Żelka 30.10.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Nasz projekt to trochę podpatrzony z kilka rożnych projektów, a jest taki jaki jest ze względu na nasze niepełnosprawne dziecko. Ogród wygląda duży bo jest niezagospodarowany. Nie ma tam nic. Jest 17/22m, tak wyszło bo działka jest wąska a długa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 P.S. Czy ktoś wie jak zrobić aby mieć taki domek na który jak klikniesz pokazują się zdjęcia domu – strona ze fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 30.10.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Zeljka chodziło mi o fotke avatar:) z palmami my tez mamy dziecko z orzeczonym stopniem niepełnosprawności na szczescie tylko czasowej. Młody w srode idzie do szpitala na operacje i mamy nadzieje po niepełnosprawnosci zostanie tylko wspomnienie:) A wasz domek tez juz kiedyś oglądałm działka wcale nie wygladała na waską. I zdjęcia z Chorwacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 U nas niestety nie da się tego wyleczyć.., bo nie chodzi tylko o problemu fizyczne.Ale się dałam nabrać z tym zdjęciem, a tak myślałam czy czasami nie chodzi to drugie zdjęcie. No, takiego domku nie mam. Ale i po co mi. Palmy jednak by się przydały, ale to nie ten klimat... Będą inne ładne drzewka.. Wam życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i trzymamy kciuki za operacje.., aby wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 30.10.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 to ja nie dziekuje:) bo mamy małego cwaniaka w domu jak tylko słyszy operacja od razu choruje i musimy wszystko przekładac to jego 9-ty termin. Oby ostatni. EEEEEE tam pod palmą to mozna dostac kokosem po głowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 31.10.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 hej Rbit milo Cie bylo poznac sory ze nie mialam czasu dluzej pogadac ale spieszylismy sie innym razem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Karorka dzieki Ci za ten kontakt w sprawie gazu. Jeszcze nie dzwonilismy ale bedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 31.10.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Karorka dzieki Ci za ten kontakt w sprawie gazu. Jeszcze nie dzwonilismy ale bedziemy. polecam sie na pszyszlosc u nas juz po dzialce rury rozprowadzone, w domu instalacja zrobiona , pozostaje przedluzenie sieci w drodze dojazdowej a to juz tez mam nadzieje niedlugo no ale kiedy poplynie to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 31.10.2005 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Karorka dzieki Ci za ten kontakt w sprawie gazu. Jeszcze nie dzwonilismy ale bedziemy. polecam sie na pszyszlosc u nas juz po dzialce rury rozprowadzone, w domu instalacja zrobiona , pozostaje przedluzenie sieci w drodze dojazdowej a to juz tez mam nadzieje niedlugo no ale kiedy poplynie to nie wiem A prond już macie w środku? Ja mam nadzieję, że u mnie już na dniach. Ambicje były większe, ale przyszło przesilenie i psychiczne i fizyczne Nawet na Forum mi się już nie chciało zaglądać - totalna alergia na budowę - mieliście już coś takiego ? Gaz - papierki jeszcze z miesiąc, a robota - pewnie wiosną, no chyba, że pogoda zadziwi na plus. Wykończeniówka też od wiosny, ale dam już chyba trochę podorabiać ludziom, muszę wprowadzić się do końca wakacji, a sam - to bym kończył jeszcze ze 2 latka, no i nie chce mi się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.11.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Karorka a czy robił Wam to TEN właśnie pan? Czy zadowolony jesteście z tej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 01.11.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Skoro mowa o gazie Wlasnei mam z tym problem w Kwirynowie Od rury "miejskiej" mam ze 40 m a mi odpowiedzieli ze inwestycja nie oplacalna - chyba ze sfinansuje budowe (cos kolo 8 tys netto) - Narazie w adaptacji porjektu wpisalem ogrzewnaie olejowe z docelowym gazowym...zobaczymy co z tego bedzie Witam sąsiada. A gdzie budujesz? Może być numer działki, bo mam mapę. Też nie mamy gazu i śledzę możliwości założenia lobby. Tyle że my już mieszkamy, gaz z butli 33kg - w garażu. Samochód już się nie mieści. jprzedworski numer to 486 - mozna pomyslec o jakims lobby albo o "komitecie" jak za dawnych czasow:))) wiem ze dwa tygodnei przede mna (w czerwcu) ktos kupil dzialke 490 - byc moze mysli rowniez o budowie , tak samo byla na sprzedaz dzialka 480 i chyba tez poszla - wszystko w ulicy swierkowej...ciekawe czy Ciebie to urzadza? i faktycznie buduje korone...mysle ze charkiewicz ma niezle projekty (i z zewnatrz i wewntarz w porzadku) - ciekawe tylko czy temu podolam...ale powolutku...powolutku... Pozdrawiam Pawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.11.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Krzysiek ...stan absolutnie znany, zwłaszcza jak gotówka gwałtownie Cię opuszcza ...też tak parę razy miałem... Pozdro 4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.11.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 KrzysiekSw witaj w klubie wykonczonych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 02.11.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam!!! Mam pytanie Czy ktoś z Was może współprawcował z ekipą budowlną pana Marka Borzyk (Bożyk)??? Budowła podobno w okolicach Babic, Koczarg. Dziekuję Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 02.11.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 hej Rbit milo Cie bylo poznac sory ze nie mialam czasu dluzej pogadac ale spieszylismy sie innym razem ... Widzialem, widzialem jak nerwowo z taśma biegaliście. Na pewno jeszcze bedzie okazja a szczerze mówiac chetnie bym obejrzal Wasz dom bo kiedyś myslalem o podobnym projekcie. Zatem do zobaczenia , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 02.11.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 numer to 486 - mozna pomyslec o jakims lobby albo o "komitecie" jak za dawnych czasow:))) wiem ze dwa tygodnei przede mna (w czerwcu) ktos kupil dzialke 490 - byc moze mysli rowniez o budowie , tak samo byla na sprzedaz dzialka 480 i chyba tez poszla - wszystko w ulicy swierkowej...ciekawe czy Ciebie to urzadza? To rzeczywiście witam sąsiada. Ja jestem 3 działki na wschód - taki żółty parterowy dom, już zasiedlony. Projekt Zacisze Charkiewicza. Bardzo miło, ale w gazie to chyba nic nam obu nie pomoże. Ty masz gaz z drugiej strony (dom obok - działka 483 - już ma), ja muszę czekać na magistralę w Łosiowych Błotach. A tu, jak na złość, cisza. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 02.11.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 numer to 486 - mozna pomyslec o jakims lobby albo o "komitecie" jak za dawnych czasow:))) wiem ze dwa tygodnei przede mna (w czerwcu) ktos kupil dzialke 490 - byc moze mysli rowniez o budowie , tak samo byla na sprzedaz dzialka 480 i chyba tez poszla - wszystko w ulicy swierkowej...ciekawe czy Ciebie to urzadza? To rzeczywiście witam sąsiada. Ja jestem 3 działki na wschód - taki żółty parterowy dom, już zasiedlony. Projekt Zacisze Charkiewicza. Bardzo miło, ale w gazie to chyba nic nam obu nie pomoże. Ty masz gaz z drugiej strony (dom obok - działka 483 - już ma), ja muszę czekać na magistralę w Łosiowych Błotach. A tu, jak na złość, cisza. Pozdrawiam! Faktycznie blisko:))) a wiec jestes 631? wczesniej planowalem kupic dzialke 515 (taka z gruzem na srodku) - ale strasznie wlascicielka sie migala - podwyzszala cene i w koncu sie wycofalem ...i n ie zaluje niech szuka innego frajera...a mi sie nawet korzytnie udalo kupic moja dzialke...i bez posrednikow:))) masz dzieciaki?...jesli tak to w jakim wieku?....moja corcia iza ma 3 latka...znam juz sasiadow z 483 - wiem ze maja dwojke chlopakow (jeden tez ma 3 lata) - beda wiec na osiedlu rowiesnicy... pozdrawiam Pawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 02.11.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Faktycznie blisko:))) a wiec jestes 631? wczesniej planowalem kupic dzialke 515 (taka z gruzem na srodku) - ale strasznie wlascicielka sie migala - podwyzszala cene i w koncu sie wycofalem ...i n ie zaluje niech szuka innego frajera...a mi sie nawet korzytnie udalo kupic moja dzialke...i bez posrednikow:))) masz dzieciaki?...jesli tak to w jakim wieku?....moja corcia iza ma 3 latka...znam juz sasiadow z 483 - wiem ze maja dwojke chlopakow (jeden tez ma 3 lata) - beda wiec na osiedlu rowiesnicy... pozdrawiam Pawel N Zgadza się. Masz sympatycznego sąsiada (483), to pewnie i dzieciaki ma fajne. Brałem od niego wodę i prąd przez jakiś czas. Syna to ja mam dorosłego. 18 lat. Ja zresztą już jestem chyba weteranem na tym osiedlu, bo wokół sami młodzi. Lepiej późno, niż wcale (podobno). Do zabawy z dziećmi mam najwyżej psa. Kocha aportowanie. Dzieciaki mu rzucają kółko, on przynosi. Może tak cały dzień. Tu są fotki: http://przedworski.waw.pl Zdjęcia z budowy może nieaktualne, ale nie mam się jak zebrać i dodać nowe - nie mam aparatu cyfrowego, tylko skaner. A co do działki, to masz chyba dar przekonywania, bo to wprawdzie bezpośredni właściciel, ale coś sobie wysoko ją cenił i nie sprzedawał, choć numer telefonu na tabliczce był. Sympatyczny, nam załatwiał np. piach na działkę. Jeździ rowerem po okolicy i dużo wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 02.11.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Dachówka Prodach czy Twoj dom to ten, przed ktorym jak sie stanie to po lewej w tle widac domek jusme? jesli tak to mialem okazje rozmawiac z malzonka (?) i slyszec w glebi domu Twoj glos jakies 2-3 tygodnie spacerujac po Kwirynowie bardzo nam sie spodobal Wasz dach, wiec podeszlismy zapytac o dachowke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 03.11.2005 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Jerzysio, gotówki to ja już od wiosny nie mam - na okna przepuściłem Moniś - Ty to przynajmniej wykończona i z budową, bo pisałaś, że w tym roku wprowadzka? Tak, a'propos - gdzie kupowaliście glazury, terakotę, panele podłogowe - w Castoramach, Bartycka, Kochanowskiego, czy może w jakimś tanim sklepiku, o którym ja jeszcze nic nie wiem? Czy drzwi drewniane sosnowe lakierowane, z szybami (tylko bez klamek) z montażem w cenie ok. 750-800 PLN/szt to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts