ankalenka 30.09.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 spieszę donieść, że od wczoraj jesteśmy zameldowani w Lipkowie! wprowadzamy się za 3 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1000 30.09.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam, W przyszłym tygodniu ściągam humus i wytyczam fundamenty ,a w następnym zaczynam fundamenty. Działkę mam w Umiastowie. Nie wiem czy łapię się na grupę Babice ale jestem na pograniczu. pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 30.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 a tu jeszcze link do dworu w Umiastowie http://szlachcic.hbz.pl/main.html witaj Piter - ale sie wstrzeliles w temat umiastowski - bedziesz mial najblizej na kaplony Umiastow to chyba gmina Ozarow (moja rodzinna ) ale poniewaz grupa ozarowska chyba umarla smiercia naturalna to chetnie Cie przygarniemy w koncu Ozarow to i tak siedziba naszego ukochanego powiatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1000 30.09.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Dzięki za przygarnięcie i dobre słowo Czy można liczyć na namiary na składy budowlane z dobrymi cenami / Norma ??/ z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 spieszę donieść, że od wczoraj jesteśmy zameldowani w Lipkowie! wprowadzamy się za 3 tygodnie! Ankalenka gratulacje!!!!!!!! Pozazdroscic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 01.10.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ankalenka - ach, jak Ci dobrze... Też już bym tak chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 01.10.2005 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Siemka! Mnie też dawno nie było, ale urlopik i te rózne budowlane sprawy. Ogrodzonko się prawie skończyło, a i kartongipsy tylko dotrzeć. (dobrze, że koniec urlopu - wróci się do pracy - człowiek trochę odsapnie ) Na przyszły rok - malowanko, podłogi i glazurnik (no i parapetówka jakaś)- ten sezon - prawie zakończony. We wrześniu przyszłego roku dziecko ma iść do szkoły - zaplanowaliśmy, że już w Babicach. Witam serdecznie nowych. Ktoś wspominał o spotkanku Babickiej - może by tak - powiedzmy za tydzień - sobota, lub niedziela? Chętnych proszę o zgłoszenia, jak by było kilka osób to byśmy zabukowali ze dwa stoły "Pod Świerkiem" lub "W kamracie". Pozdrofki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 02.10.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 My chętnie na sobotę, i ze wskazaniem na Pod świerkiem (dzieciaki się chociaż sobą zajmą ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.10.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ankalenka Gratulacje dla Lipkowianki ...wew pniontek kole 17 , si, si....... Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 03.10.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Pniontek też pasi , może nawet bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 03.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Umiastów rzut beretem od Bozecina:) jak my Babice to Umiastów tyz może byc:) A my dalej w zawieszenieu:( Chieliśmy więcej ruszyć po operacji synka ale ta sie odkłada już od roku wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Działka nam już całkiem zarosła:( brzozy szumia;) a sasiedzi buduja sie na gwałt jak grzyby po deszczu i jak szaleni:) Moniś a gdzie link do twojej Zuk chatki??? chiłam poogladac co tam nowego a tu d........... Lipkowianko zazdroszcze zwłaszcza lokalizacji:) Nie wiem co nas podkusiło te pare lat temu........... a w Lipkowie też ogladalismy:( tylko beezdzietne ludzie inaczej niz dzietne mysla ech......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1000 03.10.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Wie ktoś może o jakimś baraku dla ekipy. Bardzo pilna sprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 03.10.2005 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Jak nie będzie więcej chętnych to przełożymy.... A jak tam u pozostałych grupowiczów postępy? Karorka, widziałem, że i u Was trochę ruchu było - kiedy okna? Misha - sąsiedzie, zaglądasz jeszcze na forum? - jak tam wasze sprawy się ułożyły, bo słyszałem, że były małe kłopoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 03.10.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Czy macie może jakiś pomysł, skąd wziąć dwa okienka do ścian szczytowych, ok. 50 cm na 50 cm (albo okrągłe?) jednoszybkowe, w ramie drewnianej, nieszczelne? Stryszek nieużytkowy wyszedł zbyt ciemny pomimo przeszklonego wyłazu kominiarskiego - i zamiast w szczytach lukarn wstawiać same kratki (wentylacja), wymyśleliśmy takie małe okienka. Gdzie się je kupuje? I czy to zapewni choć trochę wentylacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 03.10.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ankalenka Gratulacje dla Lipkowianki ...wew pniontek kole 17 , si, si....... Pozdro J ja akurat przejeżdżałam z dziecięciem z przedszkola na "budowę"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.10.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 ...no to następną razą zapraszam na herbatkę ( bo kuchnie tymczasową też już mamy ).... ...aaaaaa i lada chwila jeździć będziesz po prawie asfalcie po Kontuszowej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 03.10.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 No właśnie, to ma być asfalt czy ubity żużel hutniczy? za zaproszenie bardzo dziękuję , po przeprowadzce skorzystam, bo póki co pędzimy na złamanie karku do miasta żeby puścić opiekunkę od drugiego dziecka do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 03.10.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ankalenka ja tez gratuluje i tez zazdroszcze chyba uwineliscie sie najszybciej ze wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 03.10.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Karorka, widziałem, że i u Was trochę ruchu było - kiedy okna? no u nas troche ruchu bylo - instalacje tynki i wylewki zrobione, okna niby juz sa ale wykonawca czeka jeszcze na okladziny aluminiowe do ogrodu zimowego i dlatego sie przedluza a nie chcemy montowac na raty bo kto tego bedzie pilnowal a poza tym czekamy na pozwolenie na budowe gazociagu i wodociagu - pani w starostwie jest nie do ublagania - 2 miesiace i juz - wiec zostal nam jeszcze miesiac - chyba zdazymy przed zima - jesli zdazymy to bedziemy wykanczac przez zime, jesli nie to klania sie wiosna - wlasciwie to nigdzie nam sie nie spieszy ale fajnie byloby juz mieszkac blizej puszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 04.10.2005 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Ja o gazie w tym roku mogę już chyba zapomnieć - wliczając czas oczekiwania w Powiecie - powinienem mieć zielone światło na roboty gdzieś kole Bożego Narodzenia. Słuchajcie, wczoraj wieczorkiem musiałem jechać na działkę z latarką, bo córcia misia zostawiła - a jak ona i misio całą noc bez siebie.... - sąsiad, zobaczył, że ktoś się po ciemoku po działce kręci i wyleciał przeganiać "złodzieja". Dobrze mieć życzliwych sąsiadów, człowiek spokojniej śpi - a sąsidowi należy się chyba duuuuża wódka ( oczywiście bezalkoholowa) Z powodu ogromnego zainteresowania imprezą integracyjną termin jej organizacji przełożymy chyba w bliżej nieokreśloną przyszłość........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts