Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hm...................... a sie czasem nie podpisałm na tych papiórach?

czasem sie podpisalas czasem nie :) ale ich nie złożyłaś :)

wyczytalem w planie zagospodarowania, ze szambo szczelne jest dopuszczone jako tymczasowe rozwiązanie, na terenach gdzie jeszcze nie ma kanalizacji.wiec moze jednak bedzie :) no i ani slowa o oczyszczalni przydomowej. wiec jedziemy z prawem budowlanym i ustawa o ochronie srodowiska, gdzie jest napisane, ze zglosic to i owszem, ale przed przystapieniem do eksploatacji, a nie budowy. ciekawe :)

Monis ale macie tempo w budowie. Szkoda tylko, ze zabrakło tych zdjęć.

Jestem zła na tych forumowiczow co nic innego do roboty nie maja tylko dokuczają innym...A czy oni chociaż cos budują i sami zdjęcia pokazują (swoje) czy tylko marudzą na innych co maja odwagę cos zbudować i to pokazać? Tego jestem ciekawa....

:roll:

Skoro mowa o gazie

Wlasnei mam z tym problem w Kwirynowie

Od rury "miejskiej" mam ze 40 m a mi odpowiedzieli ze inwestycja nie oplacalna - chyba ze sfinansuje budowe (cos kolo 8 tys netto) -

Narazie w adaptacji porjektu wpisalem ogrzewnaie olejowe z docelowym gazowym...zobaczymy co z tego bedzie

Witam sąsiada. A gdzie budujesz? Może być numer działki, bo mam mapę. Też nie mamy gazu i śledzę możliwości założenia lobby. Tyle że my już mieszkamy, gaz z butli 33kg - w garażu. Samochód już się nie mieści.

:wink:

jprzedworski , ladny masz dom(co to za projekt), powiedz prosze jaka to dachowka...kiedy bedą zdjecia wnetrz? Pewnie tez bedzie tak samo ladnie :p

Dziękuję. Projekt to Zacisze - firma APA Jarosław Charkiewicz.

pawel_kwirynow będzie budować chyba Koronę tego samego autora

Dachówka Prodach. A co do wnętrz, nie ma co pokazywać. Kasa się skończyła, wykańczaliśmy możliwie tanio: panele, drzwi z marketu. Wstyd. Taki sam dom, tylko bez garażu zbudowali np. Alex i _bogus_ - tam dopiero jest na co popatrzeć. Kasy nie mam, a jak na ironię, mam teraz pracę, która polega na doradzaniu ludziom, jak pieniądze pomnażać i oszczędzać. Szewc bez butów chodzi. :evil:

jprzedworski

Piękny ten projekt. Jak się ma pieniądze to można zrobić luksus (co nie musi zawsze oznaczać ładnie), ale skromnie tez może być ładnie. A nie ma się czego wstydzić. Uczciwie zapracowane i Twoje, to powód do dumy a nie wstydu. A poza tym te zdjęcia wcale nie oddają ze jest skromnie, jest ładnie i tyle. I nie widzę tutaj różnicy pomiędzy większością domów w forum.

Wszystkiego dobrego, pozdrawiam.