Gość 27.10.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ....a mnie bardzo cieszy fakt, że jutro pniontek i jadę do Lipkowa na weekend ....... do roboty ..... ale u SIEBIE MD4ewry1 J Jerzysio u siebie to mozna codziennie cos robic - toz to sama przyjemnosc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 27.10.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ciekawe kiedy wam sie znudzi;) tez jestem bardzo cikaea jak ten wasz domek wyglada w końcu>. W stosunku do projktów które pamietam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ciekawe kiedy wam sie znudzi;) tez jestem bardzo cikaea jak ten wasz domek wyglada w końcu>. W stosunku do projktów które pamietam:) Znudzi nam sie w grudniu, jak juz zamieszkamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 27.10.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Wtedy wam się na pewno znudzi , jak zasypie i będziecie musieli się najpierw do garazu dokopac zeby do domu wjechac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Wtedy wam się na pewno znudzi , jak zasypie i będziecie musieli się najpierw do garazu dokopac zeby do domu wjechac;) Moze nie bedzie az tak zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam, ach witam !!! Pnionteczek, piękne słoneczko, huuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrra ! ..i jedziemy do roboty wew domku, hej ho, hej ho do pracy by się szło I MW 4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.10.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Hej Jerzysio, Słyszę, że z samego ranka wew krasnoludkowym nastroju !!! Pogratulować, pogratulować! Pozdrowionka jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 ..si, si, bo dzionek taki cudnisty J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.10.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 sprobuje sie przyjzec, ale przegladanie Klubu, ktory jest jednym watkiem z 54 karrtkami to porazka Szukajcie a znajdziecie! W wyszukiwarce trzeba wyłączyć "pokaż wynik jako tematy" i wrzucic "pokaz wynik jako posty". Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 ..si, si, bo dzionek taki cudnisty J Oj co prawda, to prawda...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 28.10.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 a my wreszcie wreszcie wreszcie złozylismy papiery do pozwolenia na budowe:) Sie możemy teraz wiosna 2006 nazwac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 28.10.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 a my wreszcie wreszcie wreszcie złozylismy papiery do pozwolenia na budowe:) jak to "My" ? spadlas mi po drodze z motocykla i nie zauwazylem, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 28.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 hm...................... a sie czasem nie podpisałm na tych papiórach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 28.10.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 hm...................... a sie czasem nie podpisałm na tych papiórach? czasem sie podpisalas czasem nie ale ich nie złożyłaś wyczytalem w planie zagospodarowania, ze szambo szczelne jest dopuszczone jako tymczasowe rozwiązanie, na terenach gdzie jeszcze nie ma kanalizacji.wiec moze jednak bedzie no i ani slowa o oczyszczalni przydomowej. wiec jedziemy z prawem budowlanym i ustawa o ochronie srodowiska, gdzie jest napisane, ze zglosic to i owszem, ale przed przystapieniem do eksploatacji, a nie budowy. ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Monis ale macie tempo w budowie. Szkoda tylko, ze zabrakło tych zdjęć. Jestem zła na tych forumowiczow co nic innego do roboty nie maja tylko dokuczają innym...A czy oni chociaż cos budują i sami zdjęcia pokazują (swoje) czy tylko marudzą na innych co maja odwagę cos zbudować i to pokazać? Tego jestem ciekawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 28.10.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Skoro mowa o gazie Wlasnei mam z tym problem w Kwirynowie Od rury "miejskiej" mam ze 40 m a mi odpowiedzieli ze inwestycja nie oplacalna - chyba ze sfinansuje budowe (cos kolo 8 tys netto) - Narazie w adaptacji porjektu wpisalem ogrzewnaie olejowe z docelowym gazowym...zobaczymy co z tego bedzie Witam sąsiada. A gdzie budujesz? Może być numer działki, bo mam mapę. Też nie mamy gazu i śledzę możliwości założenia lobby. Tyle że my już mieszkamy, gaz z butli 33kg - w garażu. Samochód już się nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 jprzedworski , ladny masz dom(co to za projekt), powiedz prosze jaka to dachowka...kiedy bedą zdjecia wnetrz? Pewnie tez bedzie tak samo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 28.10.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 jprzedworski , ladny masz dom(co to za projekt), powiedz prosze jaka to dachowka...kiedy bedą zdjecia wnetrz? Pewnie tez bedzie tak samo ladnie Dziękuję. Projekt to Zacisze - firma APA Jarosław Charkiewicz. pawel_kwirynow będzie budować chyba Koronę tego samego autora Dachówka Prodach. A co do wnętrz, nie ma co pokazywać. Kasa się skończyła, wykańczaliśmy możliwie tanio: panele, drzwi z marketu. Wstyd. Taki sam dom, tylko bez garażu zbudowali np. Alex i _bogus_ - tam dopiero jest na co popatrzeć. Kasy nie mam, a jak na ironię, mam teraz pracę, która polega na doradzaniu ludziom, jak pieniądze pomnażać i oszczędzać. Szewc bez butów chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 jprzedworski Piękny ten projekt. Jak się ma pieniądze to można zrobić luksus (co nie musi zawsze oznaczać ładnie), ale skromnie tez może być ładnie. A nie ma się czego wstydzić. Uczciwie zapracowane i Twoje, to powód do dumy a nie wstydu. A poza tym te zdjęcia wcale nie oddają ze jest skromnie, jest ładnie i tyle. I nie widzę tutaj różnicy pomiędzy większością domów w forum. Wszystkiego dobrego, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 29.10.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Zel ty to masz dopiero projekt;) Skąd wzięłas taki ogród;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts