pawel_kwirynow 26.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Dla wszystkich zaintresowanych, ktorzy sa na etapie projektu budowalanego i jego adaptacji/przystosowania. Znalazlem fajna pania architekt. Ceny: adaptacja projektu do mich wymagan (dosc duzo zmian) 900; projekt zagospodarownai dzialki 700, szambo 140 - mysle ze ceny sa OK...chociaz zaraz powiecie ze mozecie polecic mi kogos kto robi duzo taniej. Babka robi w maire szybko i solidnie - specjalizuje sie w projektach Charkiewicza z Bialegostoku, ale robi tez inne projekty: Pani Januszko, ul. Polska 11; 602 46 447PozdrawiamPawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 26.09.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 dzieki za informacje joasiu Tak szczerze to wcale si enie denerwuje....jak naraie:)))) zobaczymy co bedzie dalej Pozdrawiam Pawel N moze i sie nie denerwujesz ale nerwowy albo raczej niecierpliwy to jestes ale ta nerwowosc-niecierpliwosc na pewno z uplywem budowy Ci przejdzie a do tego bedziesz przechodzil rozne stany od euforii po stan kompletnego zniechecenia ale wszystko jeszcze przed Toba a tak w ogole to witaj w naszej grupce tu raczej nie znajdziesz wypowiedzi typu "glupi jestes my zaplacilismy mniej" poza tym pamietaj ze taniej czesto ma w sobie duzo pulapek ale tez oczywiscie drogo nie znaczy lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 26.09.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 moja frustracja byla spowodwana tym iz mailem probelmy z wyslanie jakiegokolwiek posta na ta grupe...ale w koncu w sobote mi sie udalo:)))) Najgorszy jest pierwszy raz...a najwazniejsze peirwsze wrazenie....)) jak widze mialem i z jednym i z drugim problemy:) Karorka dzieki za slowa otuchy:)) Wiecie troszke wam zadroszcze ze juz sie tak daleko posuneliscie z tymi budowami. Moja zona czesto gdyba: "Ach jak to by bylo wspaniale gdyby nasz domek juz stal - chociaz w stanie surowym zamknietym:))). Pozdrawiam Pawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witajcie sąsiedzi, czy może ktoś z Was polecić brukarzy z naszych okolic? Dobrych i tanich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syropinka 26.09.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam serdecznie... |chcialam prosic o pomoc:potrzebuje namiary na uslugi dźwigowe, bo będą mi przwozić budę na budowę i trzeba ją postawić na ziemię. Dźwig najlepiej jak najbliżej Borzęcina Duzego. Dzięki za pomoc i mam nadzieję, że tym razem mi ktoś odpisze:)Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 26.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Cześć! Pamiętacie mnie jeszcze? Witam po długich wakacjach w swoim domu. Dopiero teraz zaczynam wierzyć, że to mój...nasz domeczek. , a nie jakaś agroturystyka. Nie pisałam, bo nie mamy kablowego łącza TP i zmuszeni jesteśmy do radiowego i do BlueConnect. Ale może i po tych trudnościach uda mi się powrócić, bo budowa jeszcze w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 27.09.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Kasiu, pewnie że pamiętamy Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Joasiu wyslalm Ci namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Cześć! Pamiętacie mnie jeszcze? Witam po długich wakacjach w swoim domu. Dopiero teraz zaczynam wierzyć, że to mój...nasz domeczek. , a nie jakaś agroturystyka. Nie pisałam, bo nie mamy kablowego łącza TP i zmuszeni jesteśmy do radiowego i do BlueConnect. Ale może i po tych trudnościach uda mi się powrócić, bo budowa jeszcze w toku. Kasiu ale niespodzianka Pozazdroscic tych wakacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 27.09.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Cześć! Pamiętacie mnie jeszcze? Witam po długich wakacjach w swoim domu. Dopiero teraz zaczynam wierzyć, że to mój...nasz domeczek. , a nie jakaś agroturystyka. Nie pisałam, bo nie mamy kablowego łącza TP i zmuszeni jesteśmy do radiowego i do BlueConnect. Ale może i po tych trudnościach uda mi się powrócić, bo budowa jeszcze w toku. Nie dośc ze pamietamy , to jeszcze podziwiamy przejezdzajac obok ( zekrac z za miedzy sie nie da bo drzewa teraz przysłaniaja) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Kasiu .....witam po przerwie ...i chciałem Wielce Szanowną Grupę poinformować, że mimo usilnych starań ze strony ad( )mina, coby polityka nie gościła na naszych stronach, MAMY zaprzyjaźnioną panią poseł Sejmu 2005 MD J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 28.09.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Hej, Pozdrawiam Koleżanki i Kolegów mieszkających kilka kilometrów blizej stolicy Jeśli ktoś szuka ekipy do wnętrz (g-k, gipsowanie, malowanie, płytki, ogrodzenie, klinkier itp), to moja ekipa po skończeniu u mnie niebawem będzie wolna. Mają dobre ceny i nie trzeba nad nimi stać. Namiary mogę wysłać chętnym na priv. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.09.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam serdecznie... |chcialam prosic o pomoc: potrzebuje namiary na uslugi dźwigowe, bo będą mi przwozić budę na budowę i trzeba ją postawić na ziemię. Dźwig najlepiej jak najbliżej Borzęcina Duzego. Dzięki za pomoc i mam nadzieję, że tym razem mi ktoś odpisze:) Pozdrawiam serdecznie U nas budę przewoził człowiek z Mościsk tel.0503071580 - Kucharski Marian. Miała nietypowe wymiary - duża i w kwadracie. Poradzili sobie. Można też wziąć transport z hurtowni - np. w Izabelinie lub z Ireko na Wólczyńskiej. Ale nasza buda ich przerosła. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 .....a w Lipkowie przybędzie utwardzona ulica Kontuszowa ..wczoraj zaczęły się prace i będzie można zorganizować uliczne 5-cio rundowe kryterium ulicami : Kontuszowa, Paschalisa, Mościckiego ze startem i Metą pod Stokrotką ( dla niezorientowanych nasz nowy supermarket - można płacić kartami ) o nagrodę Sołtysa - darmowa wycieczka po Puszczy Kampinoskiej Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 29.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 witam sąsiadów zza miedzy, mam do sprzedania pozostałości po ocieplaniu domku - 5 rolek (nienaruszonych) wełny isovera uni mata:180 mm - cena rolki 113 zł (ok. 19,8 zł/m2) - szt. 450 mm - cena rolki 104 zł (ok. 5,4 zł/m2) - szt. 2zainteresowanych proszę o kontakt na priva.lagerfeld. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.09.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KARORKA ...wstyd, sonsiadów zez Kampinosu to siem informuje o fajnych miejscach, a swoi to co ??? .... wew kąt ??? .... oj nieładnie ! ...już mi siem tu wyspowiadać J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 30.09.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Do MarcinMpoproszę o namiar na ekipę, którą polecasz najlepiej na [email protected].Z góry dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 30.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KARORKA ...wstyd, sonsiadów zez Kampinosu to siem informuje o fajnych miejscach, a swoi to co ??? .... wew kąt ??? .... oj nieładnie ! ...już mi siem tu wyspowiadać J a to mnie nakryles juz sie poprawiam i mam nadzieje ze wybaczysz tak naprawde to mialam juz dawno napisac o tym dworze ale jakos nie wyszlo a poniewaz kampinoszczaki poruszyli to wiec sie odezwalam ponizej tekst ktory tam zamiescilam: "ja moge polecic te kaplony we dworze (nie palacu ) - juz probowalismy - i wogole samo miejsce na urzadzenie np. obiadu rodzinnego nie jest to typowa restauracja ale codzienie w godz. 10-22 mozna wlasnie zjesc kaplony lub to co akurat we dworze ugotowano dwor przez kilka lat stal pusty a w zeszlym roku obecny wlasciel rozpoczal remont i w tej chwili dwor wglada juz calkiem przyjemnie choc na pewno jeszcze nie jedno jest tam do zrobienia wlasciciel jest pasjonatem heraldyki i organizuje gieldy szalcheckie, we dworze robi tez lekcje historii za nasza namowa kolezanka zrobila tam pierwsze urodziny swojej coreczki - koszt ok 40-45 zl/osoby (przystawki, zupa, drugie danie, kawa, napoje, ciasto, piwo niepasteryzowane) - jedzenie b. dobre - moze sa pewne niedociagniecia jesli chodzi o zastawe lub obsluge ale to nie jest restauracja - za to atmosfera jest b. domowa i sielankowa jest pokoj w ktorym dzieci moga sie soba zajac - zabawki, rysowanie troche sie rozpisalam ale mysle ze warto znac to miejsce aha i nie zrazajcie sie tym ze brama bedzie zamknieta - jest tam stroz i zawsze otworzy - brama jest jednoczesnie brama wjazdowa do przedsiebiorstwa ogrodniczego i zdaje sie ze wlasciciel dworu nie bardzo moze sie dogadac co do pozostawiania jej otwartej po godzinach pracy tej firmy" a dwor oczywiscie w Umiastowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.09.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 ...no, odpuszczone ...a o innych fajowskich miejscach proszę natychmiast meldować Pozdro J ...a może stworzymy ranking okolicznych atrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 30.09.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Jerzysio, wczoraj, parę minut po 17 przed drzwiami Twojego domu to byłeś Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts