jj 20.10.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Paweł, Jeśli masz do zbudowania gazociąg i przyłącze to gazownia bardzo drogo wycenia projekt. Na rynku koszt projektu to ok.1200 zł brutto - w gazowni co najmniej ze dwa razy więcej. Zorientuj się ile będzie Cię kosztowało wykonawstwo, dodaj cenę projektu i obsługę geodezyjną w ZUD - ok.500-600 zł. W ten sposób będziesz miał porównanie z tym 4700 netto, które Ci proponuje gazownia. Jeśli masz tylko przyłącze to cena projektu i obsługi geodezyjnej będzie niższa. Pozdrawiam jj PS A u mnie dziś wiecha zawisa. Oj będzie się działo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 20.10.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 jjgartulacje:)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 20.10.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 zapomnialem sie pochwalicdzisiaj zlozylem wniosek o pozwolenie na budowe...ciekawe co sie teraz bedzie dzialo - czy dostane za 65 dni pozowlenie czy beda mnie ciagac.Ciekaw jestem jak tam wasze doswiadczenia - do czego najbardziej sie czepiaja w starostwie?PozdrawiamPawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 20.10.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 to ja tez sie pochwale mamy juz okna tzn prawie bo brakuje jeszcze ogrodu zimowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 21.10.2005 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jak będę przejeżdżał to popodziwiam z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 21.10.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jak pojade na spacer z psem to popodziwiam z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 21.10.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Karorka, Paweł - gratulacje!!! Karorka - jakie okna wybraliście? Teraz będę mieć więcej czasu to może też przejadę się przez Koczargi Paweł - nie czepiają się. Bądź dobrej myśli. Macie jakiegoś wykonawcę do układania kostki brukowej? Pozdrowionka, jj PS Dlaczego mnie tak głowa pęka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 21.10.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 jj dzieki, ja gratuluje wiechy a okna sa drewniane firmy Glumatex - jak ktos zainteresowany to zapraszam do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 21.10.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 PS Dlaczego mnie tak głowa pęka? czyzby wiecha byla intensywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Karorka i JJ gratulacje!!!! My wlasnie sadzimy ogrod...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.10.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Monis ty masz tempo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 23.10.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 hej, czy mozecie polecic jakiegos ciesle od wiezby w naszej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 24.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Cześć Czy możecie polecić kogoś do wykopania studni kręgowej, albo znacie sprawdzonego różdżkarza, to spróbuję wierconej, chociaż moim dwóm sąsiadom się nie udało? pozdrawiamfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 24.10.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Macie jakiegoś wykonawcę do układania kostki brukowej? PS Dlaczego mnie tak głowa pęka? Mnie robiła ekipa Ernesta Sieka. Nie mam pod ręką namiarów, ale przeszukaj posty w naszej grupie wpisując "Siek" - już gdzieś podawałem ja albo KrzysiekSw. Ten sam, co robi wodociąg. Porządna robota. PS. Lepiej głowa, niż dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 24.10.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Karorka , oladalem i jestem pod wrazeniem. Prezentuja sie pieknie.teraz tylko musisz przypilnowac ekipe która kladzie tynki zeby dobrze zabezpieczyła bo jak kapnie tynka na szybe albo inna czesc i polezy to slady sa nie do usuniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 24.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam sąsiadów. Mam pytanie do Was, kto Wam robił mapki do celów projektowych i ile to trwało? Mozecie kogos polecic z Babic? Znajomy mi coś mówił o geodecie z Babic, co robi to szybko. Sprawa pilna. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 24.10.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam sąsiadów. Mam pytanie do Was, kto Wam robił mapki do celów projektowych i ile to trwało? Mozecie kogos polecic z Babic? Znajomy mi coś mówił o geodecie z Babic, co robi to szybko. Sprawa pilna. Z góry dzięki. Dominik Marchliński 602 44 61 22 chyba 500pln za 4 mapki zaplacilem. ale nie pamietam dokladnie ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 24.10.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam sąsiadów. Mam pytanie do Was, kto Wam robił mapki do celów projektowych i ile to trwało? Mozecie kogos polecic z Babic? Znajomy mi coś mówił o geodecie z Babic, co robi to szybko. Sprawa pilna. Z góry dzięki. Dominik Marchliński 602 44 61 22 chyba 500pln za 4 mapki zaplacilem. ale nie pamietam dokladnie ile. poczytajcie kilka postow wczesniej o panu Dominiku - jak ktos ma zdrowie, czas to prosze - w przeciwnym wypadku odradzam tego "profesjonaliste". na razie byl sprawca moich najwiekszych opoznien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 24.10.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Właśnie przeczytałam i powiem szczerze ten pan przypomina mi geodetę, któremu zleciłam zrobienie mapek. Dzwoniłam do niego zapytać na jakim etapie sa mapki, ale oczywiscie nie odbierał. Dopiero jak wyslalam do niego smsa, ze rezygnuje z jego uslug oddzwonil . Ustalilismy jedno, czekam do 12 listopada, jak mapek nie będzie( choc pan twierdzi, ze wszystko pomierzył( wątpię, ekipa robi ogrodzenie na dzialce i nic mi nie wiadomo, zeby ktos sie krecil). W każdym razie dalam panu ostatnia szansę. Jak sie nie wywiąże, to będę zmuszona szukac innego. Jednak za pana Dominika to ja dziękuję, nie chce sobie nerw szarpać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 24.10.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam wszystkich. Muszę się wyżalić: miały być dziś montowane okna, ale nie będą. Przedstawiciel z Bartyckiej w ogóle nie wie, kiedy, a w fabryce obiecują na 4-5 listopada . Natura. Kurczę, jak będzie za zimno w czasie montażu, to mi się potem jeszcze okna powypaczają. Że nie wspomnę o tynkach na glifach, których przecież nie będą robić w mróz... A w tym tygodniu aż do niedzieli ma być tak cieplutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts