczewa, ale nie są drodzy. Zrób przetarg i negocjuj ceny - da się. A przynajmniej dowiesz się jak z tym projektem. Ja miałem już komfort, bo w trakcie budowy energetyka się ruszyła i okablowała całą okolicę. Prąd mają wszystkie działki, nawet te bez budowy. Ale zaczynałem na agregacie benzynowym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 22.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Prześlę ci na priva namiary elektryka, który nam robił. Tez poprosze. Moj post w tej sprawie na poprzedniej stronie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 22.09.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 dla poszukujacych elektrykow pod koniec strony 50 sa namiary m.in. na D. Bialobrzeskiego ktory robil u nas przylacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 22.09.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Karorka: Dzieki. Nie wiem jak to sie stalo, ze przoczylem. Kontakty zanotowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 22.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 pjj, oczywiscie ze Cieszy mnie Twoja inwestycja ...a jezeli jestes przywiazany do nicka i masz/miales cos wspolnego z 3-ma diamentami to ..... swiat jest maly wracajac do adremu : - gazownika nie mam ...jeszcze nie robilem gazu - elektryka wlasnie cwicze ...ale czy on dobry .... projekt przylacza bedzie kosztowal okolo 1300 zl - Kaszuba 600 475 815 Gdzie te dzialke w Kluadynie masz ? chociaz u nas wszedzie piknie Yoric Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 22.09.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Yoric, Prawde powiedziawszy sledzac Twoje wypowiedzi coraz mniej mialem watpliwosci, ze Ty to Ty...... Swiat jest maly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Excalibur 22.09.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 pjj, oczywiscie ze Cieszy mnie Twoja inwestycja ...a jezeli jestes przywiazany do nicka i masz/miales cos wspolnego z 3-ma diamentami to ..... swiat jest maly wracajac do adremu : - gazownika nie mam ...jeszcze nie robilem gazu - elektryka wlasnie cwicze ...ale czy on dobry .... projekt przylacza bedzie kosztowal okolo 1300 zl - Kaszuba 600 475 815 Gdzie te dzialke w Kluadynie masz ? chociaz u nas wszedzie piknie Yoric Czy cena projektu przyłącza to razem z ZUD-em i resztą dokumentów do pozwolenia na budowę linii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 23.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 pjj, Swiat maly a Klaudyn jeszcze mniejszy Excalibur, To jest cena za projekt przylacza ..ZUD osobno okolo 600 zl. Piszac linii miales na mysli przylacze ? czy linie ? Yoric Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 23.09.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Yoric, Tak, swiat jest maly. Ale nic nie mowiles, ze masz autostrade popowadzona zamiast gruntowej drogi dojazdowej pod dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Excalibur 23.09.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 pjj, Piszac linii miales na mysli przylacze ? czy linie ? Yoric Miałem na myśli kabel w dordze i skrzynke podlicznikiem. Licznikową każdy musi opłacić sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joga 23.09.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Sąsiadom z Babic polecam niezłą stronę o drogach w Warszawie, ponieważ są tam informacje o s-8, Górczewskiej itd, więc od czasu do czasu można zajrzec, bo to bliskie nam tematy: http://www.siskom.waw.pl/aktualnosci.htm Poza tym dobra wiadomość dotyczaca drogi Warszawa-Leszno na: http://www.babice-stare.waw.pl/index2.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 24.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Witam moze ktos mnie oswieci jak mam wysylac zeby moje posty szly na grupe babicka a nie na glowne?PozdrawiamPawel N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 24.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 raz sie ukazuje a raz nie o co w tym wszystkim chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 24.09.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Wobec tego jeszcze raz Z checia sie przylacze do grupy babickiejJestesmy wlascicelmai dzialeczkiw w Kwirynowie przy ulicy Swierkowej i w nastepnym roku planujemy budowe. A narazie zalatwiamy paierki:)). Mamy juz wszystko oprocz wylaczneia z produkcji rolnej. Niedlugo wiec skladamy wniosek o pozowlenie. Wypadaloby w tym miesjcu zaytac grupowiczow o namiary na jakas solidna grupe ktora buduje w tej okolicy?.PozdrawiamPawel N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 24.09.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 z zycia wzietegrupa polakow ( dobrze mi znana) w ktrej jedna osoba buduje dom. jest spotkanie. Chlopak ktory buduje dom zadaje pytznie: "Czy znacier jakiegos dobrego tynkarza?" - Cisza. Kilka dni pozniej ...ta sama grupa...Chlopak mowi: "Znalazlem dobrego tynkarza za tyle i tyle..". Rozpoczyn asie dyskusja o przeplacaniu" Głupis jestes...ja znam za tyle i tyle" itd itd. Czy to jest tylko cecha Polakow? POZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 25.09.2005 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Pawel, nie denerwuj się tak. Większość osób pisze w pracy - jak zadasz pytanie w sobotę, to odpowiedzi spodziewaj się koło południa w poniedziałek. Z reguły. Po drugie - poszukaj najpierw - było sporo postów o tym, że ktoś poleca swoją ekipę - napisz do tych osób na priva. Po trzecie - my jesteśmy z naszej ekipy b. zadowoleni - niedrodzy i bardzo solidni. Tylko co z tego, skoro mają już nagrane na przyszły rok dwie budowy od podstaw plus trzy do wykańczania, w tym jedną naszą. Nie polecam Ci ich więc, bo na przyszły rok i tak są nieuchwytni. Trzymaj się - i witaj w Babickiej. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 25.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 dzieki za informacje joasiuTak szczerze to wcale si enie denerwuje....jak naraie:)))) zobaczymy co bedzie dalejPozdrawiamPawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts